تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: بالا نیومدن ویندوز و Auto Repair

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض بالا نیومدن ویندوز و Auto Repair

سلام.
    من رو سیستم خونه دو بار تا حالا ویندوز پروفشنال 64 نصب کردم و هر دو بار بعد از مدتی ویندوز بالا نمیاد و موقع بالا اومدن رستارت میشه و میره تو قسمت Auto Repair که البته اونم کاری نمیتونه بکنه!
    بار اول که اینطور شد ، چون هاردم نو بود و بعد از نصب ویندوز با اکرونیس پارتیشن بندی کردم اینجوری شد و اون موقع گفتم حتما برای تغییرات در هارد اینجوری شده اطلاعات ویندوز از بین رفته. ولی این دفعه مشکل پارتیشن و هارد و اینها هم نبود که اینطوری شد!
    به نظرتون مشکل از خود ویندوز هست یا مشکل سخت افزاری؟

مرسی.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

این مشکل هم امکانش هست مربوط به dvd ویندوزی که شما دراختیار دارین باشه هم مشکل شاید سخت افزاری باشه این روشهای پایین برین

برای مورد نرم افزاری شما dvd ویندوز 8 داخل دستگاه قراربدین بصورت بوت بالا بیاین بعد داخل همون صفحه اول کلیدهای shift + f10 همزمان فشار بدین درکادری که باز میشه این دستورات پایین بترنیب هرکدوم جدا وارد برای هرکدوم اینتر کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نکته: در دستور بالا اون گزینه های قرمز رنگ درایوهای شما میشه بطور مثال من وارد کردم شما خودتون هر تعداد درایو دارین بصورت حروف بجای من وارد کنید بطور مثال اگر درایو g هم دارین بصورت دستی درایو g رو هم اضافه کنید اینتر کنید بزارید کارش تا 100 درصد انجام دهدبعدم دستور exit بزنید سیستم ریستارت از نوع تست کنید

اگر بازم مشکلتون رفع نشد dvd ویندوز خودتون عوض کنید

و اما سخت ازفزاری هم این موارد به ذهنم میرسه

که اول بایوس آپدیت کنید بعدشم قبل از نصب ویندوز هر چی دستگاه به پورت usb دارین جدا کنید اقدام به نصب ویندوز کنید بعد بدون اون یک مدتی رو تست کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من خودم در مورد ویندوز 8 همین مشکل را دارم چندین نسخه مختلف نصب کردم وبعد از مدتی یا نصب یک نرم افزار ناساز گار با 8 تا همین مرحله پیش می رود وریپیر کار نمی کند حتی اپشن های که نوع انتخاب را به ما می دهد هم می اید اما کار نمی کنند تا حال فکر می کنم دو علت اساسی دارد یکی اینکه نسخه های موجود در بازار از طریق یک برنامه جانبی چند نسخه از ویندوز 8را در یک دی وی دی جای داده اند که هنگام ریپیر ونیدوز دچار اشتباه شده وویندوز نصب شده را پیدا نمی کند برای ریپیر شدن باید تنهت یک نسخه از ویندوز8 مثلا فقط ویندوز 8 نسخه 64بیتی روی یک دی وی دی باشد که ویندوز هم از همان نصب شده باشد اگر چند نسخه در یک دی وی دی باشد ریپیر کار نمی کند دوم اینکه متاسفانه نوع پارتشن بندی لب تاب ها به صورت استاندارد انجام نمی شود برای همین وقتی شما ویندوز را ریپیر می کنید درایوها را جا به جا می شناسد اگر دقت کرده باشید در هنگام نصب درایو Cرا یکی دوتا درایو عقب می برد وبه نام های دیگر می شناسد چون ویندوز باید روی cبا شد ریپیر ان درایو را شناسایی نمی تواند وکار نمی کند اگر دوستان دیگر مطلبی بهتر دارند لطف کنندبنویسند

داره خودمونی میشه mohsent71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    kashmar

پيش فرض

فکر نمیکنم مربوط به این باشه که چند نسخه توی یک سی دی یا دی وی دی وجود داره اون کلا یک بحث دیگست و برای پارتیشن بندی هم من همین مشکلو داشتم و علتش هم نرم افزار پارتیشن بندیم بود که نوع پارتیشن هارو عوض میکرد و کاری که من کردم این بود که کل هارد لپ تاپم رو با خود ویندوز (پارتیشن بندی موقعی که داری ویندوز رو عوض میکنی درایو نصب رو ازت میخاد ) اول درایو هارو کاملا پاک کردم و بعد دوباره ایجادشون کردم مشکل کاملا حل شد و توصیه من به شما اینکه درایو c سیستمتون رو هیچ وقت با نرم افزار پارتیشن بندی نکنید
    من خودم در مورد ویندوز 8 همین مشکل را دارم چندین نسخه مختلف نصب کردم وبعد از مدتی یا نصب یک نرم افزار ناساز گار با 8 تا همین مرحله پیش می رود وریپیر کار نمی کند حتی اپشن های که نوع انتخاب را به ما می دهد هم می اید اما کار نمی کنند تا حال فکر می کنم دو علت اساسی دارد یکی اینکه نسخه های موجود در بازار از طریق یک برنامه جانبی چند نسخه از ویندوز 8را در یک دی وی دی جای داده اند که هنگام ریپیر ونیدوز دچار اشتباه شده وویندوز نصب شده را پیدا نمی کند برای ریپیر شدن باید تنهت یک نسخه از ویندوز8 مثلا فقط ویندوز 8 نسخه 64بیتی روی یک دی وی دی باشد که ویندوز هم از همان نصب شده باشد اگر چند نسخه در یک دی وی دی باشد ریپیر کار نمی کند دوم اینکه متاسفانه نوع پارتشن بندی لب تاب ها به صورت استاندارد انجام نمی شود برای همین وقتی شما ویندوز را ریپیر می کنید درایوها را جا به جا می شناسد اگر دقت کرده باشید در هنگام نصب درایو Cرا یکی دوتا درایو عقب می برد وبه نام های دیگر می شناسد چون ویندوز باید روی cبا شد ریپیر ان درایو را شناسایی نمی تواند وکار نمی کند اگر دوستان دیگر مطلبی بهتر دارند لطف کنندبنویسند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •