سلام
فايلهاي pdf چگونه ساخته ميشوند
با استفاده از برنامه هایی مانند .Adobe Acrobatنوشته شده توسط 136784
بابا اينكه ميدونستم منظورم اينكه با اين نرم افزار چه جوري ميشه يك فايل با اين فرمت درست كنيم
وقتي كه اين Adobe Acrobat رو نصب كردين يه پرينتر مجازي روي كامپيوتر نصب مي شه تو هر نر افزاري كه بودين برين از اطلاعات تون پرينت بگيري (پرينتر رو بزارين روي Adobe Acrobat ) تا فايل pdf درست بشه البته از توي خودنرم افزار هم مي شه !
من از foxit reader استفاده ميكنم آيا با اين ميتوان چنين كارهايي كرد در ضمن اگه ميشه يه كمي بيشتر توضيح بديد آخه من مبتديم
از نرم افزارfoxit reader من تا حالا استفاده نكردم ولي همون جوري كه گفتم نرم افزار هاي كه براي اين كتار هستن بهترين راه استفاده از پرينت هستش شما چطور از يه فايل پرينت مي گيرين (از منوي فايل گزينه پرينت ) رو مي زنين در محل پرينتر اسم نرمافزارتون رو انتخاب مي كنين (براي مثلاAdobe Acrobat ) بعد دگمه پرينت رو بزنين برنامه از شما مسير فايل رو مي خواد براي مثال از ورد استفاده كنين خيلي راحته
با این جوابی که بالا دادید,میتر سم کمکتون کنم این دفعه بد ترشو بگی!نوشته شده توسط 136784
![]()
نه عزیزم با foxit reader نمیشه.چون همونطور که از اسمش پیداست فقط reader هستش.یعنی فقط فایلهای pdfرو نمایش میده.همونطور که دوستمون گفتند با نصب نرم افزارهای سازنده ی pdfیه پرینتر مجازی به سیستم اضافه میشه که بعد از دادن دستور پرینت, فایل در editor برنامه باز میشه.
Last edited by Diego; 05-08-2006 at 00:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)