تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: مشكل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض مشكل

من براي دانلود كردن سريع تر از نرم افزاري براي افزايش سرعت دانلود استفاده كردم ولي وقتيمي خواهم به صورت عادي و بدون استفاده از ان دانلود كنم نمي شود حتي سعي كردم ان را un install كنم ولي نمي شود لطفا من را راهنمايي كنيد.

حـــــرفـه ای *NashenaS*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ∞±

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط بنفشه
    من براي دانلود كردن سريع تر از نرم افزاري براي افزايش سرعت دانلود استفاده كردم ولي وقتيمي خواهم به صورت عادي و بدون استفاده از ان دانلود كنم نمي شود حتي سعي كردم ان را un install كنم ولي نمي شود لطفا من را راهنمايي كنيد.
    سلام دوست عزیز...

میشه بهتر و واضح تر توضیح بدین؟ چی نمی شه؟ موقعی هم که نمی خاین از دانلود منیجر استفاده کنین باز میاد؟!

ممنون و موفق باشین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بله حتي وقتي نمي خواهم از انها استفاده كنم مي ايند البته من منظورم flash get وinternet download accelerator است كه هر دو براي دانلود سريع تر هستند ولي نمي توانم غير فعالشان كنم حتي نمي توانم بدون استفاده از اينها دانلود كنم چون خودشان مي ايند.

حـــــرفـه ای mpsjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق

پيش فرض

با سلام ..

عموما نرم افزار هاي مديريت دانلود گزينه اي براي Disable يا غير فعال شدن دارند .

پروفشنال zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

بنفشه جان در مورد IDA شما روي اون علامت فلش يا اون صفحه بالاي ساعت كليك راست بكن و تيك كنار Browser Integration رو بردار حالا ديگه اين برنامه غيرفعال ميشه و اگه دوباره خواستي فعالش كني اون تيك رو بزن.......همين.

حـــــرفـه ای *NashenaS*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ∞±

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط بنفشه
    بله حتي وقتي نمي خواهم از انها استفاده كنم مي ايند البته من منظورم flash get وinternet download accelerator است كه هر دو براي دانلود سريع تر هستند ولي نمي توانم غير فعالشان كنم حتي نمي توانم بدون استفاده از اينها دانلود كنم چون خودشان مي ايند.
    با تشكر از mpsjavad و zendegi عزيز....

همين طور كه اشاره شد شما مي تونيد از browser intergrity در بياريد دانلود منيجر رو...

راه ديگه هم اين هست كه شما وقتي كه با اينترنت اكسپلورر روي فايلي كه مي خاييد دانلود كنيد Right Click كنيد چند گزينه به شما مي ده:
    Save Target As
    ...
    Download using Flashget
    Download using DAP

و و و ... شما براي شروع (در صورتي كه نمي خايد دانلود منيجر ها دانلود شما رو انجام بدن) بايستي از گزينه Save Target As استفاده كنيد... بعد اگر دانلود منيجر ها اومدن اون ها رو Cancel كنيد... مخصوصا با فلش گت اين كار راحت تر انجام مي شه...
    به محض اينكه از فلش گت Cancel كنيد خود اينترنت اكسپلورر به شما اجازه دانلود با دانلودر خودش رو ميده...

موفق باشين.

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام.آره اينطوريه.معمولا اول برنامه يه پيغام مبنا بر اينكه ميخواين به دانلود منيجر اصلي تبديل بشه؟اينجا ميتونيد نو كنيد.اما خوب معمولا همشون تو آپشنس يه جايي واسه غير فعال كردن دارن كه تحت گزينه ي مانيتتور هست.زياد چيز مهمي نيست كه شما واسش تاپيك زديا!!!

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگر از DAP استفاده میکنی همونطورکه mpsjavad گفت فقط کافیه که Disable کنی ...

داره خودمونی میشه abay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

براي غير فعال كردن internet download managerهم بايد هنگام دانلود كليدaltرا نگه داريد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •