در صفحه مشخصات محصول- شما اطلاعات متنی رو بدرستی از بانک می گیرید پس عملا مشکلی در اتصال و واکشی اطلاعات نیست و فقط لینک های تصاویر مشکل دارند. شما در سوالات آینده سعی کنید کدهای که در پست های میذاری رو در تگ های php بذار تا راحت تر قابل خوندن باشن.
این کد دومی رو من تو قسمت html صفحه مشخصات محصول هم گذاشتم، این کد رو که تو قسمت کد پشتی یا aspx. نمیشه گذاشت!
شما در رویداد لود صفحه این کد رو قبلا اختصاص دادی دیگه نیازی به گذاشتن مجدد در قسمت html نیست و باید اون رو پاک کنی. در این جا
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
,من هنوز فکر می کنم مشکل کد شما در مسیر دهی عکس هاست.
در قسمت لیست محصولات شما لینک تصاویر را بصورت زیر می گیرید () در پوشه روت وب سایت شما پوشه ای به نام pix هست که تصاویر محصولات رو میذاری . اگر عکس هایی که در صفحه مشخصات محصولات می گیری در همین پوشه هستن باید مسیر دهی عکس بصورت زیر باشد - ~/pix/ + نام عکس که از بانک می گیری + احتمالا هم پسوند فایل تصویر
ولی در کد شما که در زیر آمده خبری از کل مسیر نیست و فقط نام فایل که از بانگ گرفتی بعنوان مسیر تصویر به کنترل ایمیج ست کردی
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای ذخیره عکس ها هم نیازی نیست که کل مسیر رو در بانک ذخیره کنی - اسم پوشه ای که در آن تصاویر قرار داده می شوند ثابته لذا می تونی در زمان ست کردن مسیر تصویر برای کنترل ایمیج بنویسی. مثلا ~/productimages/ + نام و فرمت عکس که ادر بانک ذخیره م یکنی.