تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: نصب ویندوز 8 روی فلش 32 گیگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

5 نصب ویندوز 8 روی فلش 32 گیگ

سلام دوستان من windows 8 رو از طریق windows to go workspace روی هارد اکسترنال 1 ترا نصب کرده بودم هاردم رو بلا استفاده کرده بود یعنی فقط به صورت ویندوز میشود بوتش کرد هاردو فرمت کردم یه فلش USB 3 32 گیگ گرفتم 87 تومن حالا که میزنم نصب کنم این ارور رو مینویسه نمیزاره next کنم کسی میدونه مشکل کجاست؟

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام
    احتمالا سرعت فلش پایینه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    احتمالا سرعت فلش پایینه
    حرفا میزنیا USB3 گرفتم بهترین برنده بیربطه با USB2 هم میشه واسه اینکه ویندوز لگ نزنه USB 3 گرفتم

داره خودمونی میشه mohsent71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    kashmar

پيش فرض

سلام برو قسمت فرمت فلش و تنظیماتشو بذار روی nfts امیدوارم مشکلت حل بشه [IMG][/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام برو قسمت فرمت فلش و تنظیماتشو بذار روی nfts امیدوارم مشکلت حل بشه [IMG][/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نه عزیزم از اینجا نیست الان که نت رو شخم زدم متوجه شدم فقط 3 مدل فلش رو ماکروسافت تایید کرده واسه این کار که قیمتاشون نجومیه این که من خریدم 20 $ هست اونا یا نراشه NAND یا همچین چیزی دارن که اجازه میده مدل 32 64 128 گیگ هم هسن که تازه 32 گیگش 75$ هست به عبارتی 250 هزار تومن
    حالا دنبال یه روشی هستم که وقتی فلش رو به لپتلپ میزنم removable Disk نباشه و مثل هارد اکسترنال به صورت Local disk نشون بده شاید مشکل حل بشه چنتا روش رفتم ولی اون روشارو فک کنم واسه ویست و Xp بو سایتش خارجی بود جواب نداد کسی راهی میدونه که removable Disk رو Local Disk تبدیل کنه؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

همین سئوال شما در سایت مایکروسافت مطرح شده که گفته شده برمیگرده به فلشی که شمادارین برای نصب ویندوز 8 استاندارد نیست پیشنهادم شده از برندهای Kingston یا که Super Talent استفاده کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته یک روش دیگه به جزاین روش شما داخل تاپیک پایین پست 25 مطرح شده که از اونم میتونید تست کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 3 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

همین سئوال شما در سایت مایکروسافت مطرح شده که گفته شده برمیگرده به فلشی که شمادارین برای نصب ویندوز 8 استاندارد نیست پیشنهادم شده از برندهای Kingston یا که Super Talent استفاده کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته یک روش دیگه به جزاین روش شما داخل تاپیک پایین پست 25 مطرح شده که از اونم میتونید تست کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مهندس دستت درد نکنه نصب کردم 32 بیتش رو 8 گیگ فضا گرفت 21 گیگم خالی بود ولی هر نرمافزاری نصب میکردم ارور plese insert dish: RDR1014 میداد فقط نرم افزارای 10-15 مگی رو میشد نصب کرد مثلا adobe reader نصب نمیشد دیگه autocad مه دیگه هیچی سرعت فلشمشم که تست کردم با برنامه رایتش 40 بود ریدش 80-90 راه حلی هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •