تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: فایل ها نمایش داده میشوند اما باز نمیشوند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض فایل ها نمایش داده میشوند اما باز نمیشوند

بسم الله الرحمن الرحیم
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من در شبکه تازه کار هستم.لطفا کامل راهنمایی کنید.
    فایلها را از طریق وایمکس شیر کردم و در موبایل از طریق وایفای از آنها استفاده می کردم و ویندوز من xp است. و فایر وال نیز خاموش است.اما چند وقتی است که فایلها در گوشی نمایش داده می شوند اما پوشه یا فایلها باز نمی شوند.چون تازه کار هستم و تنظیمات را نمی دانم هر بار ویندوز عوض می کنم و تا مدتی خوب است اما نمی دانم چه میشود که دوباره این اتفاق می افتد. لطفا دوستان کامل توضیح دهید
    یا علی مدد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در قسمت Local Area Connection properties < advanced هیج گذینه ای برای تنظیم نیست. چه کار باید کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان کسی نیست جواب بده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مثل اینکه تو این سایت کسی به داد کسی نمی رسه و نمی خواد به کسی کمک کنه و فکر کنم هیچ ناظری نداره فقط سرگرم تبلیغ کردن هستند.واقعا متاسفم.
    در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسیدم و به جوابم رسیدم و مشکلم حل شد

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

عزیزم قرار نیست همه تخصص داشته باشن که ! نه ؟

6. این کاربر از behrooz.shie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

عزیز واقعا جای تاسف داره با این نظرت شما عضویتت سال 2007 هست اونوقت فقط 27 پست دادی حالا وجدانا تو این چند سال که تو فروم بودی فقط مصرف کننده بودی نه کسی که بفکر کسای که مشکل دارند باشه
    امیدوارم ناراحت نشده باشی چون شما از سایت و دوستان گله مند هستی واسه این موضوع رو مطرح کردم
    همیشه ارتباط متقابل رو یادت نره به مردم کمک کن تا مردم هم به تو کمک کنند نه اینجا بلکه در تمام زندگیت
    بنده فقط و فقط شبها انلاین میشم تو این سایت اونم تعریف نشه میام تو سایت ببینم کسی مشکلی داشته باشه بتونم حداقل کمکی بهش کرده باشم خداروشکر هم تونستم
    حرف زیاده ولی جاش نیست
    ضمنا پیشاپیش عید باستانی نوروز رو بهتون تبریک میگم امیدوارم ازم دلخور نباشی

8. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن طراحی وب m.m.m5651's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در ضمن نظر من اینه که مشخصا یه فرومی که مخصوص "فلان" موضوعه بهتر از یه فرومی که مخصوص همه ی چیزا هست و "فلان" موضوع رو هم داره. چون حرفه ای ها تو فرومی که اختصاصی هست شرکت می کنن.
    همچنین خود شبکه میتونه به چندین دسته تقسیم بشه در حالی که اینجا فقط ما یه بخش شبکه داریم واسه همه چیز. همین نشون میده که خب حرفه ای ها کمتر هم اینجا جمع میشن دیگه.

10. این کاربر از m.m.m5651 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

قطعا همینطوریه
    امیدوارم سایت روز به روز پیشرفت کنه ولی خدایش سایت پرباری هست هرچند بخش های رو نداره ولی بازم خوبه
    به امید خدا قصد دارم کارم رو در عرصه شبکه ادامه بدم انشالله هرچه در توانم باشه دریغ نکنم و بتونم فرد مفیدی باشم
    موفق باشید

12. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عزیز واقعا جای تاسف داره با این نظرت شما عضویتت سال 2007 هست اونوقت فقط 27 پست دادی حالا وجدانا تو این چند سال که تو فروم بودی فقط مصرف کننده بودی نه کسی که بفکر کسای که مشکل دارند باشه
    امیدوارم ناراحت نشده باشی چون شما از سایت و دوستان گله مند هستی واسه این موضوع رو مطرح کردم
    همیشه ارتباط متقابل رو یادت نره به مردم کمک کن تا مردم هم به تو کمک کنند نه اینجا بلکه در تمام زندگیت
    بنده فقط و فقط شبها انلاین میشم تو این سایت اونم تعریف نشه میام تو سایت ببینم کسی مشکلی داشته باشه بتونم حداقل کمکی بهش کرده باشم خداروشکر هم تونستم
    حرف زیاده ولی جاش نیست
    ضمنا پیشاپیش عید باستانی نوروز رو بهتون تبریک میگم امیدوارم ازم دلخور نباشی

دوست عزیزم سال نو شما هم مبارک باشه
    برادر اگه من فقط 27 پست دادم چون مثل شما حرفه ای نیستم که بتونم جواب کسی رو بدم.اگه چیزی بلد باشم چرا دریغ کنم مگه بجز چند خط نوشتن کاری دیگه هم میشه کرد.
    ناراحتی من این بود که سوال من برای کسانی که شبکه کار کرده بودن خیلی ساده بود و همه کس میتونستند جواب رو بدن. چون تو سایت دیگه یک روزه 6 جواب داشتم و مشکلم حل شد
    انشاالله دوستان از من دلگیر تشده باشند.
    یا علی مدد

14. این کاربر از as125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیزم سال نو شما هم مبارک باشه
    برادر اگه من فقط 27 پست دادم چون مثل شما حرفه ای نیستم که بتونم جواب کسی رو بدم.اگه چیزی بلد باشم چرا دریغ کنم مگه بجز چند خط نوشتن کاری دیگه هم میشه کرد.
    ناراحتی من این بود که سوال من برای کسانی که شبکه کار کرده بودن خیلی ساده بود و همه کس میتونستند جواب رو بدن. چون تو سایت دیگه یک روزه 6 جواب داشتم و مشکلم حل شد
    انشاالله دوستان از من دلگیر تشده باشند.
    یا علی مدد
    دشمنت شرمنده
    عزیز شما باید از یه جا شروع کنی و از تخصصت برای همکاری در هر انجمنی که دوسش داری استفاده کنی نه اینجا یه انجمن دیگه چون هم برای خودتون مفیده سطح علمیتون رو میبره بالا و مجبور میشید سطح خودتون رو ببرید بالا و هم مشکلات همنوع خودت رو حل میکنی
    فقط ببین نوشته یا گفته شما یه زره ناجور بود همین
    در اخر هم یه کار مفید انجام دادی اونم این بود که نتیجه رو اعلام کردی
    موفق باشی

16. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •