تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: چگونگی تغییر دادن آیکون آهنگها و ویدئوها

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض چگونگی تغییر دادن آیکون آهنگها و ویدئوها

با سلام.
    راستش یه مدت که از این آیکون آهنگهام که این شکلیه :

بدم اومده و نمیدونم چجوری باید عوضش کنم.
    این اهنگها و ویدئو ها رو با هر برنامه ای پخش میکنم باز هم آیکونشون همین شکلیه !
    ممنون میشم راهنماییم کنین.
    سپاسگذارم.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

شما روی آهنگ هاتون کلیک راست کنید و open with رو بزنید و گزینه chose default programs رو انتخاب کنید و بعد برنامه ای که میخواهید با اون نرم افزار رو باز کنید رو انتخاب کنید و تیک گزینه always use the selected program to open this kind of file رو بزنید و ok کنید

3. 3 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Among The Hidden

پيش فرض

سلام؛
    این آیکون واسه Nero ShowTime هست، درسته؟
    به هر حال اگه با راهی که جناب Ship Storm فرمودن درست نشد، میتونید از تنظیمات برنامه مورد نظرتون پسوندها رو Assign کنید؛ مثلا اگه JetAudio داشته باشید، وارد Preferences میشید و از سمت چپ File Type Association رو باز می کنید، بعد فایل های مورد نظرتون رو Check می زنید و آخرشم دکمه !Update رو میزنید.

5. این کاربر از SiyahVash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

شما روی آهنگ هاتون کلیک راست کنید و open with رو بزنید و گزینه chose default programs رو انتخاب کنید و بعد برنامه ای که میخواهید با اون نرم افزار رو باز کنید رو انتخاب کنید و تیک گزینه always use the selected program to open this kind of file رو بزنید و ok کنید
    سلام؛
    این آیکون واسه Nero ShowTime هست، درسته؟
    به هر حال اگه با راهی که جناب Ship Storm فرمودن درست نشد، میتونید از تنظیمات برنامه مورد نظرتون پسوندها رو Assign کنید؛ مثلا اگه JetAudio داشته باشید، وارد Preferences میشید و از سمت چپ File Type Association رو باز می کنید، بعد فایل های مورد نظرتون رو Check می زنید و آخرشم دکمه !Update رو میزنید.
    آقایون دستتون درد نکنه امـــا . . .
    راهنمایی آقای Ship Storm رو انجام دادم ولی نشد که نشـــد .
    در مورد راهنمایی آقای SiyahVash باید عرض کنم که من میخوام از ویندوز مدیا پلیر استفاده کنم . اگه براتون مقدوره در این مورد من رو راهنمایی کنید.
    سپاسگــذارم.

7. این کاربر از Armin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

My Computer > Tools > Folder Options > File Types

از لیست فرمت مورد نظرتون رو انتخاب کنین و Advanced رو انتخاب کنین و آیکون رو تغییر بدین

9. 3 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Among The Hidden

پيش فرض

اگر هم بخواید از خود Windows Media Player این کارو انجام بدین، وارد Options بشین (...Now Playing => More Options) تو برگه File Types پسوندهای مورد نظرتون رو Check بزنید و OK کنید.

11. 2 کاربر از SiyahVash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

اگر هم بخواید از خود Windows Media Player این کارو انجام بدین، وارد Options بشین (...Now Playing => More Options) تو برگه File Types پسوندهای مورد نظرتون رو Check بزنید و OK کنید.
    اقا دستت درد نکنه .
    حل شدش .

13. این کاربر از Armin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

سوال رو تو روم 7 پرسیدم جوابی نگرفتم .. شاید ایجا کسی بتونه راهنمایی کنه

تاحالا به این مشکل برنخورده بودم ... وقتی فرمت فایلی برای ویندوز تعریف نشده باشه آیکنش رو بصورت برگه ی سفید نشون میده و بعد از کلیک کردن روی فایل با گزینه open with و انتخاب default program یه منو میآد که از توی اون لیست میشه برنامه ی مناسب برای باز کردن فایل رو انتخاب کرد.
    تا اینجاش درست ...
    وقتی تیک گزینه ی always use the selected program to open these ....i رو بزنی ، برای بازکردن مجدد اینگونه فرمت ها نیازی به انتخاب دوباره ی برنامه ی مناسبش نیست و ویندوز اون رو پیشفرض قرار میده و شکل آیکن اینگونه فایل ها هم عوض میشه....

خب حالا سوال :

اگه بخایم آیکن فایل ها به همون شکل برگه سفید رنگ برگرده (به عبارتی کل این مراحل رو undo کنیم چی کار باشد کرد؟ ( فقط برای اون نوع فرمت از فایل ها ) راستش تو فکر regedit کردن هستم ولی نمیدونم دقیقا باید چی کار کرد ... ممنون میشم دوستانی که میدونن راهنمایی کنن

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

سوال رو تو روم 7 پرسیدم جوابی نگرفتم .. شاید ایجا کسی بتونه راهنمایی کنه

تاحالا به این مشکل برنخورده بودم ... وقتی فرمت فایلی برای ویندوز تعریف نشده باشه آیکنش رو بصورت برگه ی سفید نشون میده و بعد از کلیک کردن روی فایل با گزینه open with و انتخاب default program یه منو میآد که از توی اون لیست میشه برنامه ی مناسب برای باز کردن فایل رو انتخاب کرد.
    تا اینجاش درست ...
    وقتی تیک گزینه ی always use the selected program to open these ....i رو بزنی ، برای بازکردن مجدد اینگونه فرمت ها نیازی به انتخاب دوباره ی برنامه ی مناسبش نیست و ویندوز اون رو پیشفرض قرار میده و شکل آیکن اینگونه فایل ها هم عوض میشه....

خب حالا سوال :

اگه بخایم آیکن فایل ها به همون شکل برگه سفید رنگ برگرده (به عبارتی کل این مراحل رو undo کنیم چی کار باشد کرد؟ ( فقط برای اون نوع فرمت از فایل ها ) راستش تو فکر regedit کردن هستم ولی نمیدونم دقیقا باید چی کار کرد ... ممنون میشم دوستانی که میدونن راهنمایی کنن
    سلام دوست عزیز. شما این سوال رو هم توی روم 7 مطرح کردی هم XP. بالاخره ویندوز شما چیه؟ وقتی توی دو تا روم مختلف این موضوع رو مطرح می‌کنی، لااقل نوع ویندوزت رو مشخص کن که کسی که میخواد پاسخگوی شما باشه بدونه باید چطوری جواب بده.

اگه ویندوز XP هستی:
    فرض کن یه پسوند داری به نام p30:

حالا میگی با نرم‌افزار Notepad باز بشه که آیکنش این شکلی میشه:

حالا از Folder Options، تب File Types رو انتخاب می‌کنی و اون پسوند رو پیدا می‌کنی و دکمه‌ی Delete رو میزنی:

و در آخر، گزینه‌ی YES رو میزنی و سیستم رو Restart می‌کنی:

اگر ویندوز 7 هستی:
    کافیه نرم‌افزار Unassoc رو دانلود کنی که حجمش فقط 52 کیلوبایته: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای اطلاعات بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم ببین.
    Last edited by hfj; 07-03-2013 at 16:45.

16. این کاربر از hfj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

ممنون از راهنمایی کامل ت ..
    برای ویندوز 7 میخواستم ولی اونجا کسی جوابی نذاشت اینجا مطرح کردم ..
    تو لینکی که گذاشته بودی نوشته بود برای این کار تو ویندوز 7 باید از طریق registry پاک کنی ... و این برنامه ی unassoc این کار رو انجام میده ...
    این GUI چی هست ؟

گرفتم : Graphical user interface همین برنامه هایی که با اشکال گرافیکی و تصویر با کاربر ارتباط برقرار میکنن برای سهولت کار ..
    Last edited by SR72; 09-03-2013 at 10:09. دليل: یافتن جواب GUI

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •