تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: با 4 تومن مک بوک پرو بخرم یا ویندوز ( اچ پی )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض با 4 تومن مک بوک پرو بخرم یا ویندوز ( اچ پی )

با 4 تومن مک بوک پرو بخرم یا ویندوز ( اچ پی )
    دوستان اگه کسی از مزیت ها و معایب مک میدونه بگه
    من اصلا برای گیم نمیخوام برای وب گردی فیلم و زبان ها برنامه نویسی ویژوال و تحت وب
    به نظر شما اصلا مک به درد من میخوره یا نه

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

اول توجه کن که تا 4 تومن میخوای مک بخری بیشتر پوله برند و دیزاین میدی اما با همین بودجه میتونی یه z500 از لنوو یا مدل هایی دیگه از اچ پی و ایسوس بخری که دیزاین خوبی هم دارن و سیستم از نظر سخت افزاری هم حرفی برای گفتن داره
    مک هم خوبه نمی گم بده تازه خیلی هم عالیه ولی توجه کن که مقداری هم باید برای ssd و برند به صورت ناخاسته بدی
    مورد بعدی هم اینکه شما برای وب گردی و برنامه نویسی میخوای پس همون ویندوز و لینوکس بهتره برای شما مک بیشتر برای کارهی گرافیکی استفاده میشه

حالا اینها مواردی بود که من ذکر کردم خودت سبک سنگین کن ببین کدوما مهمه + نیازهات رو بررسی کن ببین کدوم سیستم به دردت میخوره

سوالی بود در خدمتم

3. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت vahid.com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برای برنامه نویسی قطعا نیاز به ویندوز خواهی داشت که البته میشه ویندوز رو تو مک نصب کرد ( اساسا خود اپل تو فروشگاهش ویندوز هم می فروشه !! )
    اپل یه سیستم یک دست و زیبا و مچ شده بهت ارائه میده از طرفی مقدار قابل توجهی هم بابت اسمش ازت پول میگیره ! یعنی با همون پول می تونی یه سیستم به مراتب قوی تر بگیری !
    البته باید به ان نکته هم توجه کرد که سیستم عامل اپل هم فقط تو لپ تاپ های خودش نصب میشه و اگر دوست داشته باشی از مک استفاده کنی باید مک بوک بگیری !

من شخصا اپل رو دوست دارم و مک بوک هاش رو ولی دادن چهار میلیون براش رو یکم زیاد می دونم

5. این کاربر از vahid.com بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اول توجه کن که تا 4 تومن میخوای مک بخری بیشتر پوله برند و دیزاین میدی اما با همین بودجه میتونی یه z500 از لنوو یا مدل هایی دیگه از اچ پی و ایسوس بخری که دیزاین خوبی هم دارن و سیستم از نظر سخت افزاری هم حرفی برای گفتن داره
    مک هم خوبه نمی گم بده تازه خیلی هم عالیه ولی توجه کن که مقداری هم باید برای ssd و برند به صورت ناخاسته بدی
    مورد بعدی هم اینکه شما برای وب گردی و برنامه نویسی میخوای پس همون ویندوز و لینوکس بهتره برای شما مک بیشتر برای کارهی گرافیکی استفاده میشه

حالا اینها مواردی بود که من ذکر کردم خودت سبک سنگین کن ببین کدوما مهمه + نیازهات رو بررسی کن ببین کدوم سیستم به دردت میخوره

سوالی بود در خدمتم
    ممنون دوست عزیز یه خورده از سیستم مک توضیح میدی و میگی که چه فرقی با ویندوز داره من مهمترین دغدغه ای که داشتم این بود که چون توی ایران اپل خیلی خوب جا نیفتاده میترسیدم نرم افزار هاش گیر نیاد که خدا را شکر شرکت پرند آی کینگ را وارد بازار کرد 25 دی وی دی از نرم افزار های مک حالا یه سوال از اساتید دارم من تا الان تجربه مک نداشتم به نظر شما میارزه به کل مهاجرت کنم به مک دیگه تقریبا از محیط ویندوز خسته شدم میخوام یه چیز جدید تجربه کنم ببینید من تقریبا با فوتوشاپ هم کار میکنم به نظر شما اپ میتونه جواب نیاز های منو بده البته الان قصد خرید ندارم چون تقریبا 3 ماه پیش این لپتاپ اپلی که الان 6/500
    4/500 پولش بود نخریدم الان گرون شد به نظر شما صبر کنم یا همین چند روز دیگه بخرم
    اگر مدل خاصی از مک بوک مد نظرتون هست بهم معرفی کنید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

خب چه توضیحی میخوای ؟! سخت افزار که هیچ فرقی با سیستم های عادی نداره ولی به دلیل فناوری پشرفته و جلوتو از سایر برند ها کمتر داغ می کنه! خیلی از مواقع به دلیل ssd که روش نصبه قیمت مدل های مک بوک به شدت بالا میره دیزاین و طراحی خیلی شیک و زیباست کلاس هم داره این در مورد سخت افزار
    در مورد نرم افزار ها و سیستم عامل مکینتاش باید بگم که مهم ترین نکته تو سیستم عامل مک اینه که هنوز تو ایران به اون صورت همه گیر نشده که تا یه مشکل پیش بیاد سریع حلش کنن کسایی هم که دارن یا بچه پولدارن فقط برا کلاس میخرن یا هم بیشتر کارهای گرافیکی می کنن ( مثله ما نیستن که تا چشم باز کردیم و اسم بابامون رو فهمیدیم پا ویندوز هم نشستیم ) اما ویندوز همون جور که میدونی به شدت همه گیر شده و هر مشکلی که پیش بیاد به راحتی حل میشه از نظر نرم افزاری هم برای گارهای گرافیکی و تدوین فیلم بهتره که از مک استفاده کنید وگرنه همون ویندوز هم خوبه

ولا ته دلم یه چیز مونده میخوام بگم ! شما که برنامه نویسی و وب گردی میکنی همون لینوکس برات بهتره که حاجی ! یه لینوکس نصب کن برنامه نویسی کن وب گردی هم کن موزیک هم گوش بده با نیاز هات هم هم خونی داره

باز هم اگه سوالی بود در خدمتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خب چه توضیحی میخوای ؟! سخت افزار که هیچ فرقی با سیستم های عادی نداره ولی به دلیل فناوری پشرفته و جلوتو از سایر برند ها کمتر داغ می کنه! خیلی از مواقع به دلیل ssd که روش نصبه قیمت مدل های مک بوک به شدت بالا میره دیزاین و طراحی خیلی شیک و زیباست کلاس هم داره این در مورد سخت افزار
    در مورد نرم افزار ها و سیستم عامل مکینتاش باید بگم که مهم ترین نکته تو سیستم عامل مک اینه که هنوز تو ایران به اون صورت همه گیر نشده که تا یه مشکل پیش بیاد سریع حلش کنن کسایی هم که دارن یا بچه پولدارن فقط برا کلاس میخرن یا هم بیشتر کارهای گرافیکی می کنن ( مثله ما نیستن که تا چشم باز کردیم و اسم بابامون رو فهمیدیم پا ویندوز هم نشستیم ) اما ویندوز همون جور که میدونی به شدت همه گیر شده و هر مشکلی که پیش بیاد به راحتی حل میشه از نظر نرم افزاری هم برای گارهای گرافیکی و تدوین فیلم بهتره که از مک استفاده کنید وگرنه همون ویندوز هم خوبه

ولا ته دلم یه چیز مونده میخوام بگم ! شما که برنامه نویسی و وب گردی میکنی همون لینوکس برات بهتره که حاجی ! یه لینوکس نصب کن برنامه نویسی کن وب گردی هم کن موزیک هم گوش بده با نیاز هات هم هم خونی داره

باز هم اگه سوالی بود در خدمتم
    ممنون داداش که جواب منو دادید ببینید من راستشو بخواهید خیلی با لینوکس حال نمیکنم شما بین مک و ویندوز یهم بگید کدومشو انتخاب کنم و یه سوال هم دارم به نظر شما با این پول بهترین لپ تاپ مکی که میتونم بخرم را بهم بگید
    من الان تقریبا 10 ساله دارم با ویندوز کار میکنم یه جورایی دیگه خسته شدم
    اگه شما خودتون مک دارید نظر شخصی خودتونو بگید ببینم چه حسی دارید منظورم نسبت به ویندوزه
    اگر مدل خاصی میشناسید حتما بهم بگید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

ممنون داداش که جواب منو دادید ببینید من راستشو بخواهید خیلی با لینوکس حال نمیکنم شما بین مک و ویندوز یهم بگید کدومشو انتخاب کنم و یه سوال هم دارم به نظر شما با این پول بهترین لپ تاپ مکی که میتونم بخرم را بهم بگید
    من الان تقریبا 10 ساله دارم با ویندوز کار میکنم یه جورایی دیگه خسته شدم
    اگه شما خودتون مک دارید نظر شخصی خودتونو بگید ببینم چه حسی دارید منظورم نسبت به ویندوزه
    اگر مدل خاصی میشناسید حتما بهم بگید
    ممنون
    باشه هر جور که مایلی همون کار رو بکن
    گفتم دیگه اونقدر توضیح دادم فرقشون رو ... . بازم بگم ؟!
    من مدل های مک رو نمی شناسم دوستانی که به اپل وارد هستن بیان مدل بگن ( ولی فکر کنم 4 تومن کم باشه )
    آره میدونم بد دردیه خودم هم بعد از 6 سال خسته شدم

پس از ویرایش :
    البته این رو بگم تا 4 و 600 این مدل هست Apple MAC Book Pro 101 با CPU I5 و گرافیک آن برد INTEL HD 4000 و 13.3 نمایشگر
    Last edited by Thor God; 10-03-2013 at 21:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

باشه هر جور که مایلی همون کار رو بکن
    گفتم دیگه اونقدر توضیح دادم فرقشون رو ... . بازم بگم ؟!
    من مدل های مک رو نمی شناسم دوستانی که به اپل وارد هستن بیان مدل بگن ( ولی فکر کنم 4 تومن کم باشه )
    آره میدونم بد دردیه خودم هم بعد از 6 سال خسته شدم

پس از ویرایش :
    البته این رو بگم تا 4 و 600 این مدل هست Apple MAC Book Pro 101 با CPU I5 و گرافیک آن برد INTEL HD 4000 و 13.3 نمایشگر
    ممنون داداش فقط یه سوال دیگه دارم این چه گرافیکی و تا چه حد قدرت داره
    INTEL HD 4000

11. این کاربر از shopingmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

داداش شما که زحمت کشیدی یه سوال دیگه هم دارم فرق مک بوک پرو با مک بوک ایر تو چیه

13. این کاربر از shopingmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

داداش این هم سومین سوال که البته این مشورتیه
    داداش به نظر شما بهتر نیست که یه لپ تاپ 2/500 بردارم + یه آیپد 1/500 اینجوری هم ویندوز دارم هم مک نظر شما چیه

15. این کاربر از shopingmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •