تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشكل در ويندوز 8

داره خودمونی میشه HGH 878's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    USI=United States Iran

5 مشكل در ويندوز 8

سلام خدمت دوستان عزيز ببخشيد كه يكم طولاني شد
    من يك لپ تاپ acer دارم كه متاسفانه درايو دي وي دي اش خراب شده. به همين جهت مجبورم از فلش استفاده كنم. به دليل مشكلات اوليه ويندوز 8 من چند روز پيش مي خواستم يك ويندوز 7 كنار اين ويندوز 8 نصب كنم اما نصب نمي شد تا اين كه فهميدم بايستي هارد ديسكم رو از حالت ؟؟ به حالت ديناميك در بيارم. متاسفانه اين كارو كردم و لپ تاپم ريست شد و ديگر بالا نيامد و حالا وقتي روشن ميشود پيغام " An operation system wasn't found . Try disconnecting any drives that don't contain an operation system. Press ctrl+Alt+Del to restart"
    حالا من ويندوز 8 رو ريختم روي فلاش و سيستم رو از روي اون بالا اوردم. اما هر كار كردم نتونستم سيستم رو درست كنم حتي ويندوز 8 رويش نصب هم نميشود(البته به صورت آپگريد.)
    من فكر ميكنم مشكلم از همون كاريه كه با هاردم كردم.حالا بايد چه كنم؟؟ كمك كنيد؟؟؟؟؟؟
    Last edited by HGH 878; 26-02-2013 at 23:05. دليل: مشكل

داره خودمونی میشه lotin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزيز ببخشيد كه يكم طولاني شد
    من يك لپ تاپ acer دارم كه متاسفانه درايو دي وي دي اش خراب شده. به همين جهت مجبورم از فلش استفاده كنم. به دليل مشكلات اوليه ويندوز 8 من چند روز پيش مي خواستم يك ويندوز 7 كنار اين ويندوز 8 نصب كنم اما نصب نمي شد تا اين كه فهميدم بايستي هارد ديسكم رو از حالت ؟؟ به حالت ديناميك در بيارم. متاسفانه اين كارو كردم و لپ تاپم ريست شد و ديگر بالا نيامد و حالا وقتي روشن ميشود پيغام " An operation system wasn't found . Try disconnecting any drives that don't contain an operation system. Press ctrl+Alt+Del to restart"
    حالا من ويندوز 8 رو ريختم روي فلاش و سيستم رو از روي اون بالا اوردم. اما هر كار كردم نتونستم سيستم رو درست كنم حتي ويندوز 8 رويش نصب هم نميشود(البته به صورت آپگريد.)
    من فكر ميكنم مشكلم از همون كاريه كه با هاردم كردم.حالا بايد چه كنم؟؟ كمك كنيد؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز این نرم افزاری که شما باهاش سیستم عاملتون رو روی فلش ریختین اسمش چیه چون همه ی نرم افزار ها این قابلیت رو ندارن و بیشتر نرم افزارها فقط روی نصب ویندوز سرور مناسب هستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه HGH 878's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    USI=United States Iran

پيش فرض

win to flash در ضمن هارد رو كلا فرمت كردم و ويندوز جديد نصب كردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •