با سلام خدمت دوستان عزیز
اول یه توضیح بدم بعد سوالم رو می پرسم
اونایی که مودم ADSL دارن اگر توجه کرده باشن وقتی ارتباطشون با شبکه وصل نیست روی آیکون شبکه در کنار ساعت در نوار وظیفه یه شکل زرد زنگ هستش که وقتی به اینترنت وصل می شیم اون آیکن زرد محو میشه ( در ویندوز 7 )
و
اونایی که از اینترنت Dial Up استفاده می کنن وقتی که ارتباطشون به شبکه وصل نیست روی آیکون مربوط به شبکه در کنار ساعت در نوار وظیفه یه ضربدر قرمز رنگ وجود داره که بعد از اتصال به نت اون ضربدر قرمز محو میشه ( در ویندوز 7 )
حالا سوال من اینه :
دوست من از اینترنت دیال آپ استفاده می کنه و ویندوز 7 _ 64 بیتی رو نصب کرده وقتی که روی کانکت کلیک می کنه تا اتصال برقرار بشه , بعد از شماره گیری و بررسی یوزر و پس ضربدر قرمز رنگ محو میشه و آیکن زرد رنگ جاش رو می گیره
وقتی هم که روی آیکن شبکه در کنار ساعت کلیک می کنیم صفحه میانبر کوچیک مربوط به لیست کانکشن ها باز میشه در بالای صفحه در محیط Public Shering نوشته No Internet َAccess . سیستم رو ریست کردیم , 10 بار کانکشن ساختیم , اما مشکل حل نشد یعنی باز هم بعد از کلیک روی کانکت ضربدر قرمز جاش رو به آیکن رزد میده .
من خودم الان ویندوز XP نصب کردم وقتی ویندوز سون داشتم همین مشکل واسم پیش اومده بود , البته من ADSL دارم و فرق مشکل من با دوستم اینکه آیکن زرد پس ار اتصال محو نمی شد . ولی چند بار که ریکانکت می کردم سریع مشکل حل می شد ولی واسه دوستم هنوز حل نشده .
حالا با این توضیحات کسی می دونه مشکل از کجاست . ضمن اینکه این مشکلاتی که گفتم فقط تو ویندوز 7 پیش اومده واسمون .