تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 39

نام تاپيک: مشکل جدی با لب تاپ لطفا راه حل و کمک

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض مشکل جدی با لب تاپ لطفا راه حل و کمک

با سلام

دوستان امروز داشتم لب تاپ بازی انگری برد بازی می کردم که شارژ لب تاپ تموم شد و منم زدمش به برق تا شارژبشه و بدش گرفتم خوابیدم بعد شب که اومدم لب تاپ رو روشن کردم طبق معمول صحفه که بالا اومد یه سوالی می پرسه در مورد اینکه از همون جایی که مونده ادامه بدم یا کلا از اول به صورت شروع مجدد لب تاپ بالا بیاد که منم گزینه اول رو زدم و لب تاپ شروع به فعل و انفعالی کرو یه بار خاموش شد و بعد که مجددا شروع به کار کرد دیگه از همون اول یه صحفه سیاه چشمک زن میاد و میره و هنگامی که صحفه چشمک زن پر رنگ تر میاد یه خط تیره اون بالا سمت چپ صحفه نشون میده و دوباره صحفه سیاه میشه .

گفتم بزار برم تو تنظیمات بایوس و یا با سیف مود که بالا بیام که دیدم هیچ کدوم کار نمیکنه و همین طور صحفه چشمک سیاه و سفید میزنه و میاد و میره !!!!

حالا موندم چیکار کنم !!!!!! از طرفی هارد لب تاپم پر اطلاعات شخصی و ... هستش و نمی خوام ببرم بدم بیرون و از طرفی این جور شدنش اعصابم رو خراب کرده

حالا دوستان چیکار میشه کرد ؟ راهی برای دوباره بالا اومدن ویندوز یا راهیی که بشه دوباره ویندوز رو نصبش کرد وجود داره یا نه ؟

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

سلام دوست من .

نیاز به گفتن نداره اما میخوام بدونم به موقع و بعد از روشن شدن ، پشت سر هم F8 رو میزنین برایSafe Mod شدن ؟

DVD نصب ویندوز رو بگذارید ، و منتظر بشید Boot بشه ، میشه یا خیر ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوست من .

نیاز به گفتن نداره اما میخوام بدونم به موقع و بعد از روشن شدن ، پشت سر هم F8 رو میزنین برایSafe Mod شدن ؟

DVD نصب ویندوز رو بگذارید ، و منتظر بشید Boot بشه ، میشه یا خیر ؟
    سلام

بله هم دکمه دیلت رو میزنم هم دکمه اف 8 رو میزنم ولی واکنشی نشون نمیده !

دی وی دی رو هم گذاشتم اما بالا نمیاد و همچنان صحفه روشن و خاموش میشه !!

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

ریستارت کن و F12 و F2 رو هم امتحان کن به همین سبک پشت سر هم زدن بعد از روشن شدن

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه متاسفانه جواب نداد بازم !!!!!! نمی دونم نکنه مشکل از ال سی دیش باشه !!!! و اون سوخته باشه !؟

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

نه صفحه نمایش نسوخته ! مگه هیچی نشون نمی ده ؟

ببینین تو بایوس می تونین برین یا نه ؟
    یا لپ تاپ رو خاموش کنین روشن کنین ببینین حداقل آرم لپ تاپتونو می تونین ببینین ؟
    اگر صفحه نمایش مشکل نداشته باشه احتمالا یکی از این 2 تاست !

1 -منم تقریبا همین مشکلو قبلا داشتم . موقعی که بازی Crysis 3 رو با لپ تاپ اجرا می کردم صفحه نمایش چند بار چشمک می زد بعد بازی راه میفتاد . حتی اگه بازی رو Minimize می کردی دوباره بازش می کردی شروع به چشمک زدن واسه چند ثانیه می کرد بعد بازی راه میفتاد . البته به نظر میاد این مشکل هیچ ربطی به مشکل شما نداره !

2 - چیزی که واسه من قبلا چندین بار اتفاق افتاده و 90 % احتمال می دم این باشه خراب شدن Bootloader هستش ! چون اگر Bootloader خراب بشه ، سیستم بالا نمیاد . تو لپ تاپ من قبلا Bootloader پاک شده بود سیستم عامل بالا نمیومد هی چشمک می زد صفحه نمایش ( در واقع هی ری استارت می شد )

احتمال داره بشه Bootloader رو درست کرد . DVD ویندوز رو بزارین تو لپ تاپ از تو بایوس تنظیم کنین که از رو DVD بالا بیاد ببینین می تونه کاری کنه یا نه ؟ ( مهم : در صورتی که تو بایوس نوع بوت رو گذاشتین رو UEFI دی وی دی بوت نمی شه ! )

آپدیت : یادم رفت بگم یه چیزی رو ! با لپ تاپ های مختلف که کار کردم به دلیل تنظیمات مختلف در بایوس از قبیل Quick Boot زمانی که لپ تاپ روشنه دیگه نمی شه تو بایوس رفت حتی با ری استارت . فقط موقعی می شه تو بایوس رفت که لپ تاپ خاموش باشه تازه روشنش کرده باشین ! ( البته همون طور که گفتم در بعضی از لپ تاپ ها ! )

در ضمن اگر UEFI فعال بود SECURE BOOT رو غیر فعال کنین از تو بایوس .
    Last edited by Public Enemy; 01-09-2013 at 10:27.

7. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سیستم وقتی روشن میشه تو همون صفحه مشکی میمونه یا ریست میشه ؟
    بوق اخطار بهتون میده یا صدای خاصی ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه صفحه نمایش نسوخته ! مگه هیچی نشون نمی ده ؟

ببینین تو بایوس می تونین برین یا نه ؟
    یا لپ تاپ رو خاموش کنین روشن کنین ببینین حداقل آرم لپ تاپتونو می تونین ببینین ؟
    اگر صفحه نمایش مشکل نداشته باشه احتمالا یکی از این 2 تاست !

1 -منم تقریبا همین مشکلو قبلا داشتم . موقعی که بازی Crysis 3 رو با لپ تاپ اجرا می کردم صفحه نمایش چند بار چشمک می زد بعد بازی راه میفتاد . حتی اگه بازی رو Minimize می کردی دوباره بازش می کردی شروع به چشمک زدن واسه چند ثانیه می کرد بعد بازی راه میفتاد . البته به نظر میاد این مشکل هیچ ربطی به مشکل شما نداره !

2 - چیزی که واسه من قبلا چندین بار اتفاق افتاده و 90 % احتمال می دم این باشه خراب شدن Bootloader هستش ! چون اگر Bootloader خراب بشه ، سیستم بالا نمیاد . تو لپ تاپ من قبلا Bootloader پاک شده بود سیستم عامل بالا نمیومد هی چشمک می زد صفحه نمایش ( در واقع هی ری استارت می شد )

احتمال داره بشه Bootloader رو درست کرد . DVD ویندوز رو بزارین تو لپ تاپ از تو بایوس تنظیم کنین که از رو DVD بالا بیاد ببینین می تونه کاری کنه یا نه ؟ ( مهم : در صورتی که تو بایوس نوع بوت رو گذاشتین رو UEFI دی وی دی بوت نمی شه ! )

آپدیت : یادم رفت بگم یه چیزی رو ! با لپ تاپ های مختلف که کار کردم به دلیل تنظیمات مختلف در بایوس از قبیل Quick Boot زمانی که لپ تاپ روشنه دیگه نمی شه تو بایوس رفت حتی با ری استارت . فقط موقعی می شه تو بایوس رفت که لپ تاپ خاموش باشه تازه روشنش کرده باشین ! ( البته همون طور که گفتم در بعضی از لپ تاپ ها ! )

در ضمن اگر UEFI فعال بود SECURE BOOT رو غیر فعال کنین از تو بایوس .
    سلام

ببینید وقتی لب تاپ رو روشن می کنم اصلا هیچ چی نمایش داده نمیشه !! و از همون ابتدا اون صحفه نمایش پر رنگ ( که در گوشه بالا سمت چپ یه خط تیره میاد و میره ) میاد و بعد صحفه سیاه میشه و هیچ اخطار و بوقی و ریستارتی هم نمیشه و همین جوری صحفه چشمک میزنه تا باتری تموم بشه و لب تاپ خاموش بشه !!!!

از طرفی متاسفانه نه امکان رفتن به بایوس هستش نه امکان رفتن به سیف مود !!!!!! خودمم موندم به خدا چی شده !!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سیستم وقتی روشن میشه تو همون صفحه مشکی میمونه یا ریست میشه ؟
    بوق اخطار بهتون میده یا صدای خاصی ؟
    سلام

بله وقتی سیستم روشن میشه بدون نمایش هیچ چیزی همون حالا سیاه چشمک زن می مونه و همین جور روشن می مونه و از ریست و ... خبری نیست !!!نه صدای خاصی میده نه بوق اخطار !!

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام

ببینید وقتی لب تاپ رو روشن می کنم اصلا هیچ چی نمایش داده نمیشه !! و از همون ابتدا اون صحفه نمایش پر رنگ ( که در گوشه بالا سمت چپ یه خط تیره میاد و میره ) میاد و بعد صحفه سیاه میشه و هیچ اخطار و بوقی و ریستارتی هم نمیشه و همین جوری صحفه چشمک میزنه تا باتری تموم بشه و لب تاپ خاموش بشه !!!!

از طرفی متاسفانه نه امکان رفتن به بایوس هستش نه امکان رفتن به سیف مود !!!!!! خودمم موندم به خدا چی شده !!!
    خط تیره چشمک زن نیست ( البته من تو حالت UEFI دیدم خط ثابت وا میستاد )؟ مثل موقعی که داری تو CMD تایپ می کنی ؟

مدل لپ تاپ رو هم لطف کنی بگی بد نیست

راستی اینو لازم نیست بگم ولی یه بار هم تست کنین لپ تاپو موقعی که روشنه دکمه POWER رو چند ثانیه نگه دارین خاموش شه . سپس روشنش کنین امتحان کنین ببینین تو بایوس می ره یا نه . ( به دلیل مشکلات احتمالی در Fast shutdown در Windows 8 که یه حالتی مثل Hibernate به وجود میاره سیستم عامل کامل خاموش نمی شه و هم چنین مشکل Quick boot تو بعضی از لپ تاپ ها دیدم اجازه نمی ده لپ تاپ بره تو بایوس مگه اینکه لپ تاپ کامل خاموش باشه . یه تستی کنین )
    Last edited by Public Enemy; 01-09-2013 at 13:35.

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •