نه صفحه نمایش نسوخته ! مگه هیچی نشون نمی ده ؟
ببینین تو بایوس می تونین برین یا نه ؟
یا لپ تاپ رو خاموش کنین روشن کنین ببینین حداقل آرم لپ تاپتونو می تونین ببینین ؟
اگر صفحه نمایش مشکل نداشته باشه احتمالا یکی از این 2 تاست !
1 -منم تقریبا همین مشکلو قبلا داشتم . موقعی که بازی Crysis 3 رو با لپ تاپ اجرا می کردم صفحه نمایش چند بار چشمک می زد بعد بازی راه میفتاد . حتی اگه بازی رو Minimize می کردی دوباره بازش می کردی شروع به چشمک زدن واسه چند ثانیه می کرد بعد بازی راه میفتاد . البته به نظر میاد این مشکل هیچ ربطی به مشکل شما نداره !
2 - چیزی که واسه من قبلا چندین بار اتفاق افتاده و 90 % احتمال می دم این باشه خراب شدن Bootloader هستش ! چون اگر Bootloader خراب بشه ، سیستم بالا نمیاد . تو لپ تاپ من قبلا Bootloader پاک شده بود سیستم عامل بالا نمیومد هی چشمک می زد صفحه نمایش ( در واقع هی ری استارت می شد )
احتمال داره بشه Bootloader رو درست کرد . DVD ویندوز رو بزارین تو لپ تاپ از تو بایوس تنظیم کنین که از رو DVD بالا بیاد ببینین می تونه کاری کنه یا نه ؟ ( مهم : در صورتی که تو بایوس نوع بوت رو گذاشتین رو UEFI دی وی دی بوت نمی شه ! )
آپدیت : یادم رفت بگم یه چیزی رو ! با لپ تاپ های مختلف که کار کردم به دلیل تنظیمات مختلف در بایوس از قبیل Quick Boot زمانی که لپ تاپ روشنه دیگه نمی شه تو بایوس رفت حتی با ری استارت . فقط موقعی می شه تو بایوس رفت که لپ تاپ خاموش باشه تازه روشنش کرده باشین ! ( البته همون طور که گفتم در بعضی از لپ تاپ ها ! )
در ضمن اگر UEFI فعال بود SECURE BOOT رو غیر فعال کنین از تو بایوس .