تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: درخواست راهنمایی انتخاب زبان برنامه نویسی در شرایط فعلی من

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض درخواست راهنمایی انتخاب زبان برنامه نویسی در شرایط فعلی من

سلام دوستان
    خسته نباشید
    من خیلی وقته علاقه ی زیادی به یادگیری برنامه برنامه نویسی هستم. بیشتر مایل بودم تحت نت کار کنم چون خب نت رو دوست دارم و فعالیت زیادی توش داشتم.

در حال حاظر یک گروه نرم افزاری تشکیل دادیم که من حالت مدیر پروژه ها و مدیریت گروه رو دارم. دوست دارم هم برای کمک به گروه هم پیشرفتش و هم اینکه بدونم دنیا دست کیه یکی از زبانهای برنامه نویسی رو شروع کنم.
    یکی دیگه از دلایلی که میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم. کلا طرح های جالب و قابل فروشی چه در زمینه نرم افزار چه در محیط وب به ذهنم میرسه که همیشه دنبال یه اجرا کننده باید بدوم. دوست دارم خودم اجرا کننده باشم تا بهتر بتونم پیشرفت کنم.

در بین زبان های تحت ویندوز C# و C++ فکرم رو مشغول کردن چون هر کدوم مزایا و معایبی برای من داره.
    خب C# رو ساده تر میشه یاد گرفت و محیطش یه جورایی کاربر پسند تره و یه جورایی احتمال نیمه کاره رها شدن کمتره

و درطرف دیگه C++ که یک زبان فوق العاده هستش که خب ما هرچی در موردش تحقیق کردیم انتهاشو کسی نمیدونه. دنیای بزرگیه یه جورایی
    رشته درس من الکترونیک هستش و گویا برنامه نویسی میکرو کنترلر و PLC هم با زبان C و C++ برنامه نویسی میشه
    ولی سخته. محیطش یه جورایی فقط کد بازی و وحشتناک و احتمال ادامه ندادن راه زیاد.

در ضمن اینم بگم که آخرش تحت وب هم کار خواهم کرد. علاقه ی زیادی به کار در وب دارم و html و css هم بلدم. و علاقه دارم واسه بعدم PHP رو دنبال کنم و بتونم سایتهایی مثل بازی آنلاین و صدها مدل طرحی که توی ذهنم دارم اجرا کنم.

ممنون میشم کمکم کنید برای انتخاب و شروع در زمینه برنامه نویسی
    کمکم کنید انتخاب کنم و مسیری که باید برم نشونم بدید.
    ممنونم ازتون که وقتتونو به من دادید
    با تشکر
    Last edited by Mohamad26; 24-01-2013 at 06:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کسی نیست مارو راهنمایی کنه ؟

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    در خصوص ++VC که اشاره کردید، زبان خوبی است ولی ...
    - برای برنامه های روزمره نیاز به حجم بسیار بالای کدنویسی دارد
    - دیباگ مشکلی دارد، به این معنی که وقتی برنامه تان به خطایی بخورد یافتن محل حقیقی و علت اصلی مشکل تر است
    - منابع فارسی موجود و کتابهایی که ++VC ترجمه شده بسیار نازل و ناکارآمد هستند و فقط یکسری اطلاعات در حد پروزه های سطح پایین پایان نامه های دانشگاهی میدهند و برای تولید برنامه عملی کمکی نمیکند نه در جزییات و نه کلیات (مثال هایی هم میتوانم بزنم که بنظرم خیلی لازم نیست و به اطالعه کلام می انجامد)

برای تحت وب هم همانطورکه اشاره کردید PHP هم زبان خوبی است و بدلیل رایگان بودن سرورهای ارزانتری هم دارد
    از دیگر گزینه های میتوانید به java و delphi هم فکر کنید.

ولی در کل گمانم همان دات نت گزینه بدی نباشد.
    ضمن اینکه هم نیاز به تولید برنامه های دسکتاپی را پوشش میدهد و هم امکان تولید وب سایت را به شما میدهد.
    در واقع با یک زبان برنامه نویسی واحد میتوانید برای چند محیط متفاوت برنامه نویسی کنید.
    برای محیط دسکتاپ پلتفرم WPF بسیار مناسب است و میتواند جلوه های گرافیکی بسیار بالایی هم ارائه دهد که خود داستانی مفصل است ...
    برای محیط تحت وب هم پلتفرم جدید MVC خیلی کارآمد است و جای کار زیادی میدهد.
    برای سایر سیستم عامل هم میتوانید با کمک پروژه Mono برنامه تولید کنید.
    و...

4. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه samasara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

جالبه مهندسهای الکترونیک میان برنلمه نویسی یاد می گیرن و مهندسای کامپیوتر در جستجوی الکترونیک اند؟؟!!
    ای کاش می شد هر کدومشون همون کاری رو که نتخاب کردن به بهترین نحو به انتها برسونند و ادامه ی ماجرا

من یک تجربه ی کوچیک متناسب با علاقم توی برنامه نیسی های داخل محیط های مختلف داشتم گفتم شاید به درد شما بخوره بنظر من با اینکه انعطاف پذیری تر از سی فکر نمی کنم زبان برنامه نویسی باشه اما بهترین محیط و راحت ترین محیط برای برنامه نویسی میکرو کنترولرها بیسیک هست(AVR , PIC تجربه کامل کد نویسی برای هر دوتای این ها با هر سه زبان اسمبلی بیسیک و سی رو دارم اگر نیاز به توضیح مفصل تر بود بفرمایید)

من خیلی وقته علاقه ی زیادی به یادگیری برنامه برنامه نویسی هستم. بیشتر مایل بودم تحت نت کار کنم چون خب نت رو دوست دارم و فعالیت زیادی توش داشتم.
    خودت جواب خودت رو دای خوب باید در محیط هایی که برنامه نویسی نت اونها راحتره و قدرت بیشتری داره کد بزنی

در بین زبان های تحت ویندوز C# و C++ فکرم رو مشغول کردن چون هر کدوم مزایا و معایبی برای من داره.
    از اونجایی که شما دنبال راحتی و کار بر پسند بود هستید باید گفت که #C بهتر هم می شه تحت وب کد زد و هم وب اپلیکیشن ساخت اما اگر به دنبال فعالیت ها دیگه ای در شبکه هستید هیچ چیز جای سی رو نمی گیره..
    در ضمن اینم بگم که آخرش تحت وب هم کار خواهم کرد. علاقه ی زیادی به کار در وب دارم و html و css هم بلدم. و علاقه دارم واسه بعدم PHP رو دنبال کنم و بتونم سایتهایی مثل بازی آنلاین و صدها مدل طرحی که توی ذهنم دارم اجرا کنم.
    خوب چون شما باید برای ساخت وب سایت های زیبا کم هزینه و خوب علاوه بر asp با php .. هم خوب کد بزنید

موفق باشید

6. این کاربر از samasara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

جالبه مهندسهای الکترونیک میان برنلمه نویسی یاد می گیرن و مهندسای کامپیوتر در جستجوی الکترونیک اند؟؟!!
    اونا دستگاه‌هایی رو ممکنه درست کنن که نیاز دارن که براش برنامه نویسی بکنن تا ران بشه!!!
    اینا هم برنامه‌هایی تو ذهنشون دارن که دوست دارن بتونن سخت‌افزارش رو خودشون بسازن و روش سوار کنن....
    دلیلش اینه که معمولا از پروژه‌های این‌شکلی حمایت نمیشه و دوستان وقتی میخوان درستش کنن، کلی طرف رو پیاده میکنن!
    واسه همین دو طرف مجبورن رشته‌های هم رو یاد بگیرن!۱

راستش منم دوست دارم کمی الکترونیک بلد باشم که لااقل بتونم برد طراحی کنم!

8. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه samasara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خوب همینه که برام عجیبه اگه متخصص الکترونیک بیخیال برنامه نویسی بشه و فقط به افزایش اطلاعاتش در همون رشته ی خودش که انتخاب کرده بپردازه و برنامه نویس و گرافیست هم به همون کار هایی که بهشون تخصص داره بپردازه دیگه و این دو هر دوشون سر یک پروژه هم کاری کنند ما آلان باید بزرگترین تولید کننده ی ابر کامپیوتر دنیا می شدیم و به مایکروسافت می گفتیم برو دونبال کارت کوچولو !!!
    تجب من برای اینه که یک نفر با کلی سختی مهندس الکترونیک میشه بعد میاد سراغ برنامه نویسی کامپیوتر و یک برنامه نویس ضعیف میشه در مقابل یک مهندس کامپوتر و برنامه نویسی عاشقانه دنبال مطالب الکترونیک هست ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •