تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل خاموش شدن ناگهانی کامپیوتر در ویندوز هشت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض مشکل خاموش شدن ناگهانی کامپیوتر در ویندوز هشت

دوستان من به کمک شما شدیدا نیاز دارم
    من کامپیوترم یهو و ناگهانی خاموش میشه نمیدونم هم مشکلش از چی هست فقط میدانم که از سخت افزار نیست
    و کاری هم نداره که تازه کامپیوتر روشن شده یا اینکه ساعت ها میگذره ولی معمولا قبل از یک ساعت خاموش میشه و کاری هم نداره که چه برنامه ای باز باشه یهو مبینه که کلمه shut down در مقابل دیدگانت باز میشه اگر هم در حال بازی باشی هم خاموش میشه همین الان که دارم این پست را میگذارم هر لحظه امکان داره که خاموش بشه
    این مشکل رو من حدود دو ماه پیش هم داشتم که خودش به صورت خود جوش حل شد و نه فهمیدم که چجوری خراب شد و نه متوجه شدم که به چه علتی درست شد
    و این رو هم بگم که از وقتی ویندوز 8 را نصب کردم این مشکل ایجاد شده و از همون دو سه روز اولی که ویندوز هشت رو نصب کردم این مشکل شروع شد
    لطفا هر چیزی که به ذهنتون میرسه را بگویید شاید هر چیز بی اهمیتی به نظر شما راه حل من باشه
    بازم ممنون

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

شما باید ویندوز سون نصب کنید ببینید باز هم اینطوری است یا نه اگه بود مشکل سخت افزاری است و اگر این مشکل نبود میفهمید مشکل از ویندوز 8 تون است که باید از یک ورژن دیگه استفاده کنید یا ممکنه مثلا کرکش مشکل داشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

اول از هرچیز اگرسیستم عامل مجال بده با یک نرم افزار مثل quick tech pro که به صورت بوت میتوانید سیستم راچک کنید انجام بدید یا اینکه بانرم افزاری مثل burn in testتوی ویندوز قطعات وحرارت آنها را چک کن که مشکلی نداشته باشند اگر همه چیز okبود یکبارویندوز خود را عوض کنید البته با یک سی دی جدید واسکن ویروس کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •