این وب سابت های یه بعدی هم با فلش ساخته میشه؟
چه جوری سه بعدی آخه؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این وب سابت های یه بعدی هم با فلش ساخته میشه؟
چه جوری سه بعدی آخه؟
ممنون
البته من اون وبسایتی که گذاشتید رو ندیدم
ولی آره با فلش میشه وب سابت 3 بعدی ساخت
یک طورش این که با یه برنامه 3 بعدی ساز مثل 3D MAX شی رو بسازی و مثلا بچرخونیش و بصورت عکس عکس یا فیل رندر بگیری
و یا اینکه از موتورهای سه بعدی ساز فلش استفاده کنی
خیلی باحاله.حنما ببین سایتشو خیلی باحاله بعد راهی هست که بشه سورس اینها رو برداشت ؟ مممنون.من عاشق طراحی سایت با فلش هسنم توی تهران مجتمع فنی نداره دوره آموزشی ساخت وب سایت با فلش...ولی کامل باشه..
چرا با اینکه وب سایتهای خوبی و قشنگی میشه ساخت توی ایران این همه وب سایت بی ریخت داریم
دلیلش نبود کسی که بلد باشه یا کسی خوشش نمیاد؟
ممنون
Last edited by ila; 12-01-2013 at 14:58.
خوب پس بهتره به این سایت ها یه نگاهی بندازی تا بفهمی که سایت سه بعدی فلسی یعنی چی
این که سایت ها مون اینطوره به نظر من دلیلش اینه که طراح گرافیکی کمی داریم یعنی کسی که ایده ی طراحی داشته باشه کسی که مطالعه داشته باشه و با فکر و دانش طراحی کنه نه کارای امثال من که الکی چند وکتور رو میزارم سر هم تا یه چیزی در بیاد... بگذریم
برای ساخت سایت فول فلش باید فلش بلد باشید همین یه آموزشم توی سایت p30learning با عنوان "اولین سایت فول فلش من" هست یه نیگا بش بنداز مشکلی هم بود اینجا بپرس بچه ها رفعش میکنن به امید خدا
اگه منظورت اینه که خود کد اون سایت رو برداری که این کار درست نیست. و به شما پیشنهاد میکنم که برید و یاد بگیریدبعد راهی هست که بشه سورس اینها رو برداشت ؟
خیلی سخت نیست. شروع کن فلش رو یاد بگیر بعد برو تو نخ سایت فول فلش اگه فلش یاد بگیری اونم یاد گرفتی
یعنی شما خیلی راحت الان میتونید اون 50 سایت رو بسازید؟ ممنون
نه دوست من من با موتورهای سه بعدی کار نکردمیعنی شما خیلی راحت الان میتونید اون 50 سایت رو بسازید؟
ولی باور کن اگه کار کنی میتونی یاد بگیری من خودم فلش رو شروع کردم و خودم یاد گرفتم بزرگترین مشکلم هم اینه که طراحی بلد نیستم و الا تا الان هرچی میخواستم تونستم رفع کنم.
دوست من باور کن که میتونی... باور کن...
راستش برات سرچ زدم سورس سایت سه بعدی فلش پیدانکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)