سلام
چطور می توانم در برنامه خود به رخداد Click دکمه(Button) داخل Usercontrol دسترسی داشته باشم؟(به زبان VB.Net)
میخوام کاربر خودش تعریف کنه ، که وقتی روی دکمه داخل Usercontrol کلیک کرد چه عمل اتفاق بیافته.
میتوان روش های آبکی (!) هم بگویم که هم برای خودم ساده تر باشد و هم شما زودتر به جوابی برسید ...
ولی راه صحیح در این گونه موارد چنین است:
شما به راحتی میتوانید برای کلاس کنترلری جدید خود "مشخصه" و "رویداد" جدید تعریف و اضافه کنید.
شما به سادگی میتوانید برای کلاس های جدید خودتان (مثلاً UserControl جدیدتان) Property یا Event و... اضافه کنید و در انها اعمال مناسب با کنترلتان را انجام دهید.
(اگر تمام کلمات کلیدی زبان کاریتان را بدانید و به آنها تسلط داشته باشید، بطور طبیعی ابزار بیشتری در اختیاز خواهید داشت و فکرتان خیلی بازتر و گسترده تر به پرواز درخواهد آمد)
مثلاً برای آنکه رویداد یک دکمه روی UserControl تان را بتوانید به محل استفاده از UserControl منتقل کنید، در ساده ترین شکل ممکن میتوان کدی مثل این نوشت:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(رویداد دکمه را هندلر و خودش رویداد جدیدی را راه اندازی میکند، گرچه میتواند کدهای خیلی زیباتر و بهتری هم نوشت)
یا اگر بخواهید Text یک TextBox را عبور دهید:
کد:
(خصیصه Text موجود را بازتعریف میکند)
یا اگر بخواهید مجموعه آیتم های یک ComboBox را عبور دهید:
کد:
(کلاً یک خصیصه جدید ایجاد می نماید)
اینها نمونه های خیلی ساده هستند و در حالت های پیچیده تر میتوانید اعمال مدنظر کنترلر جدیدتان را در بخش های Set و Get اضافه کنید و قابلیت های جدید و بسیار متنوعی برای کنترلرتان ایجاد کنید که ترکیب خواندن و نوشتن و پردازش چند کنترلر رویش باشد و...
مثلاً حتی در قالب داخل یک پروزه میتوانید لیست های بازشو سفارشی داشته باشید که /SQL-Function/SQL-Procedure/SQL-View/SQL-SELECT و... در یافت کند و خودکار فهرست بازشویی نشان دهد و...
این مسائل را بیان میکنم تا ایده هایتان بازتر شود و محدود به یک چند کد مسخره فوق که گذاشتم نماند.
Toolbox!!!!
شاید در جای دیگری بودیم، گمان میکردم شوخی میکنید!
اگر Toolbox وب کنترلر هم بخواهد گمانم درست کردنش خیلی مشکل نباشد.
نظر یکی از دوستان روی کامپوننت kendoui بود. نظر شما چیه؟
من که تا همین یک ماه پیش این مجموعه را بررسی کردم حقیقتش بجز گراید و تقویمش چیز خاصی ندیدم، تقویمش هم که همینطوری برای ما قابل استفاده نیست و درواقع در حالت پیش فرضش برای ما ارزشی ندارد.
فقط گرایدش برایم جالب توجه بود...
ضمن اینکه تمام مجموعه با کدهای javascript پیاده سازی شده و این خیلی هم خوب نیست.
چون اکثر سایت ها تلاش میکنند بتوانند خدمات خودشان هم در حالت javascript (به شکلی بهتر) و هم در حالت بدون javascript (در شکلی ابتدایی تر) ارائه دهند.
بحرحال نظر شخصی است، برای من فقط گرایدش جالب بود.
البته برای برخی موارد دیگر ajax و ui های داینامیک و... هم شخصاً بیشتر علاقه مند به استفاده از jquery هستم.
به عنوان مثال میتوانید به سایت زیر برای مشاهده برخی کنترلرها و قابلیت های واسط کاربری jquery مراجعه نمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.