تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکل با درایور گرافیک HP DV6t-7000

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

2 مشکل با درایور گرافیک HP DV6t-7000

سلام دوستان من این لب تاپ رو دیروز خریداری کردم و از ویندوز اورجینالش خوشم نیومد اومدم همه درایوها و پارتیشن ها رو حذف کردم و خودم پارتیشن بندی کردم و ویندوز نصب کردم روش بعد درایورهاشو از سایت HP با پروداکت کد خودش دانلود کردم همگی درایورها و برنامه هاش رو دانلود کردم...
    بعد از نصب Win 7 Ultimate 64bit درایورهاشو هم نصب کردم همرو اما تو دیوایس منیجرش این یکی رو ناقص میشناسه بنظرم که تو تصویر نشون دادم.... گفتم شاید درایورها قاطی شده که این مشکل رو دارم اومدم همه هارد مجددا فرمت کرده و از اول ویندوز رو نصب کردم و دوباره درایورهارو اما بازم همونطوری بود و هیچ تغییری نکرد...
    با نرم افزارهای تست آپدیت درایورها هم تست کردم هیچ فایده ای نداشت...

یه سوال دیگه مگه گرافیک این لب تاپ 2 گیگ 650 نیست؟ پس چرا تو Propertis می نویسه 64mb؟ آیا گرافیک این لب تاپ بهتر از Pavilion 6120 هست؟ کلا این لب تاپ بهتره یا 6120...

با تشکر لطفا دوستان منو هرچه سریعتر راهنمایی کنند تا اگه لب تاپ مشکل داره با فروشنده تماس بگیرم تا دیر نشده و کار از کار نگذشته

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام دوستان من این لب تاپ رو دیروز خریداری کردم و از ویندوز اورجینالش خوشم نیومد اومدم همه درایوها و پارتیشن ها رو حذف کردم و خودم پارتیشن بندی کردم و ویندوز نصب کردم روش بعد درایورهاشو از سایت HP با پروداکت کد خودش دانلود کردم همگی درایورها و برنامه هاش رو دانلود کردم...
    بعد از نصب Win 7 Ultimate 64bit درایورهاشو هم نصب کردم همرو اما تو دیوایس منیجرش این یکی رو ناقص میشناسه بنظرم که تو تصویر نشون دادم.... گفتم شاید درایورها قاطی شده که این مشکل رو دارم اومدم همه هارد مجددا فرمت کرده و از اول ویندوز رو نصب کردم و دوباره درایورهارو اما بازم همونطوری بود و هیچ تغییری نکرد...
    با نرم افزارهای تست آپدیت درایورها هم تست کردم هیچ فایده ای نداشت...

یه سوال دیگه مگه گرافیک این لب تاپ 2 گیگ 650 نیست؟ پس چرا تو Propertis می نویسه 64mb؟ آیا گرافیک این لب تاپ بهتر از Pavilion 6120 هست؟ کلا این لب تاپ بهتره یا 6120...

با تشکر لطفا دوستان منو هرچه سریعتر راهنمایی کنند تا اگه لب تاپ مشکل داره با فروشنده تماس بگیرم تا دیر نشده و کار از کار نگذشته
    خسته نباشی کل درایور ها تو پوشه SWsetup درایو C بود که پاکش کردی!
    شما به درایور گرافیک Nvidia احتیاج داری که 300 مگه و تو سایت HP نیست و از سایت خود Nvidia باید بگیریش که اونم مارو تحریم کرده و قندشکن میخواد!
    گرافیکش مخصوص گیم هست من کل بازی ها رو با ته تنظیمات بازی میکنم با این لپتاپ 'گرافیک 6120 حتی در حد گرافیک دوم این لپتاپ (HD4000) هم نیست!!!

3. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خسته نباشی کل درایور ها تو پوشه SWsetup درایو C بود که پاکش کردی!
    شما به درایور گرافیک Nvidia احتیاج داری که 300 مگه و تو سایت HP نیست و از سایت خود Nvidia باید بگیریش که اونم مارو تحریم کرده و قندشکن میخواد!
    گرافیکش مخصوص گیم هست من کل بازی ها رو با ته تنظیمات بازی میکنم با این لپتاپ 'گرافیک 6120 حتی در حد گرافیک دوم این لپتاپ (HD4000) هم نیست!!!

فدات داداش مرسی که جواب دادی من قند شکن هم دارم لطفا اگه زحمت نیست اسم دقیق درایور یا لینکشو بهم بده که شدیدا لنگشم... فدات منتظرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

در ضمن اگه لازم هست چيز ديگه اي هم واسش دانلود كنم لطفا راهنمايي بفرماييد متشكرم...

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

در ضمن اگه لازم هست چيز ديگه اي هم واسش دانلود كنم لطفا راهنمايي بفرماييد متشكرم...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزيز اين آخرين ورژن هست؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

ممنون دوست عزيز اين آخرين ورژن هست؟
    310 هم اومده اما نسخه بتا هست و میشه گفت فعلا این اخرین نسخه هست

10. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یه سوال چرا الباقی درایورهایی که از سایت خود HP گرفتم بعضیاشون نصب میشه بعضیاشون نصب نمیشه یکی یه بار نصب میشه یه بار نمیشه... آیا روش و قلق یا ترتیب خاصی روباید برای نصب برنامه ها و درایورهایی که سایت خود HP گذاشته رو رعایت کنم؟ اگه راهنمایی کنید ممنون میشم... یاحق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •