چگونه مي توان در بانكم يك فيلد تعريف كنم كه هر وقت كاربر داده اي در dbeditهاي يك فرمم وارد كرد ان فيلد هم خودش اضافه بشود و ان فيلد هم كليد اصلي ان جدول باشد
چگونه مي توان در بانكم يك فيلد تعريف كنم كه هر وقت كاربر داده اي در dbeditهاي يك فرمم وارد كرد ان فيلد هم خودش اضافه بشود و ان فيلد هم كليد اصلي ان جدول باشد
اگه با اكسس كار ميكني ميتوني AutoNumber استفاده كني.
بانكم پارادكس است
مي خواهم بدونم كه من اگر بخواهم يك فيلدي در جدولم بگذارم كه از نوع autoincrement است بايد كدي بنويسم كه اضافه شود يا نه؟
براي بانك پارادكس يك كمي سخته.
كد ميخواد و اول بايد آخرين عددي كه توي ديتابيست وارد شده را پيدا كني و بعد يكي بهش اضافه كني.
اگه هم هيچ فيلدي پيدا نشد كد رو 1 بزاري.
اينجوري اين كارو ميتوني انجام بدي.
براي چه منظوري به اين فيلد نياز داري ؟؟
من 4 تا جدول دارم student,class,master,course و يك فرم ثبت نام دارم كه اطلاعات مربوط به ثبت نام دانشجويان مثلا كد دانشجو,نام ونام خانوادگي ونام درس و كد كلاسي و... كه است. در فرم كلاس اطلاعات مربوط به كلاسم مثلا كد كلاس و نام درس و نام استاد و... است. و قبل از اينكه دانشجويي را ثبت نام كنند فرم كلاسي را پر مي كنند فرض كنيد 3تا كلاس101.102.103 داريم و 10 تا دانشجو مي خواهند در اين كلاس ها شركت كنند مثلا دانشجوي با كد دانشجويي1در درس گرافيك در كلاس 101 ثبت نام مي شود اگر بخواهيم دانشجوي ديگري با كد دانشجويي 2 در همين كلاس ثبت نام شود ارور key violation رامي دهد و اگر كد كلاس را وارد نكنم جاي اخرين دانشجويي كه در بانك ذخيره شده است قرار ميگيردوبانكم پارادوكس است و روي فرم dbedit است .
یک جدول دارم که توش کلاسهارو تعریف میکنم، شامل نام کلاس ، کلید استاد کلاس، تاریخها ضمنا کلید اصلی اين جدول هم كد كلاس که یک AutoIncrement هست.
یک جدول دیگه دارم که توش کلید کلاس (یعنی همون کلید اصلی جدول بالا) رو در کنار کلید هر دانش آموز نگه میداری، این جدول هم یک فیلد کلید مثلاid ه از نوع AutoIncrement است.
حالا یک دفعه یک رکورد برای تعریف کلاس در جدول اول ميزنم
از این ببعد هر دانشآموزی که میاد ثبت نام کنه یک رکورد در جدول دوم میزنم شامل کد دانش آموز و کلید کلاسی که توش ثبت نام کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)