تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: لطفا راهنماییم کنید ممنون...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض لطفا راهنماییم کنید ممنون...

سلام به دوستان خوب
    خوبید؟؟؟؟
    من لپ تاپ سونی خریدم 1 هفته پیش ولی ی مشکل ویندوز داشت به دستم نرسیده هنوز این مشکلش این بود که ویندوز 8 اورجینال خودش میخواست بریزه نمیتونست و مشکل داشت حالا وقتی میخواد درایو ها رو پارتیشن بندی کنه ویندوز پاک میشه....حالا فهمیده که لپ تاپایه سونی جدید فقط روش ی درایو c داره و قابل پارتیشن بندی نیستن حالا میخواستم بدونم همه لپ تاپایه سونی این عیب رو دارن یا نه؟؟؟؟نمیدنم چکارکنم میه راهنماییم کنید؟؟؟
    ممنون دوستان

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

پارتیشن بندی؟
    همه ی لب تابها پارتیشن میشن ربطی نداره؟
    والا من ندیدم ولی راحت پارتیشن بندی میشن!!!!!

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

نکته ای است اینه که شرکت ها ویندوز هشت OEM رو به صورت UEFI و پارتیشن بندی GPT نصب می کنن . که قبلا در 7 به صورت Legacy و پارتیشن بندی MBR انجام می شد .

هر چند ویندوز 8 هر دو نوع نصب ( هم Legacy هم UEFI ) پشتیبانی می کنه ولی این 6 نکته رو اول بدونین چون سوال خیلی از دوستان هست ( نکات بسیار مهمند !!!! ) :

1 - همون طور که گفتم اگر لپ تاپ ویندوز 8 OEM شرکت رو داشته باشه معمولا به صورت UEFI و با پارتیشن بندی GPT انحام داده شده .

2 - برای تنظیم حالت های بوت از طریق UEFI یا Legacy باید ار توی Bios تنظیم بشه . البته معمولا ننوشته Legacy لذا نگران نباشید .

3 - نکته مهم اینه که سیستم باید از UEFI پشتیبانی کنه و الا چنین گزینه ای رو نمی بینین . لذا اگر چیزی به اسم UEFI توی تنظیمات نمی بینین لپ تاپ داره روی Legacy بوت می شه . بیشتر لپ تاپ های جدید از UEFI پشتیبانی می کنند . بعضی از سیستم های قدیمی با آپدیت بایوس می شه چنین امکانی رو بهشون اضافه کرد

4 - گزینه Secureboot توی بایوس که مربوط به UEFI هست ، یه گزینه حیاتی برای ویندوز هست . باعث می شه هیچ تغییرات عمدی یا سهوی روی بوت لودر ویندوز انجام نشه . لذا وقتی Secureboot فعاله ، شما حتی نمی تونین ویندوز عوض کنین !!!!!!!

5 - برای بوت از طریق UEFI شما باید یه وسیله ذخیره سازی داشته باشین که بتونه از طریق UEFI بوت بشه . هارد دیسک ها و قلش مموری ها این قابلیت رو دارند . CD ها و DVD ها نمی تونن از طریق UEFI بوت بشن . لذا اگر توی تنظیمات بایوس شما کاری کردین که بوت از UEFI اجباری بشه ، هنگام نصب ویندوز با DVD هیچ وقت بوت نمی شه !

6 - توی ویندوز نصب از طریق UEFI + پارتیشن بندی GPT اجباری هست . همین طور برعکس یعنی نصب از طریق Legacy + پارتیشن بندی MBR اجباریه . لذا شما نمی تونین ویندوز رو با DVD + پارتیشن بندی GPT نصب کنین ( با توجه به نکته 5 و 6 )

خوب اگر نکات رو خوندین به بررسی مشکلتون می پردازیم:

حالت 1 :

شما به احتمال زیاد ویندوز OEM به صورت UEFI + پارتیشن بندی GPT انجام شده که در صورتی که بخواین ویندوز رو از طریق دی وی دی نصب کنین ، ویندوز اجازه چنین کاری رو نمی ده و می گه باید هارد رو کامل فرمت کنین و از اول پارتیشن بندی بشه !!! .

حالت 2 : (البته این حالت به احتمال زیاد واسه شما پیش نمیاد ولی برای تکمیل گفته هام می گم )

ویندوز به صورت Legacy + پارتیشن بندی MBR انجام شده ( مثلا با DVD نصب شده ) . حالا شما بایوس رو جوری تنظیم کردین که از روی UEFI نصب بشه ویندوز و ویندوز رو هم روی فلش مموری برای نصب ریختین .
    در این حالت هم ویندوز از نصب جلوگیری می کنه و می گه باید کل هارد رو فرمت کنی و از اول پارتیشن بندی بشه !!!!!

حالت 3 : ( احتمال زیاد )

توی پارتیشن بندی تون درایو ریکاوری هست ( و یا یه Hidden partition هست ) ! در این صورت ویندوز کلا اجازه پارتیشن بندی بهتون نمی ده !!!!

البته اینو بگم این مورد بیشتر توی لپ تاپ های جدید با پارتیشن بندی GPT و UEFI دیده شده لذا هنوز جای بحث داره تا اطمینان حاصل بشه .

در این صورت باید دست به دامان لینوکس و نرم افزار های پارتیشن بندی بشین .

نکته بسیار مهم : در صورتی که حالت 3 پیش اومده و شما پارتیشن بندی رو به زور انجام دادین ، درایو ریکاوری از کار می افته و به اصطلاح Brick می شه
    Last edited by Public Enemy; 18-09-2013 at 00:55.

4. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام.من میخاستم رم گوشیمو که نه باز می شد و نه فرمت می شد رو از طریق mcd فرمت کنم که اشتباها درایو eوd لپ تاپ خواهرم رو پاک کردم .اونا الان نمیدونه خواهشم میکنم کمکم کنید چطوری می شه دوباره از طریق همونmcd برشون گردونم اگه خواهرم بفهمه ...........وای!توروخدا اگه میتونید به ایمیلم بفرستید ....لطفااااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون میشم و جونمو نجات میدیدن اگه کمک کنید !!!!!!!!!!1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •