تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: کمک در خصوص پخش ویدئو های فول اچ دی در asus k43sa

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

14 کمک در خصوص پخش ویدئو های فول اچ دی در asus k43sa

با عرض سلام و ادب خدمت دوستان گرامی
    من یه مشکل بزرگ با لپ تاپم دارم اونم همین عنوان پست هست وقتی ویدئوی فول اچ دی می خوام ببینم صدا و تصویر اختلاف پیدا می کنن اما تو تصاویر اچ دی اصلاً مشکل نداره با km player آخرین ورژن و codec های جدید هم تست کردم اما هنوز مشکل داره و یا اینکه وقتی حجم ویدئو بزرگ باشه هم همین مشکل به وجود می آد . آیا این مربوط به سخت افزار سیستم می شه یا مشکل نرم افزاری هست ؟ یه سری اطلاعات بدم
    لپ تاپ asus k43 sa
    cpu = core i 7 2680
    ram = 6gb
    vga= 2 gb ati radeon 6570
    led 14.1"
    os = win7 64 bit sp 1
    تمامی آپدیت ها رو هم روی ویندوز نصب کردم .
    مشکل دیگه هنگامی هست که می خوام بازی کنم بازی ها رو فول اسکرین نشون نمی ده یعنی فقط وسط صفحه نمایش می آد و کناراش مشکی هست اما وقتی با hdmi به led وصلش می کنم تصویر کامل می آد . آیا مشکل سیستم من سخت افزاری هست یا می شه کاری کرد که درست شه.
    از دوستانی که راجعبه این مدل اطلاعات دارن آیا می شه ویندوز 8 نصب کرد یا خیر ؟ چون توی سایت asus هیچ درایوری برای این مدل نیومده
    بعد آخرین مطلب اینکه من همین ویدئو ها رو با سیستم های بسیار پایین تر دسکتاپ به صورت سریع و عالی و بدون هیچ گونه مشکلی دیدم . اگه مطلب طولانی شد معذرت می خوام
    تورو خدا کامل راهنمائی کنید که این موضوع بدجوری رفته رو مخم و حالمو گرفته .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز اول مطمئن شو که جدیدترین درایور نصبه بعد مطمئن شو گرافیکت 2گیگه اگه همی اینا درست بود شاید مشکل از ویندوزت هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ضمن عرض تشکر از بابت پاسخ شما اما من فقط 2 تا نکته بگم اول اینکه لپ تاپ های ایسوس به صورت ارجینال یه سی دی درایور دارن که وقتی نصب ویندوز تموم می شه به صورت اتوماتیک همه درایورها و یه سری نرم افزار جانبی رو نصب می کنه پس از بابت درایور که نباید مشکلی باشه . در مورد گرافیک هم 100 % مطمئن هستم که کارت گرافیک لپ تاپم 2 گیگ هست چون خود شرکت هم اینو تایید می کنه . در مورد ویندوز هم عرض کردم که یکی از بهترین نسخه های 7 رو نصب کردم و همه آپدیت ها و کدک ها رو هم داره . خواهش می کنم یه نفر راهنمایی خوب کنه من چی کار باید بکنم که از پردازنده و گرافیک سیستم بشه بهترین استفاده رو کرد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •