با سلام.خسته نباشید
قطعه کدی نیست واسه PHP که بهش متن یک پست از سایت رو بدیم (متن پست به حالت HTML هست.)
بعد این کد ، کلمات کلیدی یا meta tag های این پست رو بهمون بده؟
مهم تر از همه سازگار باشه با فارسی

برای مثال در جدول پست های وردپرس ، داخل متن پست تگ های html هم قرار داره.خب این تگ ها رو که با تابع strip_tags میشه حذف کرد.اما من قبلا پست هایی رو در وردپرس ثبت کردم و برای این پست ها هیچ تگی تعریف نکردم.حالا میخوام تغییری بدم که در صفحه اصلی وقتی کاربر مثلا پست اول رو میبینه ، یه قطعه کد یا تابع بنویسم که ، content یا محتوای این پست رو چک کنه و زیر مطلب ، کلمات کلیدی این پست رو نمایش بده.

اما دو مشکل وجود داره:

1. میشه از ابتدای متن پست ، تعداد تکرار هر کلمه رو شمارش کرد بعد مثلا اونایی که بیشتر تکرار شده رو به عنوان کلمه کلیدی انتخاب کرد.اما عیبش اینه که کلماتی مثل "به" "از" "در" و ... که تعدادشون کم هم نیستن شاید خیلی در یه پست قرار بگیره و اینا به عنوان کلمات کلیدی معرفی بشن.
  2. عیب بعدی روش شمارش تعداد کلمات این هست که مثلا شاید توی یه متن مهمترین کلمه مثلا "ویندوز" باشه اما تعداد تکرارش زیاد نباشه.اینطوری دیگه یه کلمه کلیدی مهم از قلم می افته.منم هوش مصنوعی کار نکردم
  3. یک راه دیگه ساختن دیکشنری کلمات کلیدی هست.اما ساختن و جمع آموری کلمات کلیدی بسیار زمان بر هست.

حالا امکانش هست که یک اسکریپت بتونه این کارا رو انجام بده؟
یادمه یه انجمن گفتگو که با vBulletin هم ساخته شده بود طوری بود که متن سوالم رو که می نوشتم ، خود vBulletin بعد از ثبت تاپیک ، کلمات کلیدی اون پست رو در زیر پست نمایش میداد.من دقیقا به این طور چیزی نیاز دارم.خوبیش این بود که با فارسی هم سازگار بود.

ممنون