سلام
چند روزه گرافیک لب تابم رفته روی اعصاب
من وقتی خریدمش تو قطعات گرافیک رو ati زده بود ولی الان میزنه اینتل یک عکس گرفتم لطفا راهنمایی کنید.
![]()
سلام
چند روزه گرافیک لب تابم رفته روی اعصاب
من وقتی خریدمش تو قطعات گرافیک رو ati زده بود ولی الان میزنه اینتل یک عکس گرفتم لطفا راهنمایی کنید.
![]()
چرا کسی راهنمایی نمیکنه گرافیکی که لب تابم شناخته یعنی ان برد گرافیک خود مادربرد؟
شما درایو های گرافیک رو نصب کردی ؟
مگه چند تاداریو داره من زیاد وارد نیستم فقط تو بخش توضیحات گرافیک کارت این عکس رو گرفتم اگر دفترچه راهنما یا چیزی مشابه به اون هست ممنون میشم برای راهنمایی به من بدید
این لپ تاپ دارای دو کارت گرافیک هست
یکی اینتل برای کارهای سبک و عادی
و یکی دیگه گرافیک ATI RADEON HD که خودتون می تونید موقع کار با نرم افزارهای تو تنظیمات کارت گرافیک مشخص کنی هر نرم افزار از کدوم گرفیک استفاده کنه
ممنون از راهنمایی مفیدتون
چطور میتونم این تنظیمات رو اعمال کنم با چه نرم افزاری که کار کنم میتونم این تنظیمات رو انجام بدم خیلی در حقم لطف میکنید چند روزه اعصابم خورده فکر میکنم کلاه سرم رفته
اینجا ادم پیر میشه تا یکی درست راهنماییش کنه الان چند روزه مرتب دارم 5-6 بار در روز چک میکنم حتی کسی حاضر نیست به خودش یک زحمت بده تا راهنمایی کنه
خودش سویچ میکنه و اگر نکرد میتونین راست کلیک کنید روی دستکتاپ و علامت ati رو بزنید و تنظیمات رو اعمال کنید
اینجا آدم باسواد و با مرام پیدا نمیشه یعنی آدم با مرام هست ولی سواد نداره یا آدم با سواد هست ولی بامرام نیست منم هر جایی سوال میپرسم جوابی نمیبینم. این جور مواقع آدم به اهمیت دوستی با اینجور آدم ها پی میبره.
Last edited by firefox7; 09-10-2012 at 20:36.
داداش گفتم که روی دکستاپ راست کلیک کن و وارد کنترل پنل ati شو اگر درایورش نصب باشه و تنظیم کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)