من یه عکس در برنامه Word همراه با متنی قراردادم.می خواستم بدانم که این را نمیشه پشت صفحه)Desktop( انداخت؟
من یه عکس در برنامه Word همراه با متنی قراردادم.می خواستم بدانم که این را نمیشه پشت صفحه)Desktop( انداخت؟
عزيز همين كار رو تويه پاور پوينت انجام بده بعد بصورت عكس ذخيره اش كن بعدا هركار خواستي بكن![]()
با سلام ..
براي استفاده از پشت زمينه ويندوز ميتونيد از فرمت تصاوير زير بهره بگيريد :
Bmp-Jpg- Gif- Png و صفحات Html
شما ميتونيد سند ي رو که توي Word ايجاد کرديد به وسيله دستور چاپ ( Print ) و انتخاب پرينتر Microsoft Office Document Image Writer ( در Office 2003 ) به عکس تبديل کرده و طي چند مرحله با بهترين کيفيت خروجي عکس داشته باشيد ..
با سلام حالا که تاپیک راجع به ورده
منم یه سوال داشتم
چطوری می شه توی ورد فرمول نویسی کرد ؟
ممنون
سلامنوشته شده توسط Mitra_1360
نرم افزار ورد امكان فرمول نويسي را در شروع نصب Word دراختيار شما قرار مي دهد تا در صورت نياز آن را فعال كنيد
در صورتي كه هنگام نصب فعال نشده باشد مي توانيد از منوي Tools گزينه Customize را انتخاب و از قسمت Categoris مورد Insert را پيدا كرده و در قسمت مقابل پنجره Command آيكون Equation Editor ( شكل راديكال آلفا ) را با موس گرفته و به نوار بالاي Word هر جا كه مايل بودديد بكشيد و ماوس را رها كنيد .
از اين به بعد شما قادر خواهيد بود كه بصورت آبجكت در Word اقدام به فرمول نويسي كنيد .
موفق باشيد فرزندم
شما مي توانيد با استفاده از نرم افزار Word2Picture صفحه داخل Word را به يك فرمت دلخواه مثل Bmp تبديل كرده و مرد استفاده قرار دهيد .نوشته شده توسط Best_Downloads
لازم به ذكر است كه تصاوير بدست آمده توسط اين نرم افزار از ريزولوشن نسبتا پائيني برخوردار است .
موفق باشيد
سلام براي فرمول نويسي از منوي insert بر گزينه object كليك كرده و دربين گزينه ها بر روي microsoft equation 3.0 كليك كنيد. با انجام اين كار نرم افزار فرمول چين word باز ميشه. خوش بگذره.![]()
البته برای فرمول نویسی بهتر مایکروسافت اکسل رو ارائه داده ورد کارش این نیست
فرمول نويسي اصولا تو ورد كاربرد داره .
يه سوال براي خودم پيش اومده بود كه حالا چه طوري ميشه اعدادش را فارسي نوشت ( تو فرمول نويسي ) . البته جوابش را پيدا كردم و حالا اعداد فرمول هايي كه مي نويسم فارسيه . تو خماري اش بمونيد تا فردا بهتون بگم چه طوري فارسي كنيد
نوشته شده توسط mehdi_7070
اره دوست عزیز خب بگو دیگه من موندم تو خماری
دستت درد نکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)