تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: راهنمایی در مورد لب تاب hp 4530s

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض راهنمایی در مورد لب تاب hp 4530s

با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
    من دیروز یک لب تاب hp 4530s خریدم دفترچه راهنما نداره و کسی را سراغ ندارم بتونه در مورد این لب تاب راهنمایی کنه بخاطر همین اینجا مطرح میکنم
    1) چطور میتونم از wifi استفاده کنم کلا روش فعال سازی و نرم افزار چیزی برای نصب میخواد راهنمایی کنید.
    2)چطور میتونم finger print رو فعال کنم.
    3)شارژ لب تاب من یک دفعه میشه 3 ساعت یک دفعه میشه 2 ساعت و باز میشه 3 ساعت دقیقه هم داره که دیگه ذکر نکردم در کل شارژ باقیمانده یکبار کم و یکبار زیاد میشه علت میدونید چیه؟ ترسم از خرابی باطریه؟
    ویندوز نصب شده هم سون میباشد اگر چیزی باقیمانده بگید تا پاسخ بدم.
    از قبل کمال تشکر را از دوستانی که راهنمایی میفرمایند دارم.
    نرم افزارهای مربوطه را هم اگر در اختیارم بگذارید بسیار سپاس گذار خواهم شد.
    Last edited by eimanpc; 18-09-2012 at 22:49.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
    من دیروز یک لب تاب hp 4530s خریدم دفترچه راهنما نداره و کسی را سراغ ندارم بتونه در مورد این لب تاب راهنمایی کنه بخاطر همین اینجا مطرح میکنم
    1) چطور میتونم از wifi استفاده کنم کلا روش فعال سازی و نرم افزار چیزی برای نصب میخواد راهنمایی کنید.
    2)چطور میتونم finger print رو فعال کنم.
    3)شارژ لب تاب من یک دفعه میشه 3 ساعت یک دفعه میشه 2 ساعت و باز میشه 3 ساعت دقیقه هم داره که دیگه ذکر نکردم در کل شارژ باقیمانده یکبار کم و یکبار زیاد میشه علت میدونید چیه؟ ترسم از خرابی باطریه؟
    ویندوز نصب شده هم سون میباشد اگر چیزی باقیمانده بگید تا پاسخ بدم.
    از قبل کمال تشکر را از دوستانی که راهنمایی میفرمایند دارم.
    نرم افزارهای مربوطه را هم اگر در اختیارم بگذارید بسیار سپاس گذار خواهم شد.
    این پست بیش از 29 بار مشاهده شده یعنی کسی کوچکترین اطلاعی نداره که بشه این مشکلات رو حل کرد.؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه r4deon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

1-توی ویندوز 7 سیستم وایرلس خود به خود مودم را شناسایی می کند و به راحتی اتصال انجام می گیرد،با این حال ترکیب fn به علاوه ی یکی از دکمه های f(مثل f2)وایرلس لپ تاپ را کلا" قطع می کند و برای اتصال باید دوباره فشرده شوند.باز هم ممکن است شما به درایور نیاز داشته باشید.
    2-finger print را اطلاع ندارم ولی اگر از منوی استارت سرچ کنید حتما به تنظیمات آن می رسید.
    3-مورد سوم مشکل نیست،بلکه ناشی از سویچ لپ تاپتان بین حالت های مختلف ذخیره انرژی است.مثلا" می بینید در حالت battery saving و balanced و... ساعت بیشتری از عمر آن را نمایش می دهد ولی مثلا" در حالت high performance این زمان کاهش می یابد وحتی ممکن است مثلا" یک ساعت کم تر باشد .

4. این کاربر از r4deon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اول درایورهای وایرلس و فینگر پرینت رو نصب کنید.برای فینگر پرینت علاوه بر درایور یه برنامه هم هست به اسم hp simplepass که از اونجا کنترل می شه.وایرلس هم احتمالا دکمه f12 هست.به هر حال هر چی باشه عکسش روشه.تو Hp معمولا بدون fn باید بزنی تا روشن و خاموش شه.اگه نشد با fn امتحان کن.وقتی روشن باشه خودش مثل موبایل سرچ می کنه و نتورکهای اطراف رو پیدا می کنه.اگهاز سرویس خودت می خوای استفاده کنی که باید اکانت وایرلس بسازی و از isp بپرسی دیگه.در مورد باطری هم چیز خاصی نیست.سیستم هیچوقت در حالت ثابت نیست که باطری با اهنگ ثابت خالی بشه.پرفورمنس بالا پایین می شه که هر چی بالاتر باشه باطری زودتر خالی می شه

6. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

بسیار سپاسگذارم تونستم موارد رو حل کنم
    درایوهای لب تابم چند تاش مشکل داشت که بردم شرکت مربوطه و اصلاح شد و وای فای هم بصورت اتوماتیک سرج میکنه هر اینترنت وایرلسی که فعال باشه شناسایی میکنه .
    فینگر پرینت رو هم درایو صحیحش رو نصب و راه اندازی کردم از نظر سیوتی بسیار قدرتمنده .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    بچه ها منم این 4530رو دارم و یک مشکل.
    درایور بلوتوثش نصب نمیشه هم درایور همراهش هم درایوری که از سایت اچ پی دان کردم
    زنگ میزنم گارانتی میگه اقا چون بلوتوث این دستگاه نسخه 3 هست نباید ازش استفاده کرد!!!!!!!!!!!

من که باور نکردم

جالا ممنون میشم اگه کمکم کنید چون به بلوتوثش بد نیاز دارم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

من فکر میکنم درایوی که دانلود کردی برای ویندوزت نبودهنرم افزاری که دانلود میکنی باید مربوط به ویندوزت باشه

10. این کاربر از eimanpc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان گرامی
    شارژ لب تاب من وقتی تو اینترنت هستم کمتر از 4 ساعت میشه ایا باطری مشکل داره؟یا طبیعی هست.؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من فکر میکنم درایوی که دانلود کردی برای ویندوزت نبودهنرم افزاری که دانلود میکنی باید مربوط به ویندوزت باشه

ی دونه درایور که همراهش بود یکیم دان کردم یکیم کنار داشتم هیچکدوم نضب نشد
    وقتی میخوام نصب شدو راه بندارم میگه لطفا دکمه بلوتوث را روشن کنید منم روشن میکنم ولی بازم همون ارور رو میده

پ کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bababozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    جلوي مانيتور

پيش فرض

ی دونه درایور که همراهش بود یکیم دان کردم یکیم کنار داشتم هیچکدوم نضب نشد
    وقتی میخوام نصب شدو راه بندارم میگه لطفا دکمه بلوتوث را روشن کنید منم روشن میکنم ولی بازم همون ارور رو میده

پ کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام منم دقیقا همین مشکلو داشتم بردم نمایندگیش گفت ویندوزت و 64 بیتی کن همه چی حل میشه
    اول ویندوزو عوض کردم بعد با نرم افزار Driver Genius Professional Edition همه ی درایوراشو به صورت اتوماتیک شناسایی کردمو نصب کردم
    الان دیگه نه با بلوتوث مشکل دارم نه با هیچ درایور دیگه ای .همه ی درایورام هم به راحتی آب خوردن نصب شدند.

با تشکر
    بابابزرگ

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •