ممنون. من که پیشنهادم همین Y580 هست.واقعا لپ تاپ خوبیه.از هر لحاظ.فرق بین فول اچ دی و اچ دی تو مالزی حدود 200 ریگیت بود(تقریبً 100 تومن) خب دیدم چه کاریه 100 تومن که اینروزا پول خرد حساب میشه

پس فول رو گرفتم.هر دو لپتاپ Y و Z رو تو یه روز و از یه نمایشگاه خریدم و کنار هم گذاشتم و چک کردم.خب رزولوشن بالای فول مسلماً به چشم غیر مسلح هم تشخیص داده میشه.ولی ین معنیش این نیست که اچ دی بده!!!اچ ده به تنهایی کیفیت صفحه نمایشش خوب و راضی کننده بود.ایرادش رفلکس مانیتوره بنظرم.تو صفحات مشکی میشه ازش بعنوان آینه استفاده کرد

چهره تو میتونی راحت ببینی(تو هر دو مدل FHD وHD)مسئله ای که عجیب بود برام اینه که کانفیگ هارد + اس اس دی رو هیچ کجای مالزی نداشت و اصلا نمیدونستن میشه هر دو هارد رو با هم داشت.میگفت هاردتو باید بردارم و اس اس دی بذارم!!!!!!!(اینجا هم اس اس دی گرونه و خریدار نداره ولی به وفور یافت میشه)
من با ارز دانشجوییم خریدم.برای من رینگیت با ارز دانشجویی ترم پیش حدودا 427 تومن دراومد.خدا کنه این ترم و ترم بعد هم بدن و قطعش نکنن

اینجوری یعنی برام در اومد 1450000 تومن.ولی خب از دید یه اقتصاد دان نگاه کنی حالا من برای جبران این ارز از دست رفته باید با ارز آزاد جایگیزنش کنم.پس همون میشه.منتهی یه حالت قسطی به خودش میگیره

اینجا OFFER های دانشجویی هست ولی تو کانفیگ های بالا که تقاضا کمتره یا قدرت خرید کمتره همچین OFF دندونگیری گیر نمیاد و بیشتر برای مدل های پایین off یا gift خوب میذارن.
برای مالزی اگه به لطف خدا قطعش نکنن برای هر نیمسال بین 6-8 هزار دلار ارز میدن.ما که صبح تا شب دست به دعاییم برقرار باشه