تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: كمك .... گير كردن روي لوگو asus

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض كمك .... گير كردن روي لوگو asus

سلام دوستان من يه asus k43sj دارم . رفتم تو asus fancy start و قسمت صدا و يه تيك داشت كه زدمش بعد يه اسكرول داشت اونم تا آخر كشيدم. .حالا از اون موقع روشنش كه ميكنم روي لوگوي asus باقي ميمونه و به هيچ عنوان از اون عبور نميكنه در ضمن setup هم ديگه بالا نمياد و ctrl,alt,delete هم اصلاً كار نميكنه. اصلاً نميذاره ويندوز رو هم عوض كنم.
    لطفاً كمك كنيد. سپاس.
    Last edited by maad_empire; 14-03-2013 at 19:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

بتریشو در بیار یه چند دقیقه صبر کن بعدش روشن کن ببین دوباره میشه احتملا مشکل شختافزای پیدا کرده

3. این کاربر از lida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بتریشو در بیار یه چند دقیقه صبر کن بعدش روشن کن ببین دوباره میشه احتملا مشکل شختافزای پیدا کرده
    ممنون داداش .. اما من با باطري بدون باطري نيم ساعت صبر رو لوگو همه رو تست كردم. نشد.
    آخه من فقط يه تيك رو زدم چه ربط به سخت افزار داره. گمون نكنم . اگه اينجوري باشه كه همه لپ تاپهاي Asus بايد ديگه پرتشون داد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

همين الان تو يه فروم خارجي خوندم كه يه بابايي به اين مشكل بنده برخورده كه ميگفت بايد بايوست ريسيت بشه .. كه اون با در آوردن CMOS Battry و دوباره جا انداختن اين مشكلشو حل كرده.
    حالا درآوردن اين باطري بايوس رو اگه ممكنه آموزشش رو برام بزاريد.

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

در آوردن باتري آخرين رآه حل بوده هميشه البته تو لپ تاپ چون اولا كاره سخت و حساسيه دوما كه سيستم لپ تاپ هست و قطعا اگه خودتون اين كار رو بكنيد به مشكل بر ميخوره بهتره دنبال رآه حل هاي ديگه باشيد و اين مورد رو بزاريد براي آخر و بسپاريد دسته يه متخصص

7. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

در آوردن باتري آخرين رآه حل بوده هميشه البته تو لپ تاپ چون اولا كاره سخت و حساسيه دوما كه سيستم لپ تاپ هست و قطعا اگه خودتون اين كار رو بكنيد به مشكل بر ميخوره بهتره دنبال رآه حل هاي ديگه باشيد و اين مورد رو بزاريد براي آخر و بسپاريد دسته يه متخصص
    آخه گفتن تنها راه حل ريست كردن بايوسه كه اونم با درآوردن باطري ميشه حلش كرد.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بنظر میرسه باید باطری در بیاد. یک فایلی هست که نشون میده چطور کل لپتاپ رو باز کنی و ببندی.. دنبال اون بگرد.. اسمشو یادم رفته مخصوص هر لپتاپ هست و از روی شکل مشخصه باید چکار کرد....

10. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان بنده امروز با كمك يكي از دوستان تعمير كار لپ تاپم رو بازم كردم باطري مادربورد رو درآوردم كلر سيموس كرديم و شكر خدا درست شد.
    گفتم در جريان باشيد اگه يه موقع اين مشكل برا كسي خدايي نكرده پيش اومد بدونه چيكاركنه.

12. این کاربر از maad_empire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •