تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل عجیب... ری استارت شدن explorer.exe یا گرافیک؟

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض مشکل عجیب... ری استارت شدن explorer.exe یا گرافیک؟

سلام. من n46vz دارم ویندوز 8. گاهی اوقات یه دفعه همه چی رفرش میشه (احتمال بالا explorer.exe ریست میشه)
    برنامه های در حال اجرا مشکلی براشون پیش نمیاد، فقط اگه فایلی در حال کپی یا کات باشه، کلا عملیات قطع میشه. از دو سه ثانیه قبلش هم موس کند میشه و بعدش درستش میشه
    البته توی ویندوز قبلیم که 8 بود، این اتفاق دقیقا مشابه می افتاد ولی اونجا ارور میداد که گرافیک intel (گرافیک دومم) یه دفعه stop working کرده و دوباره راه افتاده.
    مشکل از چیه؟ چطوری حلش کنم؟ ممنون
    Last edited by mojtabaivi; 26-03-2014 at 15:55.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام. من n46vz دارم ویندوز 8. گاهی اوقات یه دفعه همه چی رفرش میشه (احتمال بالا explorer.exe ریست میشه) برنامه های در حال اجرا مشکلی براشون پیش نمیاد، فقط اگه فایلی در حال کپی یا کات باشه، کلا عملیات قطع میشه. از دو سه ثانیه قبلش هم موس کند میشه و بعدش درستش میشه البته توی ویندوز قبلیم که 8 بود، این اتفاق دقیقا مشابه می افتاد ولی اونجا ارور میداد که گرافیک intel (گرافیک دومم) یه دفعه stop working کرده و دوباره راه افتاده. مشکل از چیه؟ چطوری حلش کنم؟ ممنون
    خب شما جدیدترین درایور اینتل رو نصب کن همراهش هم مابقی درایورها رو اپدیت کن انتی ویروس جدید همراه با اپدیت ضمنا یه سون هم تست کن ببین بازم همین مشکل رو داره

3. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •