اینجا میخوام یه روشی رو بگم که باهاش میتونین دیکشنریهای Oxford Concise و Cambridge و محصولات مشابه اینها رو کرک کنید (محصولات MSDict) و بدون هیچ مشکلی از اونها روی گوشیهای دارای Java استفاده کنید. در ادامه هم چند تا دیکشنری که با همین روش کرک شده رو برای دانلود میذارم.
روش کار :
ابتدا فایل زیر رو دانلود کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل zip دانلود شده رو باز کنید. داخلش یه فایل به نام bo.class هست که اون رو باید یه جا از کامپیوترتون کپی کنید.
حالا به سایت http://www.mobisystems.com برید و از قسمت دیکشنریهای Java محصول مورد نظرتون رو انتخاب و فایل zip اونو دانلود کنید. ( فایل Jad یا sit رو نگیرید.)
حالا zip رو باز کنید. داخل فایل zip دو تا فایل Jar هست. یکی برای نسخه offline و یکی برای نسخه wireless یا online
فرض میکنیم شما Cambridge Advanced Learner's Dictionary یا CALD رو دان کردین. دو فایل Jar به نامهای CALD.jar (نسخه آفلاین) و CALD_wireless.jar (نسخه وایرلس) داخل فایل zip قرار داره.
شما باید نسخه آفلاین رو یه جا رو کامپیوترتون کپی کنید و به بقیه فایلها کاری نداشته باشین.
حالا این فایل Jar رو با برنامه ای مثل WinRAR یا WinZip باز کنید. داخل فایل Jar باز شده میتونین فایلی به اسم bo.class با اندازه 3825 بایت ببینید.
کاری که شما باید بکنید اینه که اون فایل bo.class رو که اول برای دانلود گذاشتم و شما یه جا از کامپیوترتون کپی کردین رو جایگزین این bo.class داخل فایل Jar کنید. این کار رو هم میتونین به راحتی با Drag&Drop کردن bo.class اولی که دانودش کردین داخل فایل Jar که با مثلا WinRAR باز شده انجام بدین.
اینجا WinRAR ازتون یه تایید واسه این کار میخواد که با زدن OK این کار رو انجام میدین.
خوب به همین راحتی دیکشنری رو کرک کردین و میتونین فایل Jar تغییر یافته رو بریزین رو گوشی و بدون هیچ مشکلی نصب و استفاده کنید.
چند تا نکته رو هم باید بگم:
اول اینکه این روش فقط روی ورژنهای 2.71 و 2.72 دیکشنریهای MSDict کار میکنه و به همین خاطر من سایت Mobisystems.com رو معرفی کردم. چون این سایت آخرین ورزن این دیکشنریها یعنی 2.72 رو داره.
دوم اینکه این دیکشنریها رو من رو خیلی از گوشیها نصب و اجرا کردم و باید بگم بدون هیچ مشکلی روی Nokia و SonyEricsson کار میکنه اما ممکنه با بعضی از مدلهای Samsung و LG مشکل داشته باشه.
سوم اینکه این دیکشنریها به دلیل سنگین بودن ممکنه رو گوشیهای قدیمیتر کار نکنن و گوشی هنگ کنه که این مشکل از نرم افزار نیست.
امیدوارم به دردتون بخوره و ازشون استفاده کنین. در ادامه هم چند تا دیکشنری کرک شده برای دانلود میذارم.
Concise Oxford English Dictionary and Thesaurus
کد:
Cambridge Advanced Learner's Dictionary
کد:
Collins English Dictionary 2010 Complete & Unabridged
کد:
Advanced English Dictionary & Thesaurus/WordNet
کد: