تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: لپ تاپ تا 1.300

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض لپ تاپ تا 1.300

سلام
    اقا من یک ماهی میشه میخوام لپ تاپ بخرم و حسابی هم دارم تحقیق و مشورت میکنم
    من خودم ایسر داشتم قدیم ولی خوب از دستش دادم که ماجراش گفتنش جاش اینجا نیست
    الان میخوام تا نهایت نهایت 1.300 هزینه کنم و مشورت که گرفتم بین برند های موجود دوست دارم لنووو رو امتحان کنم
    اول از همه بین این سری های وی با زد چه فرقی هست دقیقا ؟
    کلا برای این بودجه من میدونم کوآر فایو میشه گرفت و چی پیشنهاد میشی ؟
    اگه برندهای دیگه پیشنهاد میشه چه برتری هایی به انتخاب اولیه خودم دارند ؟ و اینکه یک مدل سامسونگ هم دیدم امروز در این محدوده قیمتی لپ تاپ های اونا چطور هست؟
    و کلا نظرتون در مورد این دو مدل چیه
    ThinkPad Edge E530 3259-4CG
    IBM Lenovo IdeaPad V570-A
    یک سوالی هم در مورد گارانتی سازگار داشتم که گارانتیشون چطوری ست مگه ؟ چون دیدم بعضی جاها بد تعریف کرده بودند .

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    جهنم واقعی که با دست های خودمون ساختیم و داریم نابود ...

پيش فرض

فکر می کنم با توجه به اون قضیه صبانت و کاراهایی که می کنی مثل نصب و ....نباید کاربری خیلی خاصی داشته باشی و بودجه تقریبا مناسبی هست واسه این نوع کاربری ...
    لنوو برند خوبی هست اما برندهای خیلی بهتری هستن که محصولات خیلی بهتری دارن مثل اچ پی که ...
    پیشنهاد من hp probook 4540 هست با پردازنده ivy bridge و گرافیک 7650M که برای بازی هم مناسبه ...
    همه جوره هم عالیه هم از نظر دیزاین / کیفیت / تاچ و کیبرد عالی / صفحه نمایش مات / فینگرپرینت و ....
    که خیلی متمایزش می کنه از مدل های دیگه ...
    مدل های دیگه هم هستن مثل aver v3 و llenovo z580 که من زیاد تایید نمی کنم چون دیزاین و کیفیت و ...اچ پی رو ندارن و سری probook اچ پی popular ترین لپ تاپ سری business دنیا هست و خیلی از حرفه ای دارن ازش استفاده می کنن ...

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    برادر چرا شما هرجا میری همین رو پیشنهاد میدی ؟
    من یک دید کارشناسه کامل میخوام در مورد همون چیزهایی که گفتم
    من اج پی بر نمیدارم چون گارانتی درست حسابی نداره اصلا کانفیگ جت هم داشته باشه !
    کارهایی هم که میکنم همش رو که توضیح ندادم که عزیز شما حدس زدی
    من با توجه به نیاز و بودجه خودم گفتم چیارو مد نظر دارم
    وگرنه میتونم Corei7 هم بخرم و میدونم بهتر هم هست
    دوستان دیگر اگر نظری داشتند پذیرا هستم.

4. 2 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت

پيش فرض

برادر خودتی فحش نده ...
    حالت خوبه دکتر ...
    خوبه خودت میگی آخرش 1300 بعد میگی چرا همین رو پیشنهاد میدم ؟
    تو این تاپیک ها 20 نفر هستن که کاربری مثل هم دارن مثلا من بیام تنوع بدم 20 مدل آشغال معرفی کنم که طرف گیج بشه ...
    اینا همین طوری نمی دونن چی بخرن بعد من بیام واسشون کلاس خصوصی بزارم ...
    گارانتی درست حسابی هم داره خوبشم داره ...
    ضمنا اچ پی به کیفیت بالا معروفه و آشغال نیست که بخواد خراب شه ..
    یک گارانتی هم کارای خیلی مهم تری داره تا این که فقط لپ تاپ های معیوب رو درست کنه ...
    به عنوان نماینده شرکت اصلی محسوب میشه و اولویت های بالاتری تو کاراش داره ابنو سعی کن بفمی ..
    شما هم دست خودت نیست جزء همین ملتی باید تا می تونن بچاپن تون ...
    آشغال گارانتی دارو می کنن تو آستینتون تازه خوشحال هم هستین ...
    برو همون لنوو و اسوس بخر خوشحال باش و سوت بزن ...

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

برادر خودتی فحش نده ... حالت خوبه دکتر ... خوبه خودت میگی آخرش 1300 بعد میگی چرا همین رو پیشنهاد میدم ؟ تو این تاپیک ها 20 نفر هستن که کاربری مثل هم دارن مثلا من بیام تنوع بدم 20 مدل آشغال معرفی کنم که طرف گیج بشه ... اینا همین طوری نمی دونن چی بخرن بعد من بیام واسشون کلاس خصوصی بزارم ... گارانتی درست حسابی هم داره خوبشم داره ... ضمنا اچ پی به کیفیت بالا معروفه و آشغال نیست که بخواد خراب شه .. یک گارانتی هم کارای خیلی مهم تری داره تا این که فقط لپ تاپ های معیوب رو درست کنه ... به عنوان نماینده شرکت اصلی محسوب میشه و اولویت های بالاتری تو کاراش داره ابنو سعی کن بفمی .. شما هم دست خودت نیست جزء همین ملتی باید تا می تونن بچاپن تون ... آشغال گارانتی دارو می کنن تو آستینتون تازه خوشحال هم هستین ... برو همون لنوو و اسوس بخر خوشحال باش و سوت بزن ...
    من فحش دادم؟

خوبه بهت بگم خواهر ؟

حالمم خیلی هم خوب هست. من دارم میگم توی هرتاپیکی رو که نگاه میکنم شما همین رو داری پیشنهاد میدی یا کلا اچ پی پیشنهاد میدی

شما طرف ما بیای بگی فیلم کمدی معرفی کن من نمیگم فقط کمدی های هالیوود خوبن 1001 دلیل هم برات رو میکنم و کشورهای دیگه رو میگم . اصلا متوجه این حرفم میشی ؟

من میگم گارانتی نداره شما میگی داره خوب گارانتی کجا رو داره ؟ من که هرجا رو آنلاین دیدم گارانتی دار نبود بیرون هم سوال نکردم

من جزو کدوم ملت هستم آقای ملت شناس ؟ یک نگاه به ............. استغفرال....

من مشورت خواستم شما هم مجبور نبودی جواب بدی و دهنت رو باز کنی هرچی خواستی بگی

یکی بدو باهات نمیکنم شما هم جواب نده که ارزش خودت رو بیشتر میاری پایین

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت

پيش فرض

تو ایرانی نیستی ؟
    آقا و خانم نشنیدی تاحالا ...
    نه توروخدا بیا فطرم تبریک بگو ...
    آره اچ پی تو اولویت اوله چون بهترینه من می تونم از هر برند 20 تا مدل پیشنهاد بدم ...
    این از نظر تو سطحی یعنی مشاوره خوب در صورتی که کسی که مشاوره می خواد خودش داره میگه من نمی دونم چی بخرم پس نمیشه با مدل های زیاد گیجش کرد و باید مدل های گلچین شده و بهترین رو پیشنهاد داد ...
    نگاه به چی بندازم ؟
    تو تاپیک صبا هم چرت زیاد میگی باهاتم یه بار اونجا بحث کردم ولی یادم نبود تویی وگرنه اصلا بهت ج نمی دادم ...
    ضمنا بهترین گارانتی ایران اچ پی و مای اچ پی هست اما خیلی گرونه و درست نیست کلی بهشون پول داده بشه ...
    اما نه که تو می خوای 5 میلیون لپ تاپ بخری از این هت نگرانی پولت به هدر بره ...
    گارانتی های فروشگاه هم هستن که خیلی عالین و ساپورت خوبی دارن ..
    اچ پی هم مشکلی پیدا نمی کنه که گارانتی بخواد ..
    خودم قبل مک بوک اچ پی داشتم می دونم چه کیفیت بالایی داره ...

داره خودمونی میشه M343's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من پیشنهادی ندارم اما اگر سالهای سال بگذره دیگه hp نمیخرم
    دو تا دارم اولی سه پار چیپ گرافیکی سوزونده و تو خونه افتاده به دلیل استفاده بیش از 30 دقیقه بدون کول پد میسوزه
    دومی هم ال سی دی مکیزنه نابود میکنه حالا شاید من نتونم با لب تاب کار کنم اما یه dell دارم الان 4 سال شده مشکلی نداره

فقط با دوستمون موافقم که میگه اچ پی گارانتی و پشتیبانی خاصی نداره

9. این کاربر از M343 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

بابا کی میگه hp خوبه؟
    شما برو ببین دل چه کرده.corei7 =1400

11. این کاربر از M0RTEZA_R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

من پیشنهادی ندارم اما اگر سالهای سال بگذره دیگه hp نمیخرم
    دو تا دارم اولی سه پار چیپ گرافیکی سوزونده و تو خونه افتاده به دلیل استفاده بیش از 30 دقیقه بدون کول پد میسوزه
    دومی هم ال سی دی مکیزنه نابود میکنه حالا شاید من نتونم با لب تاب کار کنم اما یه dell دارم الان 4 سال شده مشکلی نداره

فقط با دوستمون موافقم که میگه اچ پی گارانتی و پشتیبانی خاصی نداره
    سلام
    خدا خیرت بده من نظر آدمی که استفاده کرده رو میخواستم که گرفتم
    میرم این هفته احتمالا سامسونگ میخرم یا همون لوونو رو

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز شما اشتباه می کنی اونم از نوع فجیعش ...
    اچ پی تو سری های مربوط به 2009 - 2008 مشکل گرم داشت که به خاطر چیپ های ساخت انویدیا بود ...
    به خاطر این که معماری انویدیا خیلی بد بود چیپی به شدت گرم می کرد و تو مواردی حتی می سوخت ...
    این رو کسی نمی تونه منکر بشه ...
    من خودم سال 2007 یه گرافیک 8600GT خریدم که اون موقه تقریبا شاخ بود و خیلی پرفروش اما بعد 6 ماه سوخت و اگر گارانتی نداشت کلی می رفت تو آستینم اما رفتم یکی دیگه دوباره گرفتم که اونم بعدا مشکل پیدا کرد ...
    دقیقا همین گرافیکی که میگی سوزونده از همین سری هایی هست که اچ پی استفاده کرده بود ...
    پس می بینی که تقصیر اچ پی نیست ...
    فکر می کنی چرا از همون سال اچ پی دیگه انویدیا استفاده نکرد و AMD گذاشت ؟
    چون تا همین پارسال مشکل گرمای انویدیا همچنان کم و بیش وجود داشت تا این که امسال معماری کپلر رو ارائه کردن ....
    اچ پی و اپل دوباره دارن انویدیا استفاده می کنن چون کمی اعتمادشون به انویدیا بالاتر رفته ...
    همین چند روز پیش یکی تاپیک زده بود بعد من بهش پیشنهاد اچ پی دادم چون می دونم خوبه اما می گفت نه مشکل گرما داره ( دقیقا همین تصورات مثل شما ) بعد که متوجه شد اینا همش حرفه و الان دیگه کوچکترین مشکلی وجود نداره رفت و 6c45 خرید و خیلی هم راضیه ...
    پس شما نمی تونی تصورات قبلیتو بیاری تو زمان حال و آینده چون ضرر می کنی ...
    سعی کنین کمی به روز باشین چون در غیر این صورت خودتون ضربه می خورین به هرحال هیچ کمپانی بی نقص نیست اما مهم اینه که این نقص ها دائمی نیست و رفع میشه ...
    در حال حاضر هم اچ پی بهترین سازنده نوت بوک - پی سی دنیاست و تو جدیدترین آمار نه تنها رتبه اول دنیا رو همچنان داره بلکه به طور خاص تو غرب اروپا هم اول شده ...
    انگلیسی شو نخونین فقط جدول رو نگاه کنین in western europe ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آمار هم می بینین که واسه غرب اروپا هست اونم با مردم های و باکلاسش که هر چیزی رو نمی پسندن ...
    اما در مورد صفحه نمایش باید گفت که واقعا عالی هست و کنتراست خیلی بالایی داره و به خاطر brightview رنگ هارو خیلی عالی نشون میده ...
    در مورد لپ تاپ شما که گفتین سوزونده هم نمیشه همین طوری قضاوت کرد باید ببینین چه طوری استفاده کردین و ....
    در کل من خودم تا سه ماه پیش اچ پی سری 6000 داشتم و اگر بگم فوق العاده بود اغراق نکردم فقطچون مک بوک آوردن واسم اونو فروختم ...
    همه چیش عالی بود طراحی . کیفیت ساخت . اسپیکر beats با کیفیت معرکه و ....
    حالا دیگه میل هر کسی هست مه بره چی بخره اینارو گفتم بدونین با حرف 4 نفر که اطلاعات درستی ندارن گمراه نشین ...

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •