مهترین چیز در خرید هر وسیله ای داشتن علاقه به اونه. تا زمانی که اون وسیله واقعا مناسب نباشه نباید تغییر نظر داد. من خودم بیشتر از 5 سال هست N500 دارم، لبتابهای زیادی اطرافم اومده و حدود 3-4 لبتاب دور برم هست اما هیچ کدوم لذت n500 اونم با پردازنده ضعیف t3400 رو برای من نداشته و گاها پیش اومده چندین روز مدام روشن باشه اونم روی قالی!!!
e5z هیچگونه مشکل فنی نداره، لبتاب خوبی هست و مخصوصا با کانفیگ ci3 قیمت مناسبی هم داره. فقط نمیدونم قیمتش چنده.
2 سال گارانتی هورداد رایان+ وزن ایده آل 2300 گرمی که تو هیچ 15 اینچی دیده نمیشه، طراحی خوب بطوریکه جز کوچکترین 15 اینچ هاست چون فضاهای اضافی اطراف لبتاب رو حذف کردن برخلاف اچ پی 4530 که لبتاب بزرگیه مخصوصا فضای فضای بالای وبکمش خیلی زیاده!
اما ...
اگر بازی سنگین انجام میدی و بودجه ات نمیدونم تا حدود 1300 هست یا نه... بهتره ایسر v3 را تهیه کنی. با گارانتی 2 ساله سازگار ارقام. گرافیک 630 داره که از این قویتره
** در ضمن e5z از usb3 پشتیبانی نمیکنه. اگر خیلی اطلاعات جابه جا میکنی و هارد اکسترنال داری روی این مورد هم فکر کن.
پیشنهاد من ایسر v3 و اگر با اون شرایطی که ذکر کردم مشکلی نداشتین همینی که خودتون پسند کردین e5z
موفق باشی
در صورتیکه محیط اینجا شما رو ازار میده بهتره پست ندین
یا بهتره در فرومهای غرب اروپا فعالیت کنید.
بار اول نیست که با استارتر های تاپیک بحث و جدل میکنید. به خواسته های استارتر باید احترام گذاشته بشه و شما و هر کاربری حتی خودم مجبور نیستیم جواب بدیم. خیل راحت از کنارش بگذرید