سلام دوستان من میخام یه لب تاب بخرم حداکثر تا یک میلیون و هفتصد بین HP dv6-6c50 و ASUS K53sd موندم به نظر شما کدوم رو بگیرم؟یا تو این رنج قیمت چیز بهتری از یه برند دیگه میشه خرید ؟ لب تاب های hp و asus ساخت کدوم کشور هستن؟با تشکر لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوستان من میخام یه لب تاب بخرم حداکثر تا یک میلیون و هفتصد بین HP dv6-6c50 و ASUS K53sd موندم به نظر شما کدوم رو بگیرم؟یا تو این رنج قیمت چیز بهتری از یه برند دیگه میشه خرید ؟ لب تاب های hp و asus ساخت کدوم کشور هستن؟با تشکر لطفا راهنمایی کنید.
من راجع به خود مدل هاتون صحبت نمی کنم. ببینید HP در ایران مثل هندوانه است ممکن است تو زرد در بیاید (برای من پیش آمده است.)
ولی Asus به نظر من برند بهتری است و مرجوعی کمتری دارد.
در مورد HP یا از کشور های همسایه (مثل دبی خرید کنید) و یا حتما با گارانتی اصلی خرید کنید.
دوست عزیز چرا شک الکی درست می کنین ...
کجا اچ پی اینطوری هست ...
من تو سه سال گذاشته 3بار اچ پی گرفتم نه خراب بوده و نه مشکلی بعدا براش پیش اومده ...
برای دوستام هم خیلی خریدم ...
نمونش همین 3 روز پیش واسش 6c55 گرفتم ...
خیلی خیلی راضی هستن ..
شما هم سعی کنین اچ پی بگیرین کلا خیلی سرتر هست از برندهای دیگه ...
بقیه هم بد نیستم و سلیقه ای هست اما اگر چیز آس می خوای اچ پی ...
سلام شما كه dv6 6c55 را از نزديگ ديديد كيفيت و زاويه ديد مانيتورش چطور است.و گارانتي ايران براي اچ پي خوبه
معلومه دوست عزیز ...
ضمنا من خودم تا چند روز پیش از سری 60xx داشتم ولی چون مک بوک آوردن واسم اونو فروختم ...
6cxx هم واسه دوستم گرفتم ...
اگه بگم همه چی تموم اغرق نیست ...
کیفیت صفحه واقعا خیلی عالیه ...
یه خصوص کنتراست که رنگ ها رو خیلی واضح نشون میده و اصلا حالت کدری نداره ...
زاویه هم خوب نمیشه گفت عالی عالیه همه نوت بوک ها این مشکلو دارن چون کلا تو هیچ برندی درست حل نشده این موضوع ...
البته مثلا همین اچ پی رو من تو یوتیوب دیدم طرف FHD گرفته بود باورم نمیشد اصلا مشکل زاویه نداشت ...
به هر حال قضیه هر چقدر پول بدی هست دیگه ...
نه ایران اچ پی نگیر خیلی گرون میده ...
خواستی بگیری بگو بگم بری کجا که مطمئن باشی ...
Last edited by em0lovelyb0y; 30-07-2012 at 20:16.
شما نمایندگی اچ پی رو بگیری با این تبلیغاتت به یه جایی می رسی !!!!
خوب حالا بگید از کجا و با چه گارانتی بگیرم که مطمئن باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)