هری کیول، بهترین بازیکن تاریخ استرالیا

سناتور کیت لاندی، وزیر ورزش استرالیا، اعلام کرد این مهاجم باتجربه با کسب 15 هزار رای، این عنوان ارزشمند را به دست آورده است.

سایت گل- هری کیول، مهاجم سابق تیم ملی استرالیا، به عنوان بهترین بازیکن تاریخ فوتبال این کشور انتخاب شد.

سناتور کیت لاندی، وزیر ورزش استرالیا، اعلام کرد این مهاجم باتجربه با کسب 15 هزار رای، این عنوان ارزشمند را به دست آورده است.

برای انتخاب بهترین بازیکن تاریخ فوتبال استرالیا به طور جداگانه از کارشناسان و هواداران رای گیری شد و در هر دو رای گیری هری کیول بیشترین آرا را به دست آورد.

کیول در طول دوران حرفه ای اش برای تیم هایی مانند لیدز یونایتد و لیورپول بازی کرد و با قرمزها، قهرمانی در چمپیونزلیگ را تجربه کرد.

او همچنین با تیم ملی استرالیا در دو جام جهانی 2006 و 2010 بازی کرد.

او پس از اعلام نتایج در گفتگو با خبرنگاران گفت:" رسیدن به عنوان بهترین بازیکن تاریخ فوتبال استرالیا یک افتخار بی نظیر است.

از کسب این افتخار احساس غرور می کنم؛ به ویژه از اینکه هواداران علی رغم وجود فوتبالیست های بزرگی در فوتبال استرالیا، در نهایت به من رای دادند.

قرار گرفتن در جمع بهترین های تاریخ فوتبال استرالیا افتخاری است که هرگز آن را فراموش نمی کنم."

مارک شوارتزر، لوکاس نیل، جو مارتسون، کرگ مور، آلن دیویدسون، جانی وارن، ند زلیچ و تیم کیهیل دیگر بازیکنانی هستند که تیم منتخب تاریخ استرالیا را تشکیل می دهند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Behnam Jafarzadeh

2012/7/18

Harry Kewell

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]