تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: مصرف ریتالین برای افسردگی و مشکل بدبینی شدید و توهوم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض مصرف ریتالین برای افسردگی و مشکل بدبینی شدید و توهوم

سلام دوستان من حدودا یک ماهه برای درمان افسردگی ریتالین مصرف میکنم البته با تجویز پزشک قبلا هم داروهای مثل فلوکستین و سیتالوپرام و سرترالین مصرف کردم که اصلا فاییده نداشت اما با داروی ریتالین میتونم به جرات بگم 90 درصد افسردگیم خوب شده خیلی اجتماعی و پررو شدم از فعالیت های که قبلا به دلیل افسردگی لذت نمیبردم العان کاملا برام لذت بخشه اما یه عوارض بدی که این دارو برام داره توهوم هست یعنی یه جورایی دارم روز به روز بدتر میشم از لحاظ بدبینی و توهوم مثلا یه افکاری برام میاد خودم میدونم توهومه ولی باز نمیتونم از مغزم خارجشون کنم به نظرتون این بدبینی شدید و توهوم مال مصرف ریتالینه؟کسی تجربه مصرفش رو داره؟ لطفا راهنماییم کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام.جالبه منم شنیده بودم ریتالین آدم رو اجتماعی میکنه ولی عوارضش هم بالاست.من یکی که از سرترالین و فلوکستین هیچ نتیجه ای نگرفتم اگه شما از ریتالین راضی بودی به ما هم بگو.راستی پزشک چه دوزی رو براتون تجویز کرده؟از عوارضش چیزی نگفته؟

3. این کاربر از hamsade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دکتر روز20 میلی برام تجویز کرد به مدت 20 روز اما من سر خود مصرفشو بالا بردم و ادامه دادم

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دکتر روز20 میلی برام تجویز کرد به مدت 20 روز اما من سر خود مصرفشو بالا بردم و ادامه دادم
    این دارو از مشتقات امفتامین هاست و خطر وابستگی بهش میتونه خیلی خطرناک باشه طبق گفته خود پزشک مصرف کنید و دوز و زمان مصرف را کم و زیاد نکنید!
    ضمنا در افسردگی بیشتر از داروها خودتون میتونید به خودتون کمک کنید

6. 2 کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

آخه کدوم دکتری همچین تجویزی میکنه ؟ ریتالین کاربردش توی افسردگی خیلی کم و در موارد کاملا محدودی هست اونم برای بیمارایی که طولانی مدت تحت نظر پزشک بودن و یه درمان خیلی کوتاه مدت هست.بعد از داروهایی که شما میگین مصرف کردین دکتر روانپزشک میره سراغ داروهای ضدافسردگی سه حلقه ای ( TCA ) مثل نورتریپتلین نه سراغ ریتالین ! این چیزا رو اصلا برای افسردگی تجویز نمیکنن. دکترای ایران اگه شده سراغ انواع MAOI ها میرن ولی ریتالین نمیدن برای افسردگی. تازه اونم دوز 20 میلی گرم ! من فکر میکنم شما در مورد سابقه درمانتون به پزشک اطلاعات غلط دادین که همچین تجویزی کرده وگرنه ممکن نیست پزشک برای افسردگی ریتالین بده اگه مشکلی برای بیمار پیس بیاره بیچارش میکنن.ریتالین رو برای ADHD تجویز میکنن پزشکای ایران. تازه به بیمار هم میگن که روزهایی که نیاز زیادی به تمرکز نداری ( مثلا روزایی که سر کار یا درس نمیری ) دارو رو مصرف نکن. ضمنا ریتالین دارویی نیست که پزشک اجازه بده شما طولانی مدت مصرفش کنین. چه ازش نتیجه بگیرین و چه نتیجه نگیرین باید کمتر از 2-3 ماه مصرفش رو قطع کنین ( اگر نتیجه نده خیلی زودتر )

8. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehrdad-hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

سلام

همونطور که دوستان گفتن "ریتالین" رو سرخود مصرف نکنید. عوارض بدی داره
    حتما به پزشک مراجعه کنید.
    چیزی بالاتر از سلامتی نیست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

آخه کدوم دکتری همچین تجویزی میکنه ؟ ریتالین کاربردش توی افسردگی خیلی کم و در موارد کاملا محدودی هست اونم برای بیمارایی که طولانی مدت تحت نظر پزشک بودن و یه درمان خیلی کوتاه مدت هست.بعد از داروهایی که شما میگین مصرف کردین دکتر روانپزشک میره سراغ داروهای ضدافسردگی سه حلقه ای ( TCA ) مثل نورتریپتلین نه سراغ ریتالین ! این چیزا رو اصلا برای افسردگی تجویز نمیکنن. دکترای ایران اگه شده سراغ انواع MAOI ها میرن ولی ریتالین نمیدن برای افسردگی. تازه اونم دوز 20 میلی گرم ! من فکر میکنم شما در مورد سابقه درمانتون به پزشک اطلاعات غلط دادین که همچین تجویزی کرده وگرنه ممکن نیست پزشک برای افسردگی ریتالین بده اگه مشکلی برای بیمار پیس بیاره بیچارش میکنن.ریتالین رو برای ADHD تجویز میکنن پزشکای ایران. تازه به بیمار هم میگن که روزهایی که نیاز زیادی به تمرکز نداری ( مثلا روزایی که سر کار یا درس نمیری ) دارو رو مصرف نکن. ضمنا ریتالین دارویی نیست که پزشک اجازه بده شما طولانی مدت مصرفش کنین. چه ازش نتیجه بگیرین و چه نتیجه نگیرین باید کمتر از 2-3 ماه مصرفش رو قطع کنین ( اگر نتیجه نده خیلی زودتر )
    البته خیلی خوب رو افسردگی من جواب داد
    به نظرم با توجه به اینکه انواع ضد افسردگی ها رو مصرف کردم هیچی مث ریتالین نتونست تاثیر گذار باشه یکی اینکه اثرش فوریه و برعکس بیشتر ضد افسردگی ها خواب رو کم میکنه این خودش باعث میشه تو روز فعالیتم خیلی بیشتر بشه و شادابتر بشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

البته خیلی خوب رو افسردگی من جواب داد
    به نظرم با توجه به اینکه انواع ضد افسردگی ها رو مصرف کردم هیچی مث ریتالین نتونست تاثیر گذار باشه یکی اینکه اثرش فوریه و برعکس بیشتر ضد افسردگی ها خواب رو کم میکنه این خودش باعث میشه تو روز فعالیتم خیلی بیشتر بشه و شادابتر بشم
    خوب فایدش چیه وقتی گفته 20 روز مصرف کنی.بعد از 20 روز که قطع کنی دوباره افسردگی بر میگرده سر جای اولش اگرم ترک نکنی که بهش وابسته میشی کلا مصرفش عاقلانه به نظر نمیاد

12. این کاربر از hamsade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز برای حل مشکلتون به نظر من از قرص و دارو استفاده نکنید .نمیدونم درباره تحلیل رفتار متقابلTransactional Analysis چیزی شنیدین ؟ (T.A)

میتونید کلاسهاش برین که یادم میاد چند وقت پیش تو دانشگاه تهران برگزار می شد. توصیه میکنم حتما برین خیلی کمکتون میکنه .یه نفر هم میشناسم مشکلی هم نداشت جز استرس که با همین کلاسها مشکلش حل شد.

تو این کلاس حتی افراد سالم که مشکلی هم ندارن شرکت می کنن .اینجا یکم دربارش توضیح داده میتونید مطالعه کنید :

محتوای مخفی: T.A 
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

خوب فایدش چیه وقتی گفته 20 روز مصرف کنی.بعد از 20 روز که قطع کنی دوباره افسردگی بر میگرده سر جای اولش اگرم ترک نکنی که بهش وابسته میشی کلا مصرفش عاقلانه به نظر نمیاد
    خوب چه باید کرد؟من راه بهتری پیدا نکردم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •