تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 35

نام تاپيک: ...::: یه کمک فوری میخواستم :::...

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض ...::: یه کمک فوری میخواستم :::...

سلام دوستان. من یه مشکلی داشتم امیدوارم بتونید کمکم کنید.
    من دو خط اینترنت دارم که از دو تا شرکت مجزا اینترنت میگیرم.دو تا هم مودم دارم که یکیشو به وسیله USB و دیگری رو به وسیله کارت شبکه به کامپیوتر وصل کردم. هر وقت با یکی از شرکتا کانکت میشم دیکه شرکت اون یکیو نمیتونم کانکت کنم و ارور زیر رو میده

میگه شما نمیتونی همزمان از دو تا اینترنت استفاده کنی.آخه من میخواست با یکی از شرکتام وب گردی کنم و با شرکت دیگه هم زمان دانلود کنم.اینجوری از سرعت ویگردی هم کم نمیشه.میخواستم ببینم آیا راهی یا برنامه ای هست که بشه همزمان از دو کانکشن استفاده کرد که مثلا mozilla از کانکشن اول (شرکت اول) استفاده کنه و مثلا internet download manager از کانکشن دوم (شرکت دوم) استفاده کنه. ویندوزم هم XP هست. از ویندوز مجازی هم استفاده کردم اما چون ویندوز مجازی CPU زیاد میگیره سیستمم هنگ میکنه و عملا این راه واسه من شدنی نیست.امیدوارم منظورمو خوب بیان کرده باشم.ممنون میشم کمکم کنید چون واقعا احتیاج دارم به این روش
    با تشکر.

2. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

متاسفانه تو ویندوز وقتی یک پورت اشغال باشه دیگه نمیشه از اون پورت استفاده کنید! به طوری که اگر یک کانکشن ppoe بزنید و کانکت شید امکان کانکت شدن کانکشن ثانویه وجود ندارد!
    پیشنهاد من به شما:
    1- استفاده از سیستم عامل MAC OS X که میتونید همزمان n تا ppoe با هم کانکت بشید( ترجیحا نسخه اسنو لئوپارد نه لاین یعی 10.6 تا 10.6.8)
    2- و پیشنهاد دوم که سخت افزاری هست خریدن یک روتر که امکان لودبالانسینگ رو داشته باشه(پیشنهاد من به شما میکروتیک هست که هم ارزان هست و هم اموزش اش راحت تو نت پیدا میشه)
    موفق باشید دوست من

4. 2 کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

ببخشید سیستم عامل MAC OS X امکان استفاده از mozilla و برنامه های دانلود مثل manager رو داره؟

6. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بله فایرفاکس داره و اگر اسنو لئوپارد بریزی idm پورت شده هم داره

8. 2 کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

اگه می‌خوايد سيستم عامل رو عوض كنين ، اوبونتو نصب كنيد ، هم چندين كانكشن ppoe می‌تونين داشته باشين هم اينكه لود بالانسينگ نرم افزاری هم به صورت پيش فرض از امكانات اوبونتو هست كه می‌تونيد به دلخواه تنظيمش كنيد.

ولی خوب تو ويندوز هم راه حل هست :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بخش usage رو بخونين به طور مختصر و مفيد نحوه مشخص كردن كانكشن برای هر نرم افزار رو توضيح داده ، به سادگی هم در ويندوز xp (كه فكر كنم ويندوز شماست) كار ميكنه.

در مورد اون ارور هم مودمی كه با لن وصل ميشه رو رو حالت ppoe بذارين نه bridge كه ديگه تو ويندوز فقط يك كانكشن برای اتصال به broadband داشته باشين اون هم برای مودم يو اس بی.

10. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

اگه می‌خوايد سيستم عامل رو عوض كنين ، اوبونتو نصب كنيد ، هم چندين كانكشن ppoe می‌تونين داشته باشين هم اينكه لود بالانسينگ نرم افزاری هم به صورت پيش فرض از امكانات اوبونتو هست كه می‌تونيد به دلخواه تنظيمش كنيد.

ولی خوب تو ويندوز هم راه حل هست :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بخش usage رو بخونين به طور مختصر و مفيد نحوه مشخص كردن كانكشن برای هر نرم افزار رو توضيح داده ، به سادگی هم در ويندوز xp (كه فكر كنم ويندوز شماست) كار ميكنه.

در مورد اون ارور هم مودمی كه با لن وصل ميشه رو رو حالت ppoe بذارين نه bridge كه ديگه تو ويندوز فقط يك كانكشن برای اتصال به broadband داشته باشين اون هم برای مودم يو اس بی.

ببخشید من این آدرسی که دادید انگلیسیشو اصلا متوچه نشدم. کسی از دوستان هست بتونه اینو ترجمه کنه

12. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

من دیشب اوبونتو رو دانلود کردم.الان دارم به صورت مجازی روو سیستمم نصب میکنم. ببینم کار کردن باهاش چه جوریه. اگه خوب بود که کنار ویندوز XP نصب کنم. راستی این سیستم عامل ها رو میشه توو درایو C کنار ویندوز نصب کرد؟؟؟

14. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوستان موقع نصب اینجا گیر کرد!!! راه نمیفته. نمیدونم چرا.شاید به سخت افزار سیستمم ایراد گرفته!!

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من دیشب اوبونتو رو دانلود کردم.الان دارم به صورت مجازی روو سیستمم نصب میکنم. ببینم کار کردن باهاش چه جوریه. اگه خوب بود که کنار ویندوز XP نصب کنم. راستی این سیستم عامل ها رو میشه توو درایو C کنار ویندوز نصب کرد؟؟؟
    پیشنهاد اکید میکنم که سیستم عامل دوم رو روی درایو سیستم عامل ویندوز نصب نکنید چون باعث صدمه دیدن به سیستم عامل اول میشه و ممکنه هر دو سیستم عامل کانفیلک کنن!!!

در مورد مجازی سازی هم از برنامه Vmware استفاده کنید virtualbox بهتر هست

17. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

پیشنهاد اکید میکنم که سیستم عامل دوم رو روی درایو سیستم عامل ویندوز نصب نکنید چون باعث صدمه دیدن به سیستم عامل اول میشه و ممکنه هر دو سیستم عامل کانفیلک کنن!!!

در مورد مجازی سازی هم از برنامه Vmware استفاده کنید virtualbox بهتر هست
    درسته.من الان نسخه ای که دانلود کردم نسخه for desktop هست و مثل اینکه نیازی به ری استارت کردن سیستم نیست. اینجا هم که گفته میخوای در کنار ویندوز نصب کنی. بعد پیشنهاد کرده درایو غیر از C انتخاب کن.

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •