دوستان محبت میکنن یه بررسی اجمالی روی لپ تاپ hp مدل Envy15 داشته باشن. به نظر لپ تاپی با دیزاین عالی، کارایی بالا و گرافیک خوب (تاحدی بالا) هستش. من یک کانفیگشو از روی سایت hp انتخاب کردم به قیمت $1259! می خواستم ببینم اگه انشاالله یه چند روز دیگه رفتم اونور مناسبه از روی سایت بخرمش!؟ نظرتون راجع به کیفیت، کارایی و طراحیش چیه؟ علت اینکه اثری از این مدل تو سایت های داخلی نمیشه دید چیه؟ میشه راجع به گرم کردنش هم بحث کنین؟ اینم مشخصات کانفیگ مورد نظر:
Operating system [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Processor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Graphics card [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Memory [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hard drive [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Office software [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Primary battery [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Display [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Primary optical drive [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Personalization [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Networking [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Keyboard [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Included Software Bundle [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Security software [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Included Warranty Services [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جواب بصورت نقل قول

.gif)