لطفا اگر کسی لینک مستقیم یا ورزن جدیدوش سراغ داره بگه!!!ممنون
لطفا اگر کسی لینک مستقیم یا ورزن جدیدوش سراغ داره بگه!!!ممنون
ماني جان ممنونم ولي اگه ممكنه يه توضيح كلي درمورد ابلود و نحوه ابلود كردن بديد!!!
دوست عزيز من ازش استفاده نميكنم نميدونم فقط يادمه قبلا نزديك 2 سال پيش نسخه پائينترشو كه استفاده ميكردم شما بايد از سايتي بنام serialz.to فكرميكنم فايلهاي آپديتشو ميگرفتيد بعد در منوي اول برنامه گزينه اي داشت كه اونو كه انتخاب ميكرديد مسير فايل آپديت را ميخواست كه بايد هر پكيج را دونه دونه لود ميكرد.
ماني جان سلام
فكر مي كنم لينك رپيد شير وقتي دانلود به پايان رسيد پسور د مي خواد تا فايل باز بشه
حق با شماست مهرداد جان پسوردش يادم رفت بزارم
Password: zannax
اره ماني جان سايتش عالي بود بايد فايل ابگريدش رو دانلود كرده بعد رو 2000اجرا كنيم.
مهرداد جان از شما هم ممنونم.
راستی منم داداش کوچیکتون محمد هستم.
سلام
من با ورژن قبلی این برنامه کار کرده بودم و آپدیت هاشو هم دانلود می کردم و توی برنامه به کار می بردم ولی این ورژنی که آقای مانی معرفی کردند اصلا فایل های آپدیت رو که در سایت serials.to هستش نمی شناسه !
یعنی من نمیتونم با این ورژن برنامه رو آپدیت کنم. میشه لطفا منو در به روز رسانی این برنامه راهنمایی فرمایید؟
با تشکر
خواهش مي كنم محمد جان كاري نكردممهرداد جان از شما هم ممنونم.
راستی منم داداش کوچیکتون محمد هستم.
من هم خوشبختم
عزيز منظورت همون serialz.to هستش كهمن با ورژن قبلی این برنامه کار کرده بودم و آپدیت هاشو هم دانلود می کردم و توی برنامه به کار می بردم ولی این ورژنی که آقای مانی معرفی کردند اصلا فایل های آپدیت رو که در سایت serials.to هستش نمی شناسه !
منم آپديت 1/7/ رو گرفتم ولي نشناخت فقط همونايي تو فايل بود رو
شناخت
ماني جان يه كمك بكن بگو اين آپديتها رو از كجا بياريم
آقا مهرداد بله من هم از همون سایت آپدیتاشو میگرفتم که این ورژن نمیشناستش.
جناب مانی راهنمایی بفرمایین ممنونتون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)