تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: ایجاد یک شبکه کوچک اداری با 4 سیستم مختلف

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

9 ایجاد یک شبکه کوچک اداری با 4 سیستم مختلف

سلام خسته نباشید

من تو قسمتی از یه اداره کار میکنم که یه کابل lan برای اینترنت به ما داده پرسرعت!!! نه نیاز به مودم داره نه چیزی جالب هم اینجاست که وقتی به سوییچ lan متصل میکنی هرچند تا خروجی که بگیری به همون تعداد اینترنت جدای از هم داری! ینی اگه یه سیستمت با 1000 دانلود میکنه 5 تا دیگه هم وصل کنی هرکدوم با 1000 دانلود میکنه

اینارو گفتم که نوع اینترنتمو بدونید دقیق راهنماییم کنید

من اینجا یه لپ تاپ با ویندوز 7 دارم یه پی سی با ویندوز xp و دوتا دستگاه پرینتر با پورت lan که فقط در صورتی کار می کنند که بهشون ip داده بشه !!! همه اینا رو به یه سوییچ 5 پورت متصل کردم که الان پی سی و لپ تاپ بدون هیچ تنظیمی با هم به اینترنت وصل هستن اما مشکل اینجاست که:

وقتی ip کامپیوترها رو به کامپیوترا میدم اینترنت دیگه کار نمیکنه ولی ip رو که برمیدارم باز نت وصل میشه!!! چه باید کرد؟

ممنون

داره خودمونی میشه reza_mega's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

شما برای تنطیم دستی شبکه احتیاج به سه پارامتر داری
    ip-subnet-getway

getway ادرس روتر یا سوییچ که اینترنت روش route میشه
    در ضمن بعضی شبکه ها نیاز یه ادرس DNS هم دارند که اونم باید ست بشه اکه DNS سرور رو شبکه داشته باشین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما برای تنطیم دستی شبکه احتیاج به سه پارامتر داریip-subnet-getwaygetway ادرس روتر یا سوییچ که اینترنت روش route میشه در ضمن بعضی شبکه ها نیاز یه ادرس DNS هم دارند که اونم باید ست بشه اکه DNS سرور رو شبکه داشته باشین
    اينايي كه فرمودين از كجا بايد بدست آورد؟ getway دستگاه هاي پرينتر رو دارم ولي روتر رو نه! مشكل اينا نيست. اينترنت به راحتي وصل ميشه و مشكلي هم نداره ولي براي نصب پرينتر ها ip پرينتر رو بايد به network connection معرفي كرد كه اونجاست كه ip و subnet mask رو ميدي و پرينتر فعال ميشه ولي اينترنت قطع ميشه

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

اينايي كه فرمودين از كجا بايد بدست آورد؟ getway دستگاه هاي پرينتر رو دارم ولي روتر رو نه! مشكل اينا نيست. اينترنت به راحتي وصل ميشه و مشكلي هم نداره ولي براي نصب پرينتر ها ip پرينتر رو بايد به network connection معرفي كرد كه اونجاست كه ip و subnet mask رو ميدي و پرينتر فعال ميشه ولي اينترنت قطع ميشه
    بله خوب باید هم قطع بشه چون دارید سیستم رو وارد یک شبکه دیگه میکنید!

شما به سیستم ایپی ندید توی استاتوس شبکه تون نگاه کنید ببینید چه ایپی گرفته بعد توی همون رنج به سیستم ایپی بدید و پرینتر ! همین
    گیتوی هم باید روتر باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما به سیستم ایپی ندید توی استاتوس شبکه تون نگاه کنید ببینید چه ایپی گرفته بعد توی همون رنج به سیستم ایپی بدید و پرینتر ! همین
    گیتوی هم باید روتر باشه
    جان؟ ینی منظورت اینه دقیقا همون آی پی که از نت میگیره به جای آی پی معرفی شده به پرینتر بذارم؟ اگه درست فهمیده باشم و با اینکار درست بشه پس حله!!! ولی بعید میدانم. سوییچ رو چطور میشه فهمید گیتویش چنده؟ با پرینتر نباس یکی باشه چون الان پرینترام دقیقا جفتن ولی گیتوی هرکدوم یه چیز جداست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

گیتوی هم باید روتر باشه
    درست شد ایول دستت طلا خیلی تلاش کردم اما بالاخره شد! فقط الان مشکل اساسی رفعشده اما یه مشکل دیگه درست شده اینکه قبلا پرینت میزدم بلافاصله میزد اما الان با تنظیماتی که شما گفتی بیش از 30 ثانیه طول میکشه تا پرینت رو بفرسته!!! 10 بار فکر کردم نمیزنه کنسل کردم تا آخر یجا یادم رفت کنسل کنم بعد 30 ثانیه پرینت شد!!! دیگه هرچه تست زدم دیدم بعله شده 30 ثانیه ای

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

درست شد ایول دستت طلا خیلی تلاش کردم اما بالاخره شد! فقط الان مشکل اساسی رفعشده اما یه مشکل دیگه درست شده اینکه قبلا پرینت میزدم بلافاصله میزد اما الان با تنظیماتی که شما گفتی بیش از 30 ثانیه طول میکشه تا پرینت رو بفرسته!!! 10 بار فکر کردم نمیزنه کنسل کردم تا آخر یجا یادم رفت کنسل کنم بعد 30 ثانیه پرینت شد!!! دیگه هرچه تست زدم دیدم بعله شده 30 ثانیه ای
    خوب نه البته ایپی روتر تون نه گفتم توی رنج روتر یعنی مثلا روتر هست 192.168.1.1 شما باید ایپی سیستم رو بدی 192.168.1.2 که عدد 2 میتونه هرچی باشه البته اگه ثابنت تون باشه 255.255.255.0

فکر میکنم مشکل دومتون برمیگرده به شبکه یعنی دیتا ها تون توی شبکه دور میزنه !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •