سلام دوستان میخوام انجین جدید گاراژ گیم رو بهتون معرفی کنم که از لحاظ تکنولوژی و کیفیت یه شاهکاره...![]()
![]()
این انجین که به تازگی توسط گاراژ گیم تولید شده بدون شک یکی از بهترین و کاملترین انجین هاییه که کاربرای نیمه حرفه ای میتونن باهاش کار کنن و بهترین نتیجه رو بگیرن.
امکاناتToque 3D
World Editor :
ورلد ادیتور تورگ بدون شک یکی از بهترین ورد ادیتور هاست که شما دوستان باهاش آشنا هستید در این نسخه امکانات بیشتری به این بخش اضافه شده و دقت ساخت عوارض زمین هم افزایش قابل ملاحظه ای داشته...
Gui Editor :
این بخش هم مانند TGEA به شما در ساخت رابط گرافیکی کمک میکند.
Web Publishing :
شما میتوانید بازی هایتان را مانند بازی های Flash روی وبسایت قرار دهید تا در هر جای دنیا بصورت آنلاین قابل بازی باشه البته برای اینکار نیاز به نصب نرم افزار مخصوصی دارید. (فوق الاده است نه؟)
Source Code :
شما در T3D میوانید با زبانهای ++C و Torque Script برای بازی خود کد نویسی کنید.
Networking :
بازی های ساخته شده توسط T3D این امکان را برای بازیبازها فراهم میکند که روی هر سرور بیش از 1000 نفر از آنها بصورت همزمان با هم بازی کنند (تصور کنید یک بازی مثل کانتر بسازید و بصورت شبکه بازی کنید، خیلی حال میده نه؟!)
Collada loader :
شما میتوانید در این انجین از آبجکتهای بازی های دیگر استفاده کنید (شگفت انگیزه نه؟)
فیزیک :
شما در انجین امکان استفاده از موتور های فیزیک ODE , Bullet و nVidia Physx را دارید (موتور bullet در بازی killzone2 و موتور Physx در بازی Call of duty 4 استفاده شده در انجین Unreal هم استفاده میشود.)
صدا :
این انجین در بخش صدا از OpenAL و FMOD استفاده میکند.
-------------------------------------------------------------------------------------------
این انجین در سه نسخه (Professional , Basic و Studio) به فروش میرسد :![]()
![]()
اگه جایی اشتباه کردم ازتون عذر میخام ، این متن رو بر اساس دانش انگلیسی خودم فهمیدم.![]()
تو لینکهای زیر میتونید اطلاعات بیشتری از این انجین ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن تو سایت youtube هم میتونید ویدئوهایی از این انجین ببینید که موهاتون رو سیخ میکنه
این هم چمد تا عکس از قدرت رندر Torque 3D...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
کف کردید؟!
میدونم.
دوستای عزیزم لطفا راجع به این انجین نظر بدید.