سلام
میخواستم بدونم که به غیر از کنار سیب گذاشتن کیوی راه حل دیگه برای نرم کردن کیوی سفت چیه؟
سلام
میخواستم بدونم که به غیر از کنار سیب گذاشتن کیوی راه حل دیگه برای نرم کردن کیوی سفت چیه؟
سلام
منم همون گذاشتن کنار سیب رو شنیده ام، بهتره هم سیب ها رو قاچ کنید .
در ضمن بیرون از یخچال هم میتونید بزارین .
و اینکه کلا یه مدتی بگذره ...
یه سیب کال بنداز کنارشون
قاچ چیه؟!
یعنی پوستشو بکنیم؟
بیرون از یخچال چند روزی؟ اینجوری که کیف نمیده. دیر نرم میشه اگه کاربرد داشته باشه بعد آدم هوس میکنه!
سیب کال چیه؟
الان سیب نداریم وگرنه لازم هم نبود سوال کنم.
گفتم سوال کنم اگه سیب نبود چیکار میشه کرد.
به سيب نرسيده ميگن سيب كال ....
منم نظرم همین بود میگم یه جا شنیدما. فک کردم انگلیسیه که الان چک کردم دیدم فارسی بود. میشه raw![]()
کیوی ( و اکثر میوه ها ) برای رسیدن نیاز به هورمونی به نام اتیلن دارن که این هورمون درون خود میوه ها ساخته میشه
اما در میوه هایی مثل سیب - موز - آناناس - آواکادو - انبه و... میزان تولید این هورمون بالاست بطوری که بخشی از اون به صورت گاز اتیلن از میوه خارج میشه ودلیل رسیدن سریعتر کیوی هم همینه...
__________________
همیشه ماهیگیری رو به همدیگه یاد بدیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)