تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: درخواست نوشتن الگوريتم

داره خودمونی میشه xgf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض درخواست نوشتن الگوريتم

سلام دوستان خسته نباشيد

من فردا امتحان ميان ترم دارم يه چند تا نمونه الگوريتم مثال ميزنم اگه ميشه تروخدا جوابشو به فارسي نه به لاتين كه كد نويسي بشه بهم بگيد من بخونم بلد بشم تا بتونم بحث الگوريتم رو پاس كنم
    ممنون ميشم ازتون

1-الگوريتمي بنويسيد كه دو عدد طبيعي mوn را بگيرد و m به توان n را چاپ كند؟

2-الگوريتمي بنويسيد كه دو عدد A-Bرا بگريد و كوچكترين مضرب مشترك AوB را حساب كند؟(اين خيلي مهمه)

3الگوريتمي بنويسيد كه عدد طبيعي N را بگيرد و مقسوم عليه هاي زوج ان را حساب كند و چاپ كند؟

4-الگوريتمي بنويسيد كه عدد ده دهي N را بگيرد و مباني 2 ان را چاپ كند

دوستان اگه برام اينارو بگيد لطف بزرگي ميكنيد ممنونتون ميشم
    پيشاپيش ازتون ممنونم

داره خودمونی میشه xgf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مرسي از جواب هاتون دوستان

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

رفیق بهترین راه اینه که خود شما فکر کنی و جواب اینها رو بدست بیاری... ولی بهرحال این راهنمایی:

1- شما باید یک i بگیری مثلا از 1 شروع کنی و توی یک حلقه یک دونه یک دونه اضافه اش کنی. تو حلقه همچنین یک متغیر دیگه رو که از اول مساوی 1 گرفتی باید ضربدر n کنی. حلقه باید تا وقتی ادامه پیدا کنه که اون i به n برسه.

2- یه الگوریتم خیلی ساده برای این مسئله اینه که از یکی از این عددها شروع کنی بری جلو و به هر دو تا عدد تقسیمش کنی، اگر باقیمونده به جفت عددهامون صفر شد، ک م م همونه!

3- این باید کل مقسوم علیه ها رو حساب کنه. اینطوری که از عدد یک شروع کنی تا خود عدد مورد نظر رو پیمایش کنی، و بررسی کنی کدومها هستن که عددمون بهشون تقسیم بشه باقیموندشون صفر میشه. هر کدوم که صفر شد، یعنی مقسوم علیه عدد اصلیمونه. بعد هر مقسوم علیه رو زارتی چاپ نکنه! اول به 2 تقسیم کنه اگه باقیمونده 0 شد، چاپش کنه!

4- قسمت بدنه اش رو که میدونی خودت باید به 2 تقسیم بشه و باقیمونده هاشون پشت سر هم ردیف بشه. نکته اینه که اگر قراره بصورت رشته برگردونی کاری نداره، کانکت میکنیشون. ولی اگه قراره int برگردونه، باید از اول یک متغیر تعریف کرده باشی و تو هر مرحله که یکی از این 0 یا 1 ها حساب میشه به علاوه" 0 یا 1 اون مرحله کنی" آخر حلقه هم ضربدر 10 کنیش. دلیلشم مشخصه دیگه؟ واسه اینکه یکان دهگان صدگان و ... بسازی.

من کی باشم نصیحت بخوام کنم. منطقی بهت میگم، اینا رو خودت فکر کنی و بهش برسی خیلی برات بهتره... موفق باشی

4. 3 کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •