تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: خرید کیس، برای کارهای 3D و مایا و اتوکد

اگه نباشه جاش خالی می مونه alirezawater's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض خرید کیس، برای کارهای 3D و مایا و اتوکد

سلام دوستان،
    یه کیس میخوام تا سقف 2 میلیون برای رندرهای سه بعدی توی 3D max و مایا، و کارهای حرفه ای با اتوکد
    اول اجازه میخوام بنده خودم یه سری قطعات پشنهاد بدم شما هم کاملترش کنید و هم قیمت روز رو بهم بدید.

motherboard asus p8p67

cpu inte 2600 یادمه این سی پی یوها 2 مدل داشت یه مدل اورکلاک میشد یه مدل نمیشد، فکر نمیکنم نیازی به اورکلاک باشه، نظر شما چیه؟

vga geforce 560ti اینو یا ایسوس بگیرم یا یه مدل گینواردم هست Gainward GeForce GTX 560 Ti Golden نمیدونم این از اسوس بالاتره، یا اصلا تو بازار موجوده یا نه، یه ریویو براتون میزارم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hard یدونه 1 ترابایت سیگیت میخوام بگیرم با یه ssd یا 60 گیگ یا 80 گیگ، لطف کنید یه مدل ssd با حجم 60 یا 80 گیگ با قیمت مناسب و کارآیی بالا معرفی کنید

ram 8g احتمالا 2 تا 4 گیگ حالا با باس 1333 یا 1600

power green 635b

case گرین x3 یا hunter از نظر فضا و خنکی جواب میده یا باید مدلهای بزرگتر مثل x7 بگیرم، کیس برای یه شرکت و زیبایی اصلا مهم نیست، فقط برای کار استفاده میشه

با تشکر
    Last edited by alirezawater; 15-02-2012 at 21:18.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    آقای Hamed DC این مادربرد که من انتخاب کردم با این مادربرد ASRock Z68 Extreme3 Gen3 چه تفاوتی میکنه؟
    این قیمتهایی که میدی به روز هست؟
    با تشکر

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با سلام
    آقای Hamed DC این مادربرد که من انتخاب کردم با این مادربرد ASRock Z68 Extreme3 Gen3 چه تفاوتی میکنه؟
    این قیمتهایی که میدی به روز هست؟
    با تشکر
    سلام.
    این مدل ازراک برای آورکلاک بهینه شده و از PCI-Eنسل3پشتیبانی میکنه. برای انتخاب مادربرد بهتره به سایر برندها هم نظری داشته باشین.
    ظاهرا قصد اور کردن کارت رو نداری، پس این کارت پبشتهاد شده براتون کافیه. در مورد سی پی بو هم باید بگم که برای کارهای گرافیکی بهتره
    که 2600Kرو انتخاب کنی تا در صورت لزوم با اضافه کردن یک کولر مبادرت به آورکلاک و افزایش قدرت اون کنید تا در آینده نزدیک نیازی به تعویض
    مجدد پردازنده مرکزی نداشته باشین.

CPU:Intel Core i7 - 2600K...530.000
    Main:MSI P67A-C45 B3...180.000
    VGA:ASUS - GeForce ENGTX560 Ti...355.000
    RAM:G.SKILL SNIPER Kit 8GB 1600 CL9...130.000
    Case:Green Infinity...130.000
    HDD:Maxtor SATA - 500 Gb + OCZ Vertex 3 60GB SATA III...430.000
    ODD:Plextor PX-L890SA SATA...47.000
    PSU:Green GP785B :170.000
    Total : 1.972.000
    Last edited by Hamed DC; 17-02-2012 at 15:20.

4. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما،
    به نظرتون هارد اس اس دی 60 گیگ کم نیست، آخه مایا فقط حدود 12 گیگ جا میگره، ویندوز سونم 20 گیگ، اتوکد و مکس هم حالا 10 گیگ با نرم افزاراهای جانبی حدود 45 گیگ میپره و فقط حدود 15 گیگ میمونه،
    این هارد 90 گیگشم هست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما،
    به نظرتون هارد اس اس دی 60 گیگ کم نیست، آخه مایا فقط حدود 12 گیگ جا میگره، ویندوز سونم 20 گیگ، اتوکد و مکس هم حالا 10 گیگ با نرم افزاراهای جانبی حدود 45 گیگ میپره و فقط حدود 15 گیگ میمونه،
    این هارد 90 گیگشم هست؟
    خواهش میکنم.
    بله این محاسبات انجام شده! ولی فکر نمیکنم پروژه های کاری شما بیشتر از 15گیگ باشن. بعد از پایان رندرینگ و یا ذخیره پروژه،
    میتونید پروژه رو به هارد جانبی منتقل کنید. و فضا لازمه رو دوباره برگردونید!در غیر اینصورت تنها راهتون خرید مدل زیر هست:
    OCZ Vertex 3 120GB SATA III...455.000
    ولی من راه اول رو توصیه میکنم!

7. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

احتمالا چند وقت دیگه ویندوز 8 هم بیاد، و نرم افزارها هم روز به روز سری جدیدترشون میاد حجمای بیشتر، احتمالا اگه ظرفیت بالاتر خواستم میتونم برم سراغ SSD S511 ADATA 120GB فکر کنم حدود قیمتش 360 تومان باشه، اگه مدل دیگه ای با سرعت بالاتر و خوش قیمت تر می شناسید معرفی کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

احتمالا چند وقت دیگه ویندوز 8 هم بیاد، و نرم افزارها هم روز به روز سری جدیدترشون میاد حجمای بیشتر، احتمالا اگه ظرفیت بالاتر خواستم میتونم برم سراغ SSD S511 ADATA 120GB فکر کنم حدود قیمتش 360 تومان باشه، اگه مدل دیگه ای با سرعت بالاتر و خوش قیمت تر می شناسید معرفی کنید
    مدل معرفی شده یکی از بهترینهای نوع خود هست.120گیگ SSDهم زیر 390تومن نیست. که سرعتهای جالبی
    ندارن. در هر حال تصمیم نهایی با شماست.

10. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

در این که ocz vertex3 یکی از بهترینهاست هیچ شکی ندارم، ولی این مدل adata رو اونجور که ریویو هاشو دیدم ، حدود 10 درصد سرعتش از ورتکس3 پایینتره، نظر شما چیه؟
    همچنین نظرتون در مورد مادربر asrock z68 pro3 یا asrock z68 pro3 gen3 با حدود قیمت 200 تومن چیه؟
    Last edited by alirezawater; 18-02-2012 at 15:16.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

در این که ocz vertex3 یکی از بهترینهاست هیچ شکی ندارم، ولی این مدل adata رو اونجور که ریویو هاشو دیدم ، حدود 10 درصد سرعتش از ورتکس3 پایینتره، نظر شما چیه؟
    همچنین نظرتون در مورد مادربر asrock z68 pro3 یا asrock z68 pro3 gen3 با حدود قیمت 200 تومن چیه؟
    این مدل adataهم چیز خوبیه.
    در مورد ازراک -- باید بگم که کمی مادربردهای این برند با مشکلاتی روبرو هستن و دوستانی که سریZ68این برند
    رو خریداری کرده بودن(به شخصه تست نکردم!) از قسمتهایی از مادربرد مبنی بر خراب بودنش، اظهار شکایت میکردن
    برهی از این موارد در قسمت خرابی های مادربرد انجمن موجوده. و کلا خرید این برند رو با این خرابی های زیاد توصیه
    نمیکنم(زیاد از نظر من اینه که از 100تامادربرد5تاش خراب باشه!!!). میتونید چیپهایp67هم رو هم به لیست فکریتون
    اضافه کنید.

13. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

این مدل adataهم چیز خوبیه.
    در مورد ازراک -- باید بگم که کمی مادربردهای این برند با مشکلاتی روبرو هستن و دوستانی که سریZ68این برند
    رو خریداری کرده بودن(به شخصه تست نکردم!) از قسمتهایی از مادربرد مبنی بر خراب بودنش، اظهار شکایت میکردن
    برهی از این موارد در قسمت خرابی های مادربرد انجمن موجوده. و کلا خرید این برند رو با این خرابی های زیاد توصیه
    نمیکنم(زیاد از نظر من اینه که از 100تامادربرد5تاش خراب باشه!!!). میتونید چیپهایp67هم رو هم به لیست فکریتون
    اضافه کنید.
    اینا همش حرف بازاری هایی هست که میخوان جنس های خودشون رو بفروشن !
    مادربرد های Asrock مشکلی ندارن و ارزش خریدشون خیلی از بقیه بیشتره

15. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •