تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: صدای هارد 5110

داره خودمونی میشه mkh12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض صدای هارد 5110

سلام.
    من لپ تاپم موقع روشن کردن یه صدایی از قسمت سمت چپش شنیده میشه که تا صدا ادامه داشته باشه بالا نمیاد.
    لپ تاپ رو که برعکس میکنم و این ور و اون ورش میکنم صدا تموم میشه و لپ تاپ بالا میاد. اگه دوباره یکم این ور و اون ورش کنم صدا میده البته وقتی در زوایای خاصی قرار میگیره.
    تصور میکنم که باید یه ربطی به هاردش داشته باشه. پون وقتی صدامیده به لود ویندوز اصلا نمیرسه. شاید هم فنش غیر مستقیم تاثیر میزاره. الان روشنه و داره کار میکنه ولی اگه خواموشش کنم و بزارم یکم سرد بشه و بخوام دوباره روشنش کنم باید توی هوا تکونش بدم و این ور و اون ورش کنم.
    ضمن راهنمایی در این مورد لطفا یه عکسی هم از نمای داخلی لپ تاپ بزارید که ببینم جای هارش کجاست؟
    ممنون

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

لپ تاپ را با یک ویندوز پرتابل از روی فلش یا سی دی بوت کن تا معلوم بشه مشکل از هارده یا نه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan ghobadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام.
    من لپ تاپم موقع روشن کردن یه صدایی از قسمت سمت چپش شنیده میشه که تا صدا ادامه داشته باشه بالا نمیاد.
    لپ تاپ رو که برعکس میکنم و این ور و اون ورش میکنم صدا تموم میشه و لپ تاپ بالا میاد. اگه دوباره یکم این ور و اون ورش کنم صدا میده البته وقتی در زوایای خاصی قرار میگیره.
    تصور میکنم که باید یه ربطی به هاردش داشته باشه. پون وقتی صدامیده به لود ویندوز اصلا نمیرسه. شاید هم فنش غیر مستقیم تاثیر میزاره. الان روشنه و داره کار میکنه ولی اگه خواموشش کنم و بزارم یکم سرد بشه و بخوام دوباره روشنش کنم باید توی هوا تکونش بدم و این ور و اون ورش کنم.
    ضمن راهنمایی در این مورد لطفا یه عکسی هم از نمای داخلی لپ تاپ بزارید که ببینم جای هارش کجاست؟
    ممنون
    لپ تاپ رو چکار میکنی؟؟؟؟؟؟؟ لپ تاپ رو که برعکس میکنم و این ور و اون ورش میکنم صدا تموم میشه
    مگه قوطی کنسروه؟؟؟؟؟؟؟ نکن برادر من نکن

5. 2 کاربر از erfan ghobadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mkh12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پیغام خطایی که میده اینه: pxe_e61: media test failure, check cable

که مال هارده. یعنی وقتی که هارد آنپلاگ (unplug) شده باشه یا ارتباطش با سیستم قطع شده باشه که سیستم مجبور بشه از روی نتورک ( network) بوت بشه.
    حالا از دوستان میخام بپرسم که پقدر وقت میبره که توی گارانتی هارد رو عوض کنن؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan ghobadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

پیغام خطایی که میده اینه: pxe_e61: media test failure, check cable

که مال هارده. یعنی وقتی که هارد آنپلاگ (unplug) شده باشه یا ارتباطش با سیستم قطع شده باشه که سیستم مجبور بشه از روی نتورک ( network) بوت بشه.
    حالا از دوستان میخام بپرسم که پقدر وقت میبره که توی گارانتی هارد رو عوض کنن؟؟
    bastegi b sherkate garanti konande va mogheiate makanie shahreton dare

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •