تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: خطاي Login failed for user 'Name\ASPNET'. در ارتباط با بانك sqlserver 2008

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض خطاي Login failed for user 'Name\ASPNET'. در ارتباط با بانك sqlserver 2008

با سلام لطفا كمكم كنين خيلي فوريه...
    من با نرم افزار ويژوال استاديو نت2010 و سي كيو سرور 2008اينتر پرايس و با زبان ويژوال بيسيك نت كار مي كنم.
    راستش مبتدي هستم و الان با ارتباط صفحاتم با بانك اطلاعاتي دچار مشكل شدم .
    من براي طراحي ساده تر صفحات سايت ازمسترپيج استفاده كرده ام .مي خوام صفحه ثبت نام بسازم براي شروع با كنترل هاي
    sqldatasource , detailview
    طبق كتاب آموزشي كه در اختيار دارم يك كانكشن ساختم همه چيز رو هم بررسي كردم اما موقعي كه سايت را اجرا مي كنم بعد از ورود اطلاعات و زدن دكمه ثبت با خطاي زير روبه رو ميشم.
    Server Error in '/MY_Web/نام سايت' Application.

Login failed for user ''NAQMEH\ASPNET'.
    Description:
    An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: Login failed for user '
    ''NAQMEH\ASPNET'.

Source Error:

An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

خيلي هم در اينترنت جستجو كردم ولي هنوزم نتونستم مشكلمو حل كنم لطفا كمكم كنين .خيلي فوريه!!!
    كد كانكشن استرينگمم اينه:
    Data Source=NAQMEH\NAQMEH11;Initial Catalog=Naqmeh;Integrated Security=True

کاربر فعال انجمن گنو/لینوکس Open-Source's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    usr/src/linux/

پيش فرض

با سلام لطفا كمكم كنين خيلي فوريه...
    من با نرم افزار ويژوال استاديو نت2010 و سي كيو سرور 2008اينتر پرايس و با زبان ويژوال بيسيك نت كار مي كنم.
    راستش مبتدي هستم و الان با ارتباط صفحاتم با بانك اطلاعاتي دچار مشكل شدم .
    من براي طراحي ساده تر صفحات سايت ازمسترپيج استفاده كرده ام .مي خوام صفحه ثبت نام بسازم براي شروع با كنترل هاي
    sqldatasource , detailview
    طبق كتاب آموزشي كه در اختيار دارم يك كانكشن ساختم همه چيز رو هم بررسي كردم اما موقعي كه سايت را اجرا مي كنم بعد از ورود اطلاعات و زدن دكمه ثبت با خطاي زير روبه رو ميشم.
    Server Error in '/MY_Web/نام سايت' Application.

Login failed for user ''NAQMEH\ASPNET'.
    Description:
    An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: Login failed for user '
    ''NAQMEH\ASPNET'.

Source Error:

An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

خيلي هم در اينترنت جستجو كردم ولي هنوزم نتونستم مشكلمو حل كنم لطفا كمكم كنين .خيلي فوريه!!!
    كد كانكشن استرينگمم اينه:
    Data Source=NAQMEH\NAQMEH11;Initial Catalog=Naqmeh;Integrated Security=True

باید آدرس سرور اس کیو ال رو بدی (اگه روی لوکال هستش میتونی بنویسی local و یا . بزاری).

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

البته بیشتر به نظر میرسه سرور پیدا شده و مشکل لاگین داره . اگه میتونین SQL server authentican رو فعال و استفاده کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

البته بیشتر به نظر میرسه سرور پیدا شده و مشکل لاگین داره . اگه میتونین SQL server authentican رو فعال و استفاده کنید .

//////////////
    ببخشيد ميشه دقيق راهنمايي بفرمايين چه طور بايد SQL server authenticon رو فعال كنم ؟
    آيادر فايل web.config هم بايد تنظيماتي رو انجام بدم ؟ شايد مشكل كلي باشه!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

كسي نيست جواب منو بده !!! لطفا ....!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •