با سلام برنامه سامسونگ مدل UA40EH5000RXZN ساخت مالزی و بدون گارانتی میباشد...قابلیت دیجیتال یعنی چی؟برنامه ای نیست با usb انتقال بدم؟
با سلام برنامه سامسونگ مدل UA40EH5000RXZN ساخت مالزی و بدون گارانتی میباشد...قابلیت دیجیتال یعنی چی؟برنامه ای نیست با usb انتقال بدم؟
قابلیت دیجیتال یعنی توانایی نمایش کانال های تلویزیونی دیجیتال مانند مستند پویا ورزش و ...
خیر شما نمیتونید با USB برنامه انتقال بدید حتما باید با تلویزیون دانلود بشن![]()
داداش دمت گرم چطور میشه با تلویزیون دانلودش کرد دمت گرم راهنمای کن![]()
اگر گیرنده دیجیتال داشته باشد ولی مخصوص ایران نباشد، میتوانی با دستکاری منوی مخفی شبکه های دیجیتال ایران را تماشا کنی. البته روش کار را دیگر دوستان باید توضیح بدهند.
دوست عزیز
اگر تلویزیون شما همین مدل تایپک است برای فعال سازی دیجیتال باید از روش زیر استفاده کنید
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای دانلود فریمور تان هم به این سایت بروید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
سلام خسته نباشید من وارد منوی مخفی شدم اما تو قسمت local set گزینه ed iran نداره؟ باید چیکار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز
مدل تلویزیون تان را ننوشتید تا بررسی شود!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)