تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: کمک برای قفل گذاری روی دی وی دی(فقط راهنمایی می خوام)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

14 کمک برای قفل گذاری روی دی وی دی(فقط راهنمایی می خوام)

سلام به همه دوستان

من تو کار پخش یسری فایل های تصویری هستم که توی دستگاه های دی وی دی پلیر و کامپیوتر پخش میشه

می خوام روی دی وی دی هام یه قفل بزارم که ارز کپی اون تو هارد جلوگیری کنه و اگه از رایت اون هم جلوگیری کرد چه بهتر اما هدف اصلیم جلوگیری از کپی اون فیلم ها توی هارد هستش

این افرادی که من باهاشون کار میکنم اصلا حرفه ای نیستن واسمم مهم نیست اگه با برنامه های قفل شکن بشه رایتش کرد چون این افراد خیلی ساده هستن فقط این که مثل همه فایل های توی هارد کپی نشه فقط همین

می دونم که با کانورت و کپچر خیلی راحت میشه ازشون یک نسخه تهیه کرد اما کاربر های من خیلی ساده تر از این حرف ها هستن فقط همین که توی هار باروش copy و paste نتونن کپیش کنن همین و بس

خلاصه بگم فقط می خوام به دی وی دی هام حجم مجازی بدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من کار با تمام نرو افزار ها و روش های قفل گذاری روی سی دی رو بلدم همچین حجم مجازی دادن به فایل ها اما می خواستم برای دی وی دی کمکم کنید

میشه با همون روش ها یه فایل الکی exe رو بگیرم و ازش iso بسازم و حجمش رو خیلی بالا ببرم و فایل رو غیب کنم و این فایل که سختم و روی سی دی رمز میذاره روی تمام دی وی دی هام بریزم و این کار از کپی شدنشون جلوگیری کنه؟؟برای پخش تو پلیر مشکلی پیش نمیاد؟
    این هم بگم که فایل های تصویری خودم رو نمی خوام iso کنم چون این جوری دیگه تو پلیر پخش نمیشه

ممنون میشم اگه یکی از دوستان بهم کمک کنه من فقط راهنمایی می خوام و تمام روش های رمز گذاری و افزایش حجم روی سی دی رو بلدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز---یک سری برنامه هایی هستند که فایل رو مخفی میکنن و این طوری میشه که ازکپی به هارد جلو گیری بکنه-----البته شاید بشه ازش رایت کرد ولی نمیشه تو هارد کپی کرد -البته این رو بگم باید یکم حرفه ای باشی وتمام فایل هات رو به شکل یک اتوران فیلم در بیاری که کسی نتونه اون ها رو باز بکنه

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

برای قفل گذاری ازبرنامه Copy Protect یا که GiliSoft Secure Disc Creator میتونید استفاده کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز---یک سری برنامه هایی هستند که فایل رو مخفی میکنن و این طوری میشه که ازکپی به هارد جلو گیری بکنه-----البته شاید بشه ازش رایت کرد ولی نمیشه تو هارد کپی کرد -البته این رو بگم باید یکم حرفه ای باشی وتمام فایل هات رو به شکل یک اتوران فیلم در بیاری که کسی نتونه اون ها رو باز بکنه
    دوست عزیز من نمی تونم اتوران درست کنم اخه هر کدوم از دی وی دی هام در یک رابطه هست و ممکن هست تو یه دی وی دی چند فایل متفاوت بریزم و همیشه یک سری فایل خواست نیست که یک اوتوران بسازم واسش

فقط همین که نشه توی هارد کپی کرد واسم کافیه

منظور شما همین اتوران های معمولی هستش؟

فایل های من توی دی وی دی پلیر پخش میشن من نمی خوام جوری قفلش کنم که دی وی دی پلیر قادر به شناسایی و پخشش نباشه

ممنون میشم اگه بازم راهنماییم کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

برای قفل گذاری ازبرنامه Copy Protect یا که GiliSoft Secure Disc Creator میتونید استفاده کنید
    میشه مختصر توضیح بدین اخه من اموزش نرم افزار اول رو دارم فک کنم دوی هم داشته باشم اگه یه ذره بهم توزیح بدین ممنون میشم دوست عزیز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض سلام

کسی نیست جواب مارو بده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من کسی میشناسم که برات این کارو انجام بده
    با قیمت مناسب
    اگه خواستی پیغام بده
    یا علی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •