یک سوال داشتم می خواستم ببینم کسی می تونه جواب بده !
چه شکلی توی game maker سه بعدی لایه های مختلف ایجاد کنیم . مثلا وقتی تفنگ دستمونه و می چسبیم به دیوار تفنگمون توی دیوار فرو نره ! در واقع تفنگ توی یک لایه عقب تر رندر بشه !
یک سوال داشتم می خواستم ببینم کسی می تونه جواب بده !
چه شکلی توی game maker سه بعدی لایه های مختلف ایجاد کنیم . مثلا وقتی تفنگ دستمونه و می چسبیم به دیوار تفنگمون توی دیوار فرو نره ! در واقع تفنگ توی یک لایه عقب تر رندر بشه !
دوست عزیز منظورت 3d game maker هست یا GAME MAKER مال MARK OVERMASS????
game maker شرکت yoyo games
آهان خوب متاسفانه این امکان در گیم میکر وجود ندارد مگر اینکه شما d3d_projection_ortho استفاده کنید.که دن فنگ زیاده .مارک اورماس بنیان گذار اصلی گیم میکر بوده که از نسخه 7 توسط یویو گیمز خریداری شده...
من برای سه بعدی تو گیم میکر مثال ساختم امیدوارم بدردت بخوره:
اما تغییر لایه ها همون تنظیمات object در واقعه همون depth هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by parvizamd; 09-11-2011 at 23:05.
با تشکر ! من حاضرم همه دنگ و فنگش رو تحمل کنم ! از این d3d_projection_ortho چه شکلی می شه استفاده کرد ؟!
در ضمن هرچه قدرdepth تفنگ رو می کنم منفی 99999999 و depth دیوار ها رو می کنم صفر هیچ تغییری نمی کنه !
احتمالا تو سه بعدی تاثیر نداره.
صبر کن بزودی تا امشب برات یه مثال می زنم.
بیا عزیز تو object2 به دنبال جواب بگرد![]()
خیلی عالی ! ممنون !
حالا مثلا اگه بخواهیم فرضا اون مکعب آبی همیشه رو باشه چیکار کنیم ؟!!؟ اونکه دیگه Sprite نیست !
کدومش اونکه با تیر حذف میشه ...؟
خوب برید bullet رو باز کنید بعدش رویداد برخورد با wall رو حذف کنید
در ضمن بهتره سوالتان رو تو پشتبانی گیم میکر بپرسید زودتر به آنها پاسخ داده میشه.
بله همون که با تیر حذف میشه . منظورم اینه که چی کار کنیم اون همیشه روی لایه جلوتر رندر بشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)