سلام
تاییدیه تحصیلی چیه؟
مال دانشگاه آزاده یا دولتی؟
تاییدیه پیش دانشگاهی هست یا دیپلم؟
مرسی
سلام
تاییدیه تحصیلی چیه؟
مال دانشگاه آزاده یا دولتی؟
تاییدیه پیش دانشگاهی هست یا دیپلم؟
مرسی
فکر کنم مدرک تحصیلی رو میبردی به اداره پست. یا دفاتر خدمات ارتباطی فک کنم.
با سلام
تائیدیه تحصیلی در حقیقت تائید کردن مدرک دیپلم سوم متوسطه و پیش دانشگاهی توسط آموزش و پرورش میباشد
دانش آموزان پس از فراغت از تحصیل با مدرک گواهی موقت در دانشگاهها ثبت نام می کنن ولی برای تائیدش برای تمامی دانشگاهی ( سراسری ؛ آزاد ؛ پیام نور و ...) بایدا ز طریق مراجعه به ادارات پست و از طریق باجه دریافت تائیدیه تحصیلی اقدام نموده و تقاضای آنان به ادارات آموزش و پرورش ارسال خواهد شد و آموزش و پرورش نیز با بررسی سوابق تائیدیه مذکور را به دانشگاه ورود درخواست ارسال خواهد کرد.
مرسی
تایید دیپلم یا پیش دانشگاهی؟
آخرین مدرکت ( پیش دانشگاهی یا دیپلم ) رو میبری پست و 1000 هزار بهشون میدی و فرم رو تکمیل میکنی تا رسید تایدیه رو بدن
1000 تومن؟ 8800 از ما گرفتن! (البته روش نوشته بود که هزینه میشه 6000 تومن!)
هزار تومن نه ببخشید 100 تومن.
مال ما توی خود دانشگاه یه باجه پست گذاشته بودن از اونجا گرفتیم فرم رو و 100 تومن دادیم
البته اگه اصل مدرک پیش دانشگاهی رو بتونی ببری دیگه تاییدیه نمیخواد
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
دانشگاهها فرق میکنن بعضی ها سومو میخوان بعضی ها پیش دانشگاهی و بعضی ها هردوتا شو هزینه پستی رو اداره پست از اداره پست بپرسین که تو پست خونه از تون میگیرن اون دانشگاهائی هم که اصل مدرکو میگیرین بعدا موقع فارغ التحصیلی دوباره از تون تائیدیه خواهند خواست پس بهتره اول اقدام کنین صدور تائیدیه زمانبره درسته میگن پست پیشتاز ولی بطور معمول روند اداریش کمی طول میکشه
در ضمن هزینه برای هر مدرک مجزا حساب میشه و اگه هردوتاشون هم خواستن باید هزینه هردوتاشون باید بدین
سلام
( قارداش نجسن ؟)
همشهری یه سوال اگه یکی مثل من بد شانس باشه و معدلشو اشتباه رو فیش بنویسه چی میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)