سلام
من دیروز بازی تروپیکو رو گرفتم ولی بعد از یه ذره بازی کردن گفت باید تنباکو صادر کنم ولی بلد نیستم...
لطفا کمک کنید.
سلام
من دیروز بازی تروپیکو رو گرفتم ولی بعد از یه ذره بازی کردن گفت باید تنباکو صادر کنم ولی بلد نیستم...
لطفا کمک کنید.
چجوري تنباكو صادر كنم؟
منم مشکلم همینه دیگه
تنباکو رو تو انبارتون دارید الان؟
آره
من یه مزرعه درست کردم وروی تنباکو تنظیم کردم(یعنی الآن تنباکو تولید میشه) ولی صادر نمیشه.
آقا اگه کرک این بازی رو داری بزارید من هر کاری میکنم بازی نمیاره کمک کنید.ممنون.
باید صبر کنید بعد تولیدش خود به خود صادر میشه فقط فکر کنم اگه تو جزیرتون Market داشته باشید صادر نمیشه.چجوري تنباكو صادر كنم؟
موقع ورود ازتون رمز میخواد؟آقا اگه کرک این بازی رو داری بزارید من هر کاری میکنم بازی نمیاره کمک کنید.ممنون.
از اینترنت برو بیرون بعد وارد بازی شو.
لطفا جواب ما رو هم بدید.
گفتم که. اگه گوشه ی تصویر مقدار تنباکوی صادراتیرو نشون بده خودش صادر میشه . البته یه کم طول میکشه تا تولید بشه تو مزرعه. شما رو مزرعتون کلیک کنید ببینید مقدار production چقدره.شاید تا حالا تولید نشده باشه
سلام دوستان.كسي ميدونه چطوري بايد در انتخابات پيروز شد الان سال 1975 هست و نزديك انتخابات من سه دفه قبل انتخابات بازي سيو كردم هميشه هم موقع انتخابات ميبازم و بازي رسيت ميشه. كسي ميدونه چطوري تو انخابات ميشه پيروز شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)