سلام به دوستان طراح گلم
می خواستم بدونم چطوری متن 3 بعدب که الان رایج شده برای سایت های رو هدرشون بکار میبرن رو میشه درست کرد
لطفاً با جزئیات تزیین کردنش توضیح بدین
مرسی خیلی ممنون![]()
![]()
سلام به دوستان طراح گلم
می خواستم بدونم چطوری متن 3 بعدب که الان رایج شده برای سایت های رو هدرشون بکار میبرن رو میشه درست کرد
لطفاً با جزئیات تزیین کردنش توضیح بدین
مرسی خیلی ممنون![]()
![]()
دوست عزیز یه نمونه میذاشتی که ما بدونیم چطور منظورته ممکن هست که با فتوشاپ نبوده باشه متنی که شما دیدی
ممکنه با ایلوستریتور یا با نرم افزار هاس سه بعدی ساز بوده باشه...!!!!
عکس بذار...![]()
اره اکثرا با برنامه ی Xara3D میسازن و بعد میارن توی فتوشاپ ویرایش میکنن
الان بیشتر نوشته های سه بعدی با برنامه Cinema 4D طراحی میشن.......اگه یه نمونه بذاری خوب میشه تا بفهمیم دقیقا چه نوع نوشته سه بعدی میخوای؟
بهتره به این فکر کنید که بد جایی تاپیک زدید
از فتوشاپ Cs4 (شاید Cs3 دقیق یادم نیست) امکان سه بعدی سازی اشیا (Objects) توی خود فتوشاپ فراهم شده
زیاد پیشرفته نیست ولی جواب اون چیزی رو که شما گفتید میده و کار راه اندازه
--------------------------------------
راه ساهده برای ساخت متن سه بعدی :
برای راحتی کار از منوی (Window>Work Space) گزینه ی 3D رو انتخاب کنید تا ابزار های مورد نیاز دم دست باشند.
متن مورد نظرتون رو بنویسید
از پالت 3D گزینه ی (3D repousse object) رو انتخاب کنید و روی (Create) کلیک کنید (یا 3D>Repousse>Text Layer)
اگر پیغامی ظاهر شد ok کنید
یک پنجره به اسم Repousse باز میشه
توی این صفحه تنظیمات مورد نظر رو انجام بدید بعد ok
این قسمت آخر چون تنظیماتش زیاده توضیحاتش طول میکشه و خارج از حوصله هست اگر میخواید کار با این قسمت رو یاد بگیرید به این آموزش مراجعه کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با خود فتوشاپ و بدون تب 3D درست میکنم . اگه وقت کردم براتون PDF شو درست میکنم .
این چطوره ؟
![]()
این روشی که شما باهاش درست کردی یکی مرسوم ترین روش ها برای ساخت نوشته سه بعدی هست، فکر کنم آموزشش تو بخش آموزش باشه، دقیقا یادم نمیاد کدوم تاپیک بود......فقط تو عکستون یه مشکل هست، بالای حروف P و H رو خوب در نیاوردید ! ( به این میگن اشکال بنی اسراییلی)
اون تب 3D این کارایی که شما انجام میدی رو اتوماتیک انجام میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)