تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: Dell یا Asus بگیرم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

1 Dell یا Asus بگیرم ؟

سلام دوستان من قصد خرید یک لپتاپ حداکثر تا 1 میلیون و 300 را دارم و دانشجو هستم و برای برنامه نویسی و گرافیک و فیلم دیدن و کمی هم بازی و آهنگ و خلاصه همه کار میخوام و بین چند مدل گیر کردم ...

اولا به من بگید البته با دلیل که دل بهتر هست یا ایسوس؟

من چند مدل :

ایسوس N53JN
    ایسوس K52JR
    و
    دل VOSTRO 3550

را پسندیدم کدومش مناسب تر و بصرفه تر و بهتر هست که بگیرم ...

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

نمیشه اینجوری گفت که کدوم مارک بهتره،یه مقدار سلیقه ای هستش،من براساس سلیقه ی خودم اسو رو انتخاب میکنم و بر اساس یه سری دلایل
    1-تنها برند لپ تاپ هستش که پیکسل سوختش 0 هستش،همه ی شرکت ها یه استاندارد برای پیکسل سوخته میزارن که مثلا (فرضا 1%) پیکسل های صفحه بسوزه شامل گارانتی نمیشه،اما اسوس این مورد رو 0 قرار داده یعنی حتی 1 پیشکسل سوخته هم شامل گارانتی میشه و پنل بطور کامل عوض میشه
    2- کیفیت ساخت اسوس خیلی خوبه و دستگاه های محکم و مقاومی میسازه که از نظر بدنه خیلی محکم هستن
    3-اسوس گارانتی رسمی تو ایران داره و خیلی قوی سرویس میده،این رو خودم تجربش رو دارم که خدمتتون میگم
    4-دستگاه های اسوس 2 سال گارانتی واقعی دارن که تو سال اول باطری و شارژر هم گارانتی واقعی داره (امرتات 1 سال گارانتی باطری و شارژر و سایر گارانتی ها 6 ماه)
    5-مهمترین دلیل سخت افزاری از نظر من اینه که اسوس خودش مین برد نت بوک هاش رو میسازه و کیفیت ساختش خوبه،اما سایر مارک ها به صورت مشترک مین بردشون تولید میشه

3. 2 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

نمیشه اینجوری گفت که کدوم مارک بهتره،یه مقدار سلیقه ای هستش،من براساس سلیقه ی خودم اسو رو انتخاب میکنم و بر اساس یه سری دلایل
    1-تنها برند لپ تاپ هستش که پیکسل سوختش 0 هستش،همه ی شرکت ها یه استاندارد برای پیکسل سوخته میزارن که مثلا (فرضا 1%) پیکسل های صفحه بسوزه شامل گارانتی نمیشه،اما اسوس این مورد رو 0 قرار داده یعنی حتی 1 پیشکسل سوخته هم شامل گارانتی میشه و پنل بطور کامل عوض میشه
    2- کیفیت ساخت اسوس خیلی خوبه و دستگاه های محکم و مقاومی میسازه که از نظر بدنه خیلی محکم هستن
    3-اسوس گارانتی رسمی تو ایران داره و خیلی قوی سرویس میده،این رو خودم تجربش رو دارم که خدمتتون میگم
    4-دستگاه های اسوس 2 سال گارانتی واقعی دارن که تو سال اول باطری و شارژر هم گارانتی واقعی داره (امرتات 1 سال گارانتی باطری و شارژر و سایر گارانتی ها 6 ماه)
    5-مهمترین دلیل سخت افزاری از نظر من اینه که اسوس خودش مین برد نت بوک هاش رو میسازه و کیفیت ساختش خوبه،اما سایر مارک ها به صورت مشترک مین بردشون تولید میشه
    ممنون دوست عزیز حالا یک راهنمایی دیگه به من بدید و بفرمایید که بین این دو مدل چه تفاوتی هست و کدومش به صرفه تر هست که بگیرم ؟

ایسوس N53JN
    ایسوس K52JR

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

ممنون دوست عزیز حالا یک راهنمایی دیگه به من بدید و بفرمایید که بین این دو مدل چه تفاوتی هست و کدومش به صرفه تر هست که بگیرم ؟

ایسوس N53JN
    ایسوس K52JR
    اول بطور کلی بگم که سری K اسوس یه بالانسی از کیفیت و قیمت و قطعات هستش
    و سری N سری مالتی مدیا،کیفیت ساخت بالاتری نسبت به سری K داره وقیمتشم بالاتره

من فقط این 2 تا لینک رو پیدا کردم،خودت یه نگاه بنداز

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظرم سری N رو بخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •