اگر یه دوچرخه ی کارکرده داشته باشیم، باید آن را نگهداریم یا رها کنیم یا بفروشیم؟
زمانی که ما به این نتیجه می رسیم که از دوچرخه ی کارکرده استفاده نکنیم، این سوال به ذهن ما می رسد که با دوچرخه ی قدیمی چه کار کنیم؟
منظور مااز "دوچرخه ی کارکرده" دوچرخه ای نیست که شما قرار است برای مدت زمانی از آن استفاده نکنید. منظور زمانی است که شما دوچرخه ی جدیدی خریداری کرده اید و دوچرخه ی قبلی تان هیچ نقشی ندارد و شما از آن استفاده نمی کنید.
آیا من باید دوچرخه را نگه دارم؟
من شگفت زده شدم زمانی که فهمیدم نتایج تحقیقی نشان داده است که 33% از مردم یک دوچرخه ی یدکی در منزلشان دارند. دوچرخه ای که اصلا از آن استفاده نمی شود اما در خانه نگه داشته می شود فقط خاک می خورد.نگهداری در گاراژ ممکن است دوچرخه ی شما را در برابر باران محافظت کند ولی مسلما به دلیل رطوبت دوچرخه ی شما زنگ خواهد زد. فقط زمانی نگهداشتن دوچرخه ی قدیمی برای شما فایده دارد که حس و خاطرات ویژه ای نسبت به آن داشته باشید؛ در غیر این صورت نگه داشتن دوچرخه فقط برای شما هزینه دارد و فضا را اشغال می کند.
آیا من باید دوچرخه را رها کنم؟
جواب به طور واضح نه است. فقط این موضوع به خاطر این مطرح شد تحقیقاتی نشان داده است که تعداد افراد قابل ملاحظه ای از افراد دوچرخه هایشان را رها می کند.
آیا من باید دوچرخه را بفروشم؟
فروختن دوچرخه ی قدیمی ات باعث میشود که شما پول به دست بیاوری و مقداری از فضای خانه ات خالی شود که این برای محیط خیلی خوب است.اگر دوچرخه ی قدیمی ات شرایط خوبی دارد و افرادی آن را می خواهند بهترین راه حل فروختن آن است. در گذشته، مغازه هایی برای فروش دوچرخه ی دست دوم داشت. ولی امروزه شما می توانید در سایت هایی که فروش اجناس دست دوم دارند دوچرخه ی تان را به راحتی به فروش برسانید.

منبع :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید